Certificaat voor Vogelhuisje.com

No. XFB9086F71603835D2A979E39F6E16FAD
 

Geldig vanaf
09-02-2017
Geldig tot
08-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 114 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Vogelhuisje.com al 177 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
Bestelling werd snel en correct afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
09-06-2018
Zeer snel , goed , aan te bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
06-06-2018
Produkt was uitverkocht. Ik heb mij op de lijst laten zetten om bericht te krijgen zodra het weer verkrijgbaar was. Dat kwam onlangs binnen, gelijk besteld (in weekend) en het werd op dinsdag geleverd. Geen negatieve ervaringen dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
05-06-2018
Paal was licht beschadigd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
05-06-2018
Très beau et livraison très rapide. Par contre faire un teste au moins en anglais serait appréciable.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
02-06-2018
Uitstekende service en vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
10-05-2018
Super leuk alleen de kraaien en kouwen hebben de overhand dus misschien moet het dakje iets verlaagd worden, waardoor het voor kleinere vogeltjes iets aantrekkelijker blijft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
26-04-2018
Leuk vogeltje
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
26-04-2018
Vogelstickers komen niet overeen met de beschrijving en zijn daarom veeeeeeel te duur. Een echte miskoop
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
23-04-2018
zeer klantvriendelijk, prettig contact.
vogelhuisje was beetje karig, bouwpakket niet helemaal correct. maar het hangt..
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
19-04-2018
Ik ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
03-04-2018
Stokjes om op te landen te kort

Groenling en putters durven niet landen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
18-03-2018
24-03-2018
mijn eekhoorn voeder silo ziet er goed uit, alleen weet ik nog niet of de eekhoorn er ook tevreden mee is...
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
11-03-2018
24-03-2018
Wederom snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
23-03-2018
Zo leuk om naar de vogels te kijken, zo dichtbij.
Mooi product, snelle levering, aangename website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
10-03-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
09-03-2018
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
09-03-2018
Geen op- of aanmerkingen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
06-03-2018
Uitstekende produkten. Foto klopt met de werkelijkheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2018
Besteldatum
27-02-2018
05-03-2018
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2018
Besteldatum
19-02-2018
05-03-2018
Heel snelle correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
04-03-2018
Leuke website en prima levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
04-03-2018
Aangezien ik niet veel vertrouwen heb in de bevestiging met alleen maar 3 zuignappend heb ik er een langer lijntje aan gemaakt tegen vallen etc. Nu noog wachten op de vogeltjes
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2018
Besteldatum
25-02-2018
03-03-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
27-02-2018
Het huisje moet nog gemonteerd en geplaatst worden. Het ziet er prima uit. De levering is heel vlot. Tot op heden geen klachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
25-02-2018
Voor mij was het een positieve ervaring.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
22-02-2018
hartelijk dank voor de snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
20-02-2018
Perfecte service
Leuke en overzichtelijke site
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Levering was snel Namens de vogeltjes bedankt voor het bijgesloten extraatje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
19-02-2018
Vlotte levering van prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
17-02-2018
Fast delivery, good quality products.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
15-02-2018
Bij verzendkosten vanaf € 030,- besteding zou ik eerder iets bestellen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
05-02-2018
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
26-01-2018
01-02-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
25-01-2018
31-01-2018
Na bestellen via de website kon ik de producten binnen een uur ophalen op het afhaaladres. De factuur was niet helemaal in orde omdat de afleverkosten meegeteld waren. Die hoefde ik natuurlijk niet af te rekenen en dezelfde dag nog heb ik een nieuwe correcte factuur via email ontvangen.
Alles was prima geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
12-01-2018
30-01-2018
Goede levering en leuke produkten. De kippen vinden de Hentastick chick-sticks heerlijk en bedankt voor de lekkere traktatie voor de kippen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
25-01-2018
Zeer goede service. Kreeg gratis een paar zuignopjes tbv raamvoederhuisje top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
24-01-2018
Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
23-01-2018
Goede communicatie, zeer snelle levering en prima verpakking voor de breekbare bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
20-01-2018
De zending twee werkdagen na plaatsen van bestelling ontvangen. Was netjes verpakt, maar helaas ontbrak de ophanghaak voor het voedersysteem. Eén telefoontje naar Vogelhuisje.com was genoeg. Bleek dat hun leverancier zonder vermelding de haak er tegenwoordig niet meer bijlevert, maar Vogelhuisje.com loste probleem toch op en stuurde binnen paar dagen alsnog een soortgelijke haak op.
5.00
Uitstekend

Vogelhuisje.com klantbeoordeling

Vogelhuisje.com

Alles voor Tuinvogels

Vogelhuisje.com werd op 09-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Breng leven in je tuin - Maak van je tuin een thuis voor gevleugelde vrienden Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt. Bij Vogelhuisje.com vindt je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes geschikt in elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@hoezo-kado.nl
Vogelhuisje.com
Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Vogelhuisje.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.