Certificaat voor Zonnebrillen.com

No. XF36A9D54A9223F3F15DF1D452DB8CB00
 

Geldig vanaf
17-12-2018
Geldig tot
21-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2.784 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-12-2018.
In totaal heeft Zonnebrillen.com al 6.971 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Zo leuk ook dat er een persoonlijk berichtje op de bon staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Snel en betrouwbaar Goed te bereiken als je een vraag hebt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
Goede en snelle levering, goed verpakt, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Snelle levering en super afhandeling van een retour
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
13-09-2019
Alles super gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Slechtte levering door Post.NL 2 dagen binnen gezeten omdat ze het pakje zouden afgeven. Ze zijn gewoon niet aan de deur geweest want heb geen kaartje ontvangen krijg je 3 dagen een mail dat het bezorgd is op een afhaal punt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Zoals ze beloven was mijn bestelling de volgende dag thuis. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Prettig en snel chatcontact gehad. Op de pakbon stond nog een persoonlijke boodschap van de verkoper, leuk en goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Gewoon geweldig Rayban koste op vliegveld € 145 in winkel € 165 en bij zonnebrillen.com € 98. smiddags besteld en de volgende dag 11.30uur geleverd. Je word via mail op de hoogte gehouden en via track en trace zie je waar de chauffeur is en hoe laat hij komt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Goede prijzen, snelle levering, snel geld terug na retour
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Bril retour gezonden en met een paar dagen had ik het geld terug. De nieuwe levering was er ook supersnel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Zeer tevreden over snelle levering en klantenservice telefonisch. Ok ben wel nog aan het wachten op mijn geld ivm een retourzending. Hoop van harte dat dit snel gaat komen
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
12-09-2019
Goede service, en prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Altijd goede service, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Snel, persoonlijk en prima prijs/kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Zelden meegemaakt dat de retour zo snel verwerkt is ook de terugbetaling.
Top gedaan zeker een introductie bij vrienden waard.
Ga zo door en een hartelijke groet aan Mo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
11-09-2019
Gewoon goed en conform site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
23-08-2019
11-09-2019
Dag na bestellen in huis. Had niet meteen de juiste glazen. Retour en nieuwe bestelling ging prima Zou t iedereen aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
Alles uitstekend, verder geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Het ging prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Hele snelle en fijne service en ook nog een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Buiten de verzending om ging alles prima. Service perfect
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Levering zeer stipt de dag nadien ontvangen.
De zonnebril had een stroef pootje. Ook was de soort lens lichtjes verwarrend aangegeven op de website. Dit zal wel een uitzondering geweest zijn denk ik.
Retourprocedure dan gestart en deze is zéér vlot verlopen.
Al bij al een uitstekende service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
10-09-2019
Bestellen via website gaat zeer eenvoudig. Je mag zelf bepalen wanneer en waar je de bril wil ontvangen. Ook netjes en professioneel ingepakt. Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
10-09-2019
Jammer dat niet alle zonnebrillen te zien zijn op een foto met gezicht. Snel binnen en prima te retourneren.
Alleen is dit nog steeds niet verwerkt en zijn we al een aantal weken verder..
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Heel snelle levering, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Niets aan toe te voegen... Snelle afhandeling, erg toegankelijke website, snelle levering en ook hele snelle retour afwikkeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Snelle levering en duidelijke mail...super blij mee
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 10-09-2019
Bedankt voor de review! Wij zijn blij om te horen dat je superblij bent :) - Manisha

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
alles was besteld via bol.com en de volgende dag binnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
Netjes
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
Erg snelle en nette afhandeling en goed verpakt erg netjes zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
Ruim assortiment, snelle levering, aantrekkelijke prijzen. Heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 10-09-2019
Bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat je erg tevreden bent :) - Manisha

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
snelle en correcte afhandeling.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com klantbeoordeling

Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com werd op 17-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Zonnebrillen.com is jouw online adres voor de mooiste zonnebrillen. Wij hebben de volledige en up-to-date collecties van Ray-Ban, Michael Kors, Oakley, Persol en vele andere mooie merken. Wij garanderen dat je bij ons de zonnebril vindt die bij jou past: van stijlvolle klassiekers tot de nieuwste trends. Wij zijn officieel dealer van alle merken die je bij ons vindt. Dit betekent dat je bij ons gegarandeerd originele producten koopt. En uiteraard heb je via ons volledige garantie. Ons doel is jou de best mogelijke service te bieden. Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden. Uiteraard altijd gratis verzending én retourneren. Heb je een vraag, kunnen wij je ergens mee helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Contact
Willem Barentszstraat 1
2315 TZ Leiden
Nederland
service@zonnebrillen.com
Zonnebrillen.com
Winkel-exploitant
Brilmij Groep B.V.
Amerfoortsestraat 84 A
3769 AM Soesterberg
Nederland
Handelsregister
Kvk 31047357
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Mischa Tan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Zonnebrillen.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.