Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl- Logo - Beoordelingen

Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

714 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.542 beoordelingen in totaal

22 sep 2023
Tuindeco Betonpaal model IJSSEL gecoat diamantkop - 280 cm Hoekpaal en de Driesprong T-paal hebben slechts één schroefgat voor de bevestigingsset. Terwijl de tuinschermen respectievelijk in een hoek van 90 graden komen, dan wel als een T op elkaar moeten aansluiten. Dus moesten we zelf boren en daarbij raakte een paal beschadigd. Dit is duidelijk een fout van de fabriek, want de sponningen voor de onderplaten zaten wel aan de juiste kanten. Van Gelder kan daar niets aan doen, behalve de klacht overbrengen.

1 apr 2024
Kant en klaar afbouw huisje gekocht. De helft van het hout wat of niet bruikbaar of onder de maat van kwaliteit. Pot lijm uitgedroogd niet bruikbaar. Daarnaast A klasse gedroogd en fijn geschaafde vlonder planken van Douglas gekocht. Alles behalve fijn gewoon ruw en krom met vele beschadigingen en gaten midden in de planken van knoesten. Kreeg als eerste antwoord hout is een natuur product , daarna mocht ik de slechte planken om laten ruilen voor eventueel nieuwe. Gezien onze planning en ingehuurde vakmensen hebben we het zelf opgelost en het beste ervan proberen te maken. Mijn ervaring is service totdat je betaald hebt en daarna moet je het er maar mee doen. Ik snap echt dat hout een natuurproduct is en kan me goed voorstellen dat er ruimte voor een klein beetje speling is maar ik kan mij niet voorstellen dat je dit durft te verzenden als gerenommeerde houthandel.

Beoordelingen voor Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

Resetten
22 jul 2024
1e bestelling & levering waren top gegaan. 2e bestelling is ondanks bevestiging transporteur niet goed gegaan & communicatie met v Gelder verloopt moeizaam. Jammer - gemiste kans.
31 jul 2024

Niet service gericht

Ik heb nog nooit z'n compassie loze klantenservice meegemaakt. Eens en niet snel weer.
12 aug 2024
Geleverde houten balken waren erg krom/krang en dat maakte het in het werk erg lastig
21 jul 2024
19 jul 2024
18 jun 2024

Hout is prima, levering vreselijk

Levering bleek na bestelling meerdere weken later dan de 7 beloofde dagen op de website. Hout op zich is prima. Levering zelf was een vreselijke ervaring dankzij Beers Transport. Uitgesteld zonder verwittigen, heb zelf meermaals moeten bellen om erachter te komen dat de levering telkens niet door ging, ze wilden niet zeggen wanneer de levering zou komen, konden zogezegd ook geen tijdsframe geven. Na lang aandringen heb ik dan de naam gekregen van de transportdienst die zij dan weer hadden ingehuurd (ze zaten zelf met een personeelstekort). Dan maar dat bedrijf gebeld, gelukkig waren dat wel hele behulpzame mensen en die konden mij zelf een exact uur van leveren geven, geweldig aangezien het niet om een pakje boter ging maar drie grote pakketten hout die je niet zomaar langs de straat kan laten staan en waar je dus echt wel voor moet thuis zijn. Ik ben uiteindelijk drie volle dagen aan huis gekluisterd geweest omdat Beers Transport zen werk niet aankon.
6 jul 2024

Beter communiceren over de bezorging.

Zorgen dat e-mail over de bezorging niet in de spam box terechtkomt. Als dit niet is op te lossen een e-mail sturen dat de bezorg informatie bekend is maar waarschijnlijk in de spam box zit. Kwaliteit hout kan beter. Telefonisch Bereikbaarheid kan beter.
8 jul 2024
Materiaal was in orde. Niet op de hoogte gebracht over het feit dat er niet binnen de 4 dagen geleverd kon worden
4 jul 2024

Goede service, maar gedeelte van zending krom en extreem knoesthout

Latten/regels die krom zijn of extreem knoesthout hebben niet uitleveren.
25 jun 2024
snelcement was nat
2 jul 2024
17 jul 2024

Niet geschikt voor afhalen

Prima producten, komt om de hoek bij Trendhout weg. De voorraad bij de afhaallocatie is om te huilen. Je kunt een pallet met B/C keus doorspitten om hout te vinden wat nog enigszins door kan voor A keus. De medewerkers zijn vriendelijk op 1 na. Desbetreffende man kan beter werk gaan doen zonder klantcontact.. Tot slot heb ik meer dan een maand moeten wachten op specifiek hout. Dit zou niet meer verkocht worden door Trendhout. Uiteindelijk kon houthemak hier nog gewoon aankomen bij dezelfde leverancier.
17 jun 2024

Trage levering en kromme planken

Waar ze overal op de website vermelden dat ze 7 dagen leveringen hebben duurde het toch echt 3 weken. vervolgens verschuilen ze zich achter kleine letterjes dat het gemiddeld 7 dagen is. Dus heb je haast bestel ergenst anders. Van het weeken een aantal van de balken en rabbat delen gemonteerd maar er zaten een hoop kromme tussen. dit is iedergeval mijn laatste bestelling geweest.
9 jul 2024

Slechte service

Vragen worden niet beantwoord, het hout is niet gelijk afgezaagd, ik had planken van 250 cm besteld maar er zit veel verschil in waardoor ik alsnog moet afzagen en er zit heel veel witte plekken/strepen of het hout. Al met al een duur grapje maar 0 service.
MN
Marc N.
Heiloo
22 jun 2024
Kwaliteit hout behoorlijk matig. Palen hardhout niet vierkant en krom Regels van ongelijke dikte kromme vlonderplanken.
9 jul 2024
Er zaten wat gespleten vlonderdelen bij en enkele waren zeer krom getrokken, de vervoerder bezorgt alleen op woensdag
22 jun 2024
Levertijd klopt van geen kant , klant moet contact opnemen om dat ze zelf niet aan hun levertijd kunnen voldoen
23 jun 2024
Hout is van zeer mindere kwaliteit. Zeer grof en platen zijn ook meer plamuur dan plaat .
16 jul 2024
Duurde veel langer voordat het bezorgd werd. 2,5 week i.p.v. maximaal 7 werkdagen
24 jun 2024

order geannuleerd

Ik heb de order geannuleerd omdat bezorgtermijn niet nagekomen werd