Certificaat voor Zonnebrillen.com

No. XF36A9D54A9223F3F15DF1D452DB8CB00
 

Geldig vanaf
17-12-2018
Geldig tot
21-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2.938 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-12-2018.
In totaal heeft Zonnebrillen.com al 7.125 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
27-10-2019
Goede brillen, snelle verzending en afhandeling
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 04-11-2019
Bedankt voor de positieve review! - Manisha

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
26-10-2019
Super , vlotte levering , scherpe prijzen . A+ online shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
26-10-2019
Mooie bril snel geleverd helemaal blij
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 04-11-2019
Bedankt voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat je blij bent met je nieuwe mooie zonnebril! - Manisha

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Snelle afhandeling bij retournering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
24-10-2019
Gewoon goed zoals je het verwacht. Snel en zorgvuldig
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
goede zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Qua levering wat afgesproken is gebeurd. Product is netjes in verpakking geleverd. Alle boekjes en doekjes bijgeleverd.
Service is top Vandaag besteld morgen in huis.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
24-10-2019
Snel geleverd en mooie brillen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Perfect, Zo als het hoort
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 04-11-2019
Bedankt voor de positieve review! - Manisha

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
23-10-2019
Snelle levering, goede prijzen en makkelijk retourbeleid. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
23-10-2019
Snelle levering met persoonlijke noot, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
22-10-2019
echt top vandaag besteld, morgen in huis, geen valse beloftes, en normale prijs
aanrader
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 23-10-2019
Bedankt voor de positieve review. We hopen dat de zonnebril naar wens is. Veel plezier ermee! - Manisha

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
22-10-2019
De pakbon was zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap. Das toch wel heel leuk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
22-10-2019
Zeer snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
21-10-2019
Vlot geleverd en prima geprijsd.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 23-10-2019
Hartstikke bedankt voor de review! - Manisha

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
21-10-2019
Quick shipment. Great price. Excellent product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
21-10-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
20-10-2019
Heel erg blij met m'n bestelling. Snelle levering en persoonlijk berichtje erbij van de klantenservice. Ik zal deze site zeker weer weten te vinden in de toekomst.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 23-10-2019
Bedankt voor de review! Wij zijn blij om te horen dat jij blij bent met de zonnebril! Ook fijn om te horen dat het persoonlijk berichtje in de smaak valt. Veel plezier met je zonnebril en ik hoop tot een volgende keer :) - Manisha

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
20-10-2019
De bril werd veel te laat bezorgd.
2.67
Redelijk

Zonnebrillen.com antwoordt: 23-10-2019
Bedankt voor de review. We hebben via de mail ook contact gehad hierover. We vinden het jammer om te horen dat het niet goed ging met PostNL. Dit wordt aangekaart bij PostNL. We hopen dat de zonnebril verder wel naar wens is - Manisha

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
19-10-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
18-10-2019
Van aankoop tot levering top Service so far so good
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
18-10-2019
Gewoon goed, snel en correct.
Ook nog een persoonlijk bedankje erbij geschreven
Ik ben superblij met m'n nieuwe zonnebril
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 23-10-2019
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je superblij bent met de zonnebril :). Veel plezier ermee! - Manisha

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Goed geholpen via de chat, goed product. Mooi verpakt en een persoonlijk berichtje
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Ruim assortiment en heel snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Prima en snel Vond het persoonlijk berichtje op de faktuur heel erg fijn. Goed gedaan
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 23-10-2019
Bedankt voor de leuke review. Fijn dat het persoonlijk berichtje in de smaak valt :). Veel plezier met de zonnebril! - Manisha

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Erg blij mee :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Handige webshop, snelle levering, kwaliteit brillen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
15-10-2019
Gucci Pa
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Snel, goed en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review! - Manisha

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Je krijgt wat je besteld en erg snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Snelle levering en een handgeschreven 'Dankjewel' doet wonderen.
4.33
Goed

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat het handgeschreven bedankje in de smaak valt Veel plezier met je nieuwe zonnebril :) - Manisha

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Snelle levering en mooie bril
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Snelle levering. Netjes ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Grote collectie, super snelle levering, fantastische persoonlijke benadering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
11-10-2019
De bril zou op 1-10 geleverd worden in de ochtend. Niet dus. En op de verjaardag van mijn vrouw de hele dag thuis zitten wachten, tja, dat wordt het hem niet.
Ik heb overigens voor afterpay gekozen maar geen rekening aangetroffen. Wat nu?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review :) - Manisha

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Leuk persoonlijk bericht op de bon
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com klantbeoordeling

Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com werd op 17-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Zonnebrillen.com is jouw online adres voor de mooiste zonnebrillen. Wij hebben de volledige en up-to-date collecties van Ray-Ban, Michael Kors, Oakley, Persol en vele andere mooie merken. Wij garanderen dat je bij ons de zonnebril vindt die bij jou past: van stijlvolle klassiekers tot de nieuwste trends. Wij zijn officieel dealer van alle merken die je bij ons vindt. Dit betekent dat je bij ons gegarandeerd originele producten koopt. En uiteraard heb je via ons volledige garantie. Ons doel is jou de best mogelijke service te bieden. Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden. Uiteraard altijd gratis verzending én retourneren. Heb je een vraag, kunnen wij je ergens mee helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Contact
Willem Barentszstraat 1
2315 TZ Leiden
Nederland
service@zonnebrillen.com
Zonnebrillen.com
Winkel-exploitant
Brilmij Groep B.V.
Amerfoortsestraat 84 A
3769 AM Soesterberg
Nederland
Handelsregister
Kvk 31047357
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Mischa Tan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Zonnebrillen.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.