premiumeinstreu.atReviews

: 236Uitstekend

5,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 mei 2014
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
premiumeinstreu.at is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premiumeinstreu.at kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 mei 2014
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
premiumeinstreu.at is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premiumeinstreu.at kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor premiumeinstreu.at

11 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

236 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor premiumeinstreu.at

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
 
Ich verwende diese Einstreu seit vielen Jahren und bin sehr zufrieden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Von der Bestellung bis zur Lieferung ist der Service perfekt! Unkompliziert und rasch!! Man wird genauestens über den Stand seiner Bestellung informiert.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
 
Bestellung ..prompte Lieferung - beste Einstreu für meine lungenkranke Isistute Top Service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mrt. 2022
Sehr gute Qualität,Lieferung perfekt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 feb. 2022
Beoordeling melden