28 mei 2023
Ik had me niet heel goed ingelezen in wat ik zou ontvangen en bleek veel meer bollen en knollen te hebben dan verwacht. Dus extra potten kunne vullen en zelfs nog een steen 'gewipt' en nu staat mijn hele tuintje vol! Super leuke verrassing.
Levering was een dag later (door een fout van DHL), maar daar netjes bericht van Bloombol zelf van gehad. Goede ervaring!
Vroeg me alleen nog af wat ik met 2 losse bolletjes moest doen, die waren afgebroken (1 zelfs doormidden) van een dahlia-knol. Ik heb ze in een pot gestopt en ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren 😊
Tijdig verwittigen als de zending verloren is gegaan. Hebben gedurende een week niets gehoord en dan ook heel jammer dat onze zending geen voorrang gekregen heeft om opnieuw verstuurd te worden door een fout van de vervoerder. De bestellingen die eerst geplaatst zijn zouden eerst moeten behandeld worden en niet naar achter geschoven worden tot na de paasdagen. Dit brengt met zich mee de bestelling na bijna 14 dagen pas behandeld wordt.
Doen wat ze zeggen en besteden veel aandacht aan de wijze van inpakken. Wij hebben het echt als een cadeau ontvangen.
Bestelling was tiptop in orde met een praktisch cadeautje erbij!
Bloemenzee
Goede service
Pakketje was vertraagd, hier werd s avonds nog over gemaild om het te melden.
Alles was netjes ingepakt, persoonlijke noot erbij.
Mooie bollen, goede kwaliteit
Mooie bollen, snelle levering, leuk briefje erbij met instructies en voordeelkorting voor vrienden!
4 jun. 2023
Snelle en correcte levering van mooie producten
29 mei 2023
Mooi assortiment
30 mei 2023
16 apr. 2023
Prachtige samenstelling van bol- en knolbloemen, kom ik zelf niet op. Prima verpakt, op tijd volgens aankondiging, sjaa wat kun je er nog meer over zeggen. Ow ja, we maken ook anderen blij met Bloombol, de handschoentjes worden zeer op prijs gesteld. Tot volgend seizoen!
11 apr. 2023
Perfect optijd geleverd.
Eind vorig jaar de bestelling geplaatst en de laatste week van maart werden de bollen bezorgd. Perfect op tijd.
Alles mooi verpakt met een geweldige instructie. Op de site is ook terug te zien wat te doen. Maar toch fijn om een beschrijving erbij te ontvangen.
Van bestelling tot bezorging gewoon heel goed, met duidelijke uitleg over het planten van de bloembollen. Ik kijk erg uit naar het voorjaar om te zien hoe de bloemen gaan bloeien!
Antwoord van bloombol.com
8 nov. 2022
Bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier met de bollen en straks bloemen:)
9 mei 2023
Snelle levertijd, de verpakking, de leuke fleurige gebruiksaanwijzing, de gratis mooie wenskaarten. Redenen genoeg om vanaf nu Bloombol.nl bij iedereen aan te prijzen.
Keurig geregeld, ook toen het fout ging met de bestellingen bij DHL kregen we bericht dat alle orders opnieuw zouden worden geleverd of indien gewest je geld terug.
8 mei 2023
De bollen zaten netjes verpakt met een duidelijk beschrijving erbij.
Ook heel ideaal de handschoenen die waren toegevoegd.
Kijk uit naar een tuin vol bloemen!
21 mei 2023
Mooi pakket, de bollen zien er goed uit. Duidelijke instructie op de zakjes. Ik heb er vertrouwen in dat mijn moestuin een mooie bloementuin wordt dit jaar .
13 mei 2023
Netjes verzorgd, goed ingepakt. Heel verrassend mooie kaartjes erbij om te verzenden. Ben heel tevreden. Nu nog mooie bloemen dan is het helemaal top!
Geïmporteerde beoordelingen