swaens.nl- Logo - Beoordelingen

swaens.nl

76 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden804 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 28 apr. 2021
swaens.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

31 dec. 2022
Ik heb lichen sclerose, doordat ik toch wil blijven paardrijden, heb ik naar ander ondergoed gezocht. Het gewone ondergoed schuurt en heeft meestal naden, wat pijnlijk was. Nu heb ik jullie basic slips met een superzacht verdikt slipstukje erin, geen naden en het bamboo materiaal is heel aangenaam zacht en comfortabel. Ideaal om mee op je paard te rijden
IK
Ilse K.
Ootmarsum

de meest kritische beoordeling

10 jun. 2023
Ik heb afgelopen week zes zwarte boxers besteld. Achteraf zie ik dat op de website dat er korting is per drie. Natuurlijk ligt de misser bij mij omdat ik die optie had kunnen aanvinken, mits mijn oog daar op was gevallen. Toch vind ik het een gemiste kans qua klantvriendelijkheid. Het had mooi geweest als ik daar door u op was geattendeerd.

Beoordelingen voor swaens.nl

EZ
Elly Z.
Kapelle
8 nov. 2023
de klantvriendelijkheid en de service bij het niet weten welke maat werd uitstekend opgelost
10 nov. 2023
Beste klant, Dat is fijn om te horen! Dank voor uw beoordeling. Met hartelijke groet, Team Swaens
7 nov. 2023

kwaliteit

Door de Swaens Bamboo Underwear voel ik mij veel zekerder. De kwaliteit is goed.
10 nov. 2023
Beste klant, Dank voor uw beoordeling en uw fijne woorden! Met hartelijke groet, Team Swaens
HM
Harry M.
Deventer
18 nov. 2023
prima en snelle service, goed verpakt en fijne stof van de broekjes
13 uur geleden

Snel antwoord op mijn vraag, snelle en zorgvuldige levering.
17 nov. 2023
Heel tevreden over de kwaliteit en de snelle verzending.
3 nov. 2023
Goed en dergelijk ondergoed. Snelle verzending.
10 nov. 2023
Beste klant, We vinden het fijn dat u ons beoordeeld en ook met 5 sterrren! Met hartelijke groet, Team Swaens
Goed verzorgd en snel bezorgd
20 okt. 2023
Goede kwaliteit, goede verpakking
6 okt. 2023
Snel verzonden met PostNL
Beste klant, Dank voor uw fijne beoordeling. Met hartelijke groet, Team Swaens
9 sep. 2023
Fijn product. Al jarenlang klant. Gebruik ze dagelijks omdat ze heerlijk zitten
12 okt. 2023
Beste klant, We vinden het fijn om dit terug te horen. En we hebben inderdaad veel vaste klanten! Met hartelijke groet, Team Swaens Met hartelijke groet, Team Swaens
EP
erna p.
vlaardingen
24 sep. 2023
Had de verkeerde maat gekregen, snel opgelost
12 okt. 2023
Beste, Uiteraard niet de bedoeling. Maar fijn dat de klant tevreden is. Met hartelijke groet, Team Swaens
EP
erna p.
vlaardingen
22 sep. 2023
Goed produkt en snel bezorgd
Beste klant, Dank voor uw beoordeling! Met hartelijke groet, Team Swaens
19 sep. 2023
27 sep. 2023
Beste klant, Graag gedaan! Dank voor uw beoordeling. Met hartelijke groet, Team Swaens
1 okt. 2023
Beste klant, Dank voor uw 5 sterren! Met hartelijke groet, Team Swaens
8 aug. 2023
Snelle levering met track and trace. Netjes verpakt. Niks op aan te merken
10 aug. 2023
Beste klant, Niks op aan te merken vinden wij ook fijn. Zeker in combinatie met de 5 sterren! Met hartelijke groet. Team Swaens
19 aug. 2023
Je ziet geen ‘plank’ tussen je benen en er zijn verschillende diktes.
25 aug. 2023
Beste klant, Wat fijn om te lezen; fijne beoordeling! Met hartelijke groet, Team Swaens
12 aug. 2023
De bestelling is per omgaande verzonden. Ook het omruilen gaat prima
25 aug. 2023
Beste klant, Omruilen is bij Swaens gratis. We zijn blij met tevreden klanten! Met hartelijke groet, Team Swaens
19 aug. 2023

Ootmarsum
31 dec. 2022

Paardrijden

2 jan. 2023
Beste klant, Dank voor deze fijne review! En heel veel plezier met paardrijden.! Swaens heeft heel veel klanten met lichen sclerosus. Zij vinden net als deze klant ons ondergoed fijn omdat het zacht en comfortabel is en de zalf dringt niet in de kleding door. Met hartelijke groet, Team Swaens
SD
15 jan. 2023

Lekvrij maar even wennen

Ik heb in eerste instantie de boxers gekocht ter vervanging van mijn tanga's met inlegkruisje. Goede pasvorm en fijn materiaal, maar helaas lekte het nog. Nu op aanraden van Swaens de basic ultra genomen. Even wennen aan de vorm maar door een extra laagje in het kruis en meer aansluiten bij de benen, nu wel lekvrij.
12 feb. 2023
Beste klant, Fijn dat de Basic Ultra voldoet aan uw verwachtingen. Met hartelijke groet, Team Swaens