bloombol.comReviews

: 47Uitstekend

4,87

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
bloombol.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bloombol.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
bloombol.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bloombol.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bloombol.com

47 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

47 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor bloombol.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021
Helemaal het paarse Purple Classics pakket vind ik heel erg mooi! Van allerlei bollen bij elkaar, ik ben heel benieuwd naar het resultaat! Ook benieuwd naar het Botanical Art pakket. De tulpen leken op het plaatje roze, maar in de doos meer rood (en daar hou ik niet zo van), dus dat word spannend 😁
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mrt. 2022
Vlug en netjes geleverd. Jammer dat de bon voor lentebloeiers is die erbij zit, die zijn niet meer beschikbaar en zo kan ik de bon( 3 bonnen) niet gebruiken. Had beter geweest voor zomerbloeiers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Mooie, overzichtelijke website met instructievideo´s en leuke aanbiedingen. Mooie producten. Fijn was ook het extra "kerst" cadeau in de vorm van een amaryllis bloembol
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2022
Fantastische communicatie. Duidelijke instructies, goed bereikbaar. Snelle en degelijke levering. Tevreden over de bloembollen en resultaten uit het verleden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2021
Het zag er top verzorgd uit, goede uitleg Nu afwachten wat er opkomt in het voorjaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2021
Verzending is snel en de inhoud ziet er gezellig uit. Misschien nog een persoonlijke boodschap? Veel plantplezier! Groetjes Chantal.. Renée.. Of een Bollensteker erbij? Dan ben je eigenlijk helemaal compleet met dit pakket. dus een totaalpakket?
Beoordeling melden
Antwoord van bloombol.com
7 okt. 2021
Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor de tip! Hier gaan we over nadenken. Groetjes!
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2021
Vlotte levering ; deftige verpakking en een leuke boodschap. Ondertussen zijn de bloembollen geplant en wachten we hoopvol op de lente en het voorjaar.
Beoordeling melden
Antwoord van bloombol.com
7 okt. 2021
Wat goed om te horen! Nu even wat maandjes wachten inderdaad tot de bloemenzee in bloei springt. Bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2021
De service via de chat werkte heel goed en snel. Ben goed geholpen. Bestellen was makkelijk en product snel binnen. Geen opmerkingen
Beoordeling melden
Antwoord van bloombol.com
7 okt. 2021
Bedankt voor de review! Goed om te horen allemaal hartelijk bedankt! & make it bloom!
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2021
Pre order beviel goed. Wel prettig als jullie gaan leveren dat we een verzendbericht krijgen. Dan weet je wanneer een zending komt.
Beoordeling melden
Antwoord van bloombol.com
7 okt. 2021
Fijn dat het goed beviel! Dat is een goede tip. Wanneer het pakket op de post zit krijg je wel een verzendbevestiging en track & trace code van DHL. Maar ik snap dat u van te voren geïnformeerd had willen worden wanneer de exacte verzending zou zijn. We gaan het meenemen, bedankt! Veel plezier van de bloemen.
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022 
snelle levering, goede verpakking, duidelijke omschrijving en een leuk kadootje in de doos
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 apr. 2022
Supersnelle service en mooie bloembollen en mix heel blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2021
Snelle service, goede uitleg en kadootje maakt het aangenaam
Beoordeling melden
Antwoord van bloombol.com
18 nov. 2021
Fijn om te horen! Bedankt voor je bestelling en heel veel tuinierplezier :-)
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
goede service en goede kwaliteit het is een feestje !!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2021
Alles zag er prima uit. Nu afwachten hoe het opkomt ♡
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2021
Keurig verpakt met een paar leuke cadeautjes erbij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Alles correct en leuke attenties als extraatje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2021
Snel, heel professioneel en uitstekend verzorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
Snelle verzending. Extraatjes in het pakket
Beoordeling melden