Certificaat voor photowall.nl

No. XF837E771DE17856B116AFF873C519D49
 

Geldig vanaf
26-09-2014
Geldig tot
25-09-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor photowall.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 33 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft photowall.nl al 168 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
06-04-2018
Prachtig resultaat
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
22-03-2018
29-03-2018
Mooie kwaliteit fotobehang. Sprankelende kleuren gedrukt op zeer stevig papier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
26-03-2018
Het eindresultaat v/d foto is dat er een rose gloed over zit dat is erg jammer.
Op de closeup afdruk op A4 was dit niet te zien. Jammer dus.
Als basis kleur stelling was een A5 kaart geleverd met kleur gegevens. Blijkbaar is de vertaalslag naar de printversie net goed gegaan.
3.00
Redelijk

photowall.nl antwoordt: 24-04-2018
Bedankt voor je mening. Hoe triest ben je niet tevreden. We zullen dit oplossen. Ik neem contact met u op via uw e-mail. Een fijne dag verder. Emina Customer service Photowall

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
07-03-2018
15-03-2018
Snelle bezorging goede kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
02-03-2018
10-03-2018
Erg mooi behang..duidelijke beschrijving
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
04-03-2018
Zeer goede service. Een verkeerde bestelling kon zonder problemen worden geruild. Zeer klantgericht en klantvriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
18-02-2018
Levering was iets later dan aangegeven, maar product is geweldig mooi en goed afgeleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
05-02-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
23-01-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
07-01-2018
21-01-2018
Als professioneel behanger, kan ik dit product als prima beoordelen. Prima drager en hoge kwaliteit drukwerk. Kan echt naadloos worden aangebracht. Ik vind de banen wel erg smal maar dat doet niets af aan de kwaliteit. Een geweldig goede lijm, die rood is gekleurd bij aanbrengen. Door de kleur kan je goed de laagdikte bepalen. Na droging is de lijm volledig transparant.
Mooi produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
17-01-2018
Heel snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. Fotobehang tot slot is erg mooi en van goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
15-01-2018
Snelle levering zoals beloofd Daarnaast ziet de foto er fantastisch uit, net zoals deze op de site te zien was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2017
Besteldatum
18-12-2017
25-12-2017
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2017
Besteldatum
18-12-2017
25-12-2017
Een bedrijf dat luistert naar z'n klanten. Vorige bestelling zat 5 dagen in bezorging, daar had ik over geschreven en tot mijn grote verrassing werd er nu bezorgd met DHL (en de levertijd verkleind naar 2 dagen). Product nog steeds top, geen opmerkingen meer, dus volle 5 sterren waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
19-12-2017
alles prima we zij zeer tevreden met de keuze bij jullie het is mooi geworden gr fam boere
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2017
Besteldatum
04-12-2017
11-12-2017
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
21-11-2017
30-11-2017
Wij hebben een super mooi schilderij op canvas van de skyline van Berlijn ontvangen. Super snelle levering en het is precies zoals wij het bedoelden. afmetin 150cm x 70 cm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2017
Besteldatum
17-11-2017
24-11-2017
Snelle levering, goede kwaliteit en scherpe prijs. Voor weinig iets leuks aan de muur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2017
Besteldatum
03-11-2017
15-11-2017
Uiteindelijk ben ik zeer tevreden.
Wat duidelijker vermeld moet worden of ander plaksel, je moet n.l. heeeeeel veel lagen lijm aanbrengen en het droogt heel snel. bijna 1/2 liter lijm per m2.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2017
Besteldatum
06-11-2017
13-11-2017
Such a great company The wallpaper was delivered in 3 days, quicker than expected and it's very good quality. My son's room looks amazing and I can wholeheartedly recommend this company. Thank you Photowall.nl :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2017
Besteldatum
27-10-2017
04-11-2017
Er zaten meerdere dagen tussen het eerste bericht dat de zending onderweg is en het uiteindelijke afleveren. Dat is verwarrend.
3.67
Goed

Datum van publicatie
31-10-2017
Besteldatum
20-10-2017
31-10-2017
Goedemorgen,

de snelheid van leveren en prijs is uitstekend, helderheid foto ook prima, de lucht die op foto niet blauw is, is op poster erg blauw, te blauw. verder alles prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-10-2017
Besteldatum
23-10-2017
31-10-2017
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2017
Besteldatum
23-10-2017
31-10-2017
Het fotobehang is prachtig, de kleuren zijn mooi en het materiaal is stevig. De meegeleverde lijm loste echter heel slecht op. Ook na het gebruik van de staafmixer bleven er klontjes in zitten. Tijdens het drogen begonnen de naden van het behang te wijken, dus nu moet ik met gekleurde stiften aan de gang om dat optisch weg te werken.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-10-2017
Besteldatum
21-10-2017
30-10-2017
Super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2017
Besteldatum
09-10-2017
16-10-2017
Snelle levering en duidelijke omschrijving hoe het behang tegen de muur moet
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-09-2017
Besteldatum
07-09-2017
15-09-2017
Goede informatie over de levering.

Het bestelde product - foto op canvas- ziet er uitstekend uit + een goede beschrijving om het frame in elkaar te zetten.

Service: kan niet beter. Dus voor mij geen verbeterpunten.
En de bezorging gratis Wij zullen u aanbevelen bij onze vrienden, familie en kennissen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2017
Besteldatum
01-09-2017
08-09-2017
Super geleverd en zit super mooi op m'n muur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2017
Besteldatum
23-07-2017
02-08-2017
Mooi behang, goede kwaliteit, heldere kleuren en scherp afgedrukt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-07-2017
Besteldatum
14-07-2017
21-07-2017
Snelle service, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2017
Besteldatum
12-07-2017
19-07-2017
Super makkelijk te bestellen, erg snel geleverd, niet eens zo moeilijk om te behangen en het eindresultaat op de muur is overweldigend mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2017
Besteldatum
23-06-2017
05-07-2017
Het vlinderschilderij op canvas is net zo mooi zoals mijn verwachting was toen ik het schilderij zag op internet.
Ik bied het aan Basisschool De Vlinder, de school waar ik afscheid ga nemen. Ik ga met vroegpensioen.
Het schilderij vertelt precies zoals wij de kinderen zien in school. Ieder mag er zijn met zijn/haar eigen talenten.
Ik kijk er naar uit om het aan te bieden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2017
Besteldatum
18-06-2017
02-07-2017
Uitstekend
5.00
Uitstekend

photowall.nl

photowall.nl werd op 26-09-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Box 2032 | Fraktflygargatan 18
128 21 Skarpnäck
Zweden
customerservice@photowall.nl
photowall.nl
Winkel-exploitant
Nordic E Trade AB
Box 2032 | Fraktflygargatan 18
128 21 Skarpnäck
Zweden
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Niklas Johansson
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met photowall.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.