Beoordelingen voor dragoncomputers.eu



Uitstekend

4.70/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 546 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft dragoncomputers.eu al 823 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
24-05-2019
snelle levering, goed verpakt, levering niet geheel compleet maar na 1 mail zonder problemen opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-11-2018
24-05-2019
Goedkoopste high-end computer website, snel geleverd, snelle reactie support. Top ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
24-05-2019
goe
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
23-05-2019
Prima bedrijf goede service mooie prijs Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
23-05-2019
Ik ben zeer blij met de computer dat ik heb gekocht werkt zoals het moet en ziet er ook super uit

Geen vijf sterren omdat niemand perfect is
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
22-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
21-05-2019
Echt een super service die jullie hebben geleverd. Niet alleen het op maat advies wat ik kreeg (want de computer die ik had besteld was te overkill voor wat ik voor eisen had). Open en eerlijkheid is waar jullie voor staan Jullie krijgen van mij echt een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
21-05-2019
Snel geholpen
Levering alles was netjes
En plug and play geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
21-05-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
21-05-2019
heel blij van de computer maar het scherm ben ik niet zo blij om ..
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
20-05-2019
prima geholpen super mooie deal ook gekregen , voor zo weinig geld zo een super pc ik ben er erg trots op en super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
20-05-2019
Super goede communicatie en service .
Alle onderdelen die zijn geïnstalleerd krijg je netjes de dozen ook van mee.
5 stars all the way
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
18-05-2019
Snelle levering en goed product.
Telefonische hulp en vragen uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
18-05-2019
Erg voordelige webshop, met goeie computers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
17-05-2019
goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
17-05-2019
Amazing place to buy a PC
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
16-05-2019
Niet echt iets op te merken
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
15-05-2019
PC perfect geleverd alleen ander merk geheugen als op de website stond maar wel vervangen door een topmerk met een hogere frequentie.
Netjes gebouwd echt waar voor je geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
11-04-2019
13-05-2019
Pc online besteld, betaald en perfect afgelevert, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
12-05-2019
Ik vind het jammer dat er meteen al windows 10 op gezet was wou, zelf windows 7 erop zetten maar krijg het er niet op
Voor de rest topservice en levering was stevig en veilig verpakt. Geen commentaar verder.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
09-05-2019
Sneller geleverd dan verwacht.
Alles netjes verpakt en geïnstalleerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
09-05-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
17-04-2019
08-05-2019
Super vriendelijk, vakkundig. Een aanrader voor iedereen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
17-04-2019
08-05-2019
De case die ik oorspronkelijk had geselecteerd, was niet beschikbaar, dus kreeg ik direct een alternatief aangeboden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
15-04-2019
08-05-2019
Levering op laatste moment binnen aangegeven tijd, vandaar geen 5 sterren.

Product is top beest van en computer
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
17-04-2019
08-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
07-05-2019
Ik heb hier voor de 3e keer mijn PC gekocht, en ik kan dus wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over alles. Ze werken snel en efficient, klantvriendelijk en de prijs blijft ook aantrekkelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
07-05-2019
Alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
15-04-2019
07-05-2019
Alles op tijd . goed ingepakt en voldoet prima, netjes Windows geïnstalleerd en geen meuk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
15-04-2019
07-05-2019
De levering was slecht gegaan door DHL, deze heeft het pakket zonder geldige reden retour gestuurd. Uitstekende service aan de telefoon van dragoncomputers die mij aanbood een nieuwe computer te maken die ik op kon halen. Vanuit Leeuwarden naar Heerlen gereden maar in de winkel was de service helaas iets minder.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
08-04-2019
05-05-2019
Goed telefonisch advies over de beste configuratie voor mijn toepassing, en nog snellere levering dan beloofd. Alle originele verpakkingen en bijbehorende schroeven/boekjes e.d. zaten erbij, dus zeer transparant welke componenten gebruikt zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
04-05-2019
goede webshop, was iets kapot bij levering. na contact direct een vervangstuk opgestuurd. zeer content
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
11-04-2019
02-05-2019
Dag beste Dragon computers, pc werkt super, elke component die ik heb besteld is er, alleen heeft DHL Parcel de verzending 2 keer niet goed afgeleverd, naar het schijnt was het een nieuwe postbode en wist hij niet hoe hij moest aanbellen, dus ben ik het zelf gaan halen, maar de pc werkt heel goed tot nu toe, heel erg bedankt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
11-04-2019
02-05-2019
top levering met top product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
08-04-2019
02-05-2019
PC had problemen worden nu opgelost, goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
08-04-2019
01-05-2019
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe pc Ook de service voor de aanschaf was prettig: snelle reactie op mijn vragen per e-mail.

Duidelijke instructies en alles wat ik er mee hoopte te doen verloopt super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
09-04-2019
01-05-2019
Goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
30-04-2019
Helaas in eerste instantie de verkeerde pc gekregen. Dit is uiteindelijk opgelost maar ze wouden wel wachten tot ik de oude pc terug had gestuurd. Opzich begrijpelijk maar minder aangezien de fout bij hun lag en niet bij mij. Computer zelf niks op aan te merken Ben er van overtuigd dat ik normaliter gewoon 5 sterren had kunnen geven dus twijfel niet :).
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
30-04-2019
Top winkel met snelle leverings tijden en goed afgewerkte computers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
29-04-2019
Goede prijzen, top systeem
5.00
Uitstekend

dragoncomputers.eu klantbeoordeling

dragoncomputers.eu

Kwaliteit sinds 2005. Wij houden van computers!

Dragon Computers bestaat sinds 30-10-2005 Sindsdien is Dragon Computers enorm gegroeid en is inmiddels een marktleider in de ICT branche van de Benelux. Dragon Computers staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, service en enorme flexibiliteit. Iedere PC wordt hier nog met liefde voor elk detail geassembleerd en getest. U kunt bij Dragon Computers niet alleen online terecht, maar ook in hun fysieke winkel in het hart van Heerlen. Verder heeft Dragon Computers sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan: het bedrijf is betrokken bij o.a.: re-integratieprojecten en het opleiden van leerlingen en studenten. Tot slot is Dragon Computers maar liefst drie keer op rij verkozen tot Beste Computerwinkel.

Contact
Akerstraat 50
6411HB Heerlen
Nederland
mail@dragoncomputers.eu
dragoncomputers.eu
Winkel-exploitant
Dragon Computer Kerkrade
Akerstraat 50
6411HB Heerlen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Damian Kasimir Kan-Schmude
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met dragoncomputers.eu.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.