Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.comReviews

: 16.680Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

1.464 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

16.680 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mei 2022
Persol 3152S Prachtige bril! Eerste bestelling was iets aan de kleine kant ( lens 49 mm) dus ik heb daarna een maatje groter besteld (52 mm) en zie hier het resultaat! Ruilen is niet mogelijk maar je kan heel simpel je product retourneren en dan wordt het aankoopbedrag weer keurig netjes teruggestort, super goed geregeld! 😎
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 sep. 2022
Ik heb de zonnebril van Rayban aangekocht bij zonnebrillen.com. hiervoor heb ik 140 euro betaald. De verzeningstijd was zeer snel maar dat was dan ook het enige positieve. De bril zelf was gewoon volledig bekrast. Beiden glazen hadden zware krassen. Ongelooflijk dat jullie de brillen in deze conditie durven te verkopen als noeuz. Ik raad iedereen het af om hier je brillen te kopen. Deze zijn 100% NIET nieuw. Hier bestel ik nooit meer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1292)
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Nieuwe zonnebril aangeschaft hier op basis van de afmetingen van mijn oude zonnebril. Zo was het door het filter makkelijk de juiste afmetingen bij mijn pasvorm van mijn hoofd te selecteren. Hierdoor voorkom je dat heen en weer gestuur een beetje. Hierdoor maar 1 keer hoeven bestellen want de bril paste gelijk bij mijn hoofd. Verder word het snel verzonden, goed verpakt etc.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Nu een mooie Ray Ban, na vorige zomer een Gucci, zonnebril besteld in de sales. Mooie brillen voor een acceptabele prijs door de sale. Beide goede pas vorm en goed verpakt met hoes aangekomen. BLIJ ermee. LAAT de ZON maar komen
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Dankjewel voor jouw positieve review! Wij hebben ook ontzettend zin in de zonnige dagen. Veel plezier met jouw nieuwe Ray-ban! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
 
van T H.
Erg goed geholpen aan de telefoon. Daardoor heb ik de juiste zonnebril voor mij kunnen bestellen. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
20 jan. 2023
Wat fijn om te lezen, we denken graag met je mee! Veel plezier met jouw aankoop. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Mooie overzichtelijke site. Levering op de afgesproken dag geleverd en netjes ingepakt .
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
20 jan. 2023
Fijn om te lezen! Bedankt voor je positieve beoordeling. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
S'avonds om 23.00 besteld en de dag erop gelijk al binnen. Top service !
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
25 jan. 2023
Wat fijn om te horen. Bedankt voor je review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle afhandeling en verzending, goede prijs / kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Fijne site, prettig in gebruik, zo ook de retourservice.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Wat goed om te zien, bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Keurige levering & snel! Leuk met persoonlijk bedankje.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
20 jan. 2023
Goed om te horen! Bedankt voor je review. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Mooie website, snelle service en prachtige merken !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Goed en snel. Prijs tikkeltje aan de hoge kant wel
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
20 jan. 2023
Bedankt voor je positieve review. We hopen dat je veel plezier hebt van jouw aankoop! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Snelle verzending en goed verpakt, blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle levering, goed bereikbaar via chat
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Wat fijn om terug te lezen. Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle en goede service en kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
prettige website , snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Wat goed om te horen, bedankt! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Duidelijk, snel, goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
11 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goed verpakt, snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Bedankt voor je review! Veel plezier met jouw nieuwe zonnebril. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
De snelle bezorging 🚚
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
4 dagen geleden
Bedankt! Fijn dat je onze service als positief hebt ervaren. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Supersnelle service
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
25 jan. 2023
Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Perfecte zonnebril!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Heel mooie Hinda
Beoordeling melden