Certificaat voor Vogelhuisje.com

No. XFB9086F71603835D2A979E39F6E16FAD
 

Geldig vanaf
09-02-2017
Geldig tot
08-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 122 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 151 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
22-02-2018
hartelijk dank voor de snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
20-02-2018
Perfecte service
Leuke en overzichtelijke site
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Levering was snel Namens de vogeltjes bedankt voor het bijgesloten extraatje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
19-02-2018
Vlotte levering van prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
17-02-2018
Fast delivery, good quality products.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
15-02-2018
Bij verzendkosten vanaf € 030,- besteding zou ik eerder iets bestellen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
05-02-2018
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
26-01-2018
01-02-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
25-01-2018
31-01-2018
Na bestellen via de website kon ik de producten binnen een uur ophalen op het afhaaladres. De factuur was niet helemaal in orde omdat de afleverkosten meegeteld waren. Die hoefde ik natuurlijk niet af te rekenen en dezelfde dag nog heb ik een nieuwe correcte factuur via email ontvangen.
Alles was prima geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
12-01-2018
30-01-2018
Goede levering en leuke produkten. De kippen vinden de Hentastick chick-sticks heerlijk en bedankt voor de lekkere traktatie voor de kippen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
25-01-2018
Zeer goede service. Kreeg gratis een paar zuignopjes tbv raamvoederhuisje top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
24-01-2018
Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
23-01-2018
Goede communicatie, zeer snelle levering en prima verpakking voor de breekbare bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
20-01-2018
De zending twee werkdagen na plaatsen van bestelling ontvangen. Was netjes verpakt, maar helaas ontbrak de ophanghaak voor het voedersysteem. Eén telefoontje naar Vogelhuisje.com was genoeg. Bleek dat hun leverancier zonder vermelding de haak er tegenwoordig niet meer bijlevert, maar Vogelhuisje.com loste probleem toch op en stuurde binnen paar dagen alsnog een soortgelijke haak op.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
11-01-2018
18-01-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-01-2018
Besteldatum
07-01-2018
13-01-2018
Producten zijn goed en snel geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
11-01-2018
Alles perfect, ik werd zelfs gebeld omdat ik huisnummer vergeten was. En kon afspreken wanneer 't bezorgd werd. En dat was keurig op tijd met DHL.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
11-01-2018
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-01-2018
Besteldatum
14-12-2017
03-01-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
26-12-2017
Doet wat beloofd wordt op de website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2017
Besteldatum
30-08-2017
25-12-2017
Al mijn producten voor tuindieren haal ik hier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2017
Besteldatum
30-08-2017
25-12-2017
Perfecte service zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2017
Besteldatum
16-12-2017
25-12-2017
Snel en netjes
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-12-2017
Besteldatum
17-12-2017
24-12-2017
De verpakking van de zaden was beschadigd dus de hele doos vol zaden. Voor de rest zeer snelle levering.
Bij het maken van een account werd mijn btw-nummer niet aanvaard. Na contact hierover geen antwoord gekregen dus de kans op een tweede bestelling is nul.
3.33
Redelijk

Vogelhuisje.com antwoordt: 11-01-2018
Wij hebben u een e-mail gestuurd met uitleg over de btw en met hopelijk een acceptabele oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Team Vogelhuisje

Datum van publicatie
21-12-2017
Besteldatum
14-12-2017
21-12-2017
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-12-2017
Besteldatum
10-12-2017
18-12-2017
Snel en goede verpakt geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-12-2017
Besteldatum
11-12-2017
18-12-2017
Heel snel bezorgd .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2017
Besteldatum
10-12-2017
17-12-2017
Goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
07-12-2017
de levering van het product stond aangegeven op zaterdag, maar werd toch vrijdag al bezorgd. Gelukkig was ik thuis :)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
26-11-2017
04-12-2017
Snelle levering, goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-12-2017
Besteldatum
24-11-2017
01-12-2017
Geweldig, meer kan ik niet zeggen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
22-11-2017
30-11-2017
De vogeltjes vallen wat grover uit dan de afbeeldingen doen vermoeden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-11-2017
Besteldatum
20-11-2017
27-11-2017
Snel en verzorgd ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-11-2017
Besteldatum
25-11-2017
25-11-2017
Prima producten, snel geleverd en betaalbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2017
Besteldatum
18-11-2017
25-11-2017
De vogels zijn er gek op en sinds gisteren komen er ook 4 halsbandparkieten in het voederhuisje eten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-11-2017
Besteldatum
16-11-2017
23-11-2017
Had gevraagd om 1 pak 2kg vogelvoer in te pakken als kado....helaas bij ontvangst niet gebeurd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-11-2017
Besteldatum
15-11-2017
23-11-2017
Wij vinden het product niet helemaal mooi afgewerkt. Het lijkt een showmodel.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-11-2017
Besteldatum
30-10-2017
21-11-2017
Levering is eigenlijk ophalen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
13-11-2017
20-11-2017
Leuk assortiment alleen jammer geen vet bol op voorraad
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2017
Besteldatum
06-11-2017
13-11-2017
goed assortiment, snelle levering
5.00
Uitstekend

Vogelhuisje.com klantbeoordeling

Vogelhuisje.com

Alles voor Tuinvogels

Vogelhuisje.com werd op 09-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Breng leven in je tuin - Maak van je tuin een thuis voor gevleugelde vrienden Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt. Bij Vogelhuisje.com vindt je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes geschikt in elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@hoezo-kado.nl
Vogelhuisje.com

Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Vogelhuisje.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.