Certificaat voor Vogelhuisje.com

No. XFB9086F71603835D2A979E39F6E16FAD
 

Geldig vanaf
09-02-2017
Geldig tot
08-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 112 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Vogelhuisje.com al 309 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
21-09-2019
Direct bevestigd en geleverd op afgesproken tijd. Heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
14-09-2019
Correcte en vlotte afhandeling van bestelling, kwalitatieve producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
14-09-2019
Vlotte bestelling en levering,goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
14-09-2019
Ondanks dat de eerste levering niet helemaal was wat het had moeten zijn is dit na een telefoontje perfect opgelost en meteen geregeld. Prima service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
12-09-2019
makkelijk in elkaar te zetten. mooie dikke planken
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
12-09-2019
Drie potten kapot. DPD is de slechtste transporteur. De vetstaven zijn onmogelijk verpakt. Hoe krijg ik die uit de plastic potten.?? Alleen door ze in kokend water te doen.
Ik was als experiment verandert van leverancier maar herhaal het niet.
Overigens wel prachtige vogelhuisjes op Uw site.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
03-09-2019
Als altijd supersnelle afhandeling en levering van mijn bestelling. Ben er weer blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
28-08-2019
31-08-2019
Korrekt en alles was ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
31-08-2019
Lok Top Frenche Style Pindasilo met beschermkooi. Het deksel sluit niet goed af van de pindasilo ondanks goed eroverheen geschoven te zijn. Je blijft een gleuf zien.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
25-08-2019
28-08-2019
Levertijd was 3 werkdagen, dat is iets langzamer dan gemiddeld. Maar verder alles in orde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
25-08-2019
28-08-2019
Mooie vogelhuisjes en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
25-08-2019
28-08-2019
goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
26-08-2019
Netjes op tijd geleverd. Prima verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
24-08-2019
Perfect maar nog geen vogel gezien
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
kleine bestelling, grote service en snelle bezorging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
22-08-2019
Keurig Netjes geleverd Alles perfect aangekomen door het zorgvuldige inpakwerk. Mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
21-08-2019
vlotte en snelle levering, duidelijke website
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
10-08-2019
Goede en overzichtelijke website en het bestelde vogelhuisje en opzetpaal kwamen snel en goed verpakt aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
10-08-2019
Snelle levering, goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
08-08-2019
Vriendelijk en snel geholpen. s Ochtends gebeld en kon het in de middag al ophalen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
01-08-2019
Snel geleverd (de volgende dag al)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
15-07-2019
01-08-2019
Ik had een egelhuisje besteld. Met het openen van de doos bleek er een onderdeel te missen. Na een mailtje en een belletje is dit netjes opgelost en is het ontbrekende onderdeel nagestuurd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
28-07-2019
31-07-2019
Hele mooie producten en de levering was helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
28-07-2019
31-07-2019
De bestelling kwam snel door en ook prima geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
27-07-2019
Snelle verzending goed verpakt mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
25-07-2019
Goed product met snelle levering, keurig geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
25-07-2019
Leuke producten voor in de tuin, duidelijke website en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
20-07-2019
Hartstikke vogelhuisje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-07-2019
snelle levering / producten zoals beschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
Levering matig omdat pakket is neergezet op de oprit zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Gewoon helemaal goed....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
07-07-2019
Niet de allergoedkoopste, maar door de grote diversiteit aan producten toch zeker de moeite waard
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
26-06-2019
29-06-2019
Dpd geeft aan dat ik niet thuis was en gelijk op een afhaalpunt afgeleverd
Ik was thuis, had visite. Absoluut niet aangebeld dus, reden om niet meer bij u te bestellen helaas
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
25-06-2019
28-06-2019
Geen opmerkingen, alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
ik heb twee vogel silhouette gekocht en vond ze wat simpel uitvallen.
Maar ik heb ze geplaats en ze zijn werkelijk zeer mooi .
Ik ben er gelukkig mee.
Groetjes Linda
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
27-06-2019
Beste
Het vogelhuisje op zich is mooi maar toch ook wel duur . Ook was er enorm veel lege dozen en karton in de verpakking
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
25-06-2019
Altijd correct beantwoorden, levering goed verpakt en op tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
23-06-2019
Snel besteld snel bezorgd goed product top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
19-06-2019
Mooi vleermuizenhuis en super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Niks bijzonders gewoon snel geleverd
5.00
Uitstekend

Vogelhuisje.com klantbeoordeling

Vogelhuisje.com

Alles voor Tuinvogels

Vogelhuisje.com werd op 09-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Breng leven in je tuin - Maak van je tuin een thuis voor gevleugelde vrienden Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt. Bij Vogelhuisje.com vindt je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes geschikt in elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@hoezo-kado.nl
Vogelhuisje.com
Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Vogelhuisje.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.