Dami Living- Logo - Beoordelingen

Dami LivingReviews

: 813Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Dami Living is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Dami Living kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Dami Living is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Dami Living kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Dami Living

75 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

813 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 feb. 2022
Ik mailde om te vragen of er een artikel weer op voorraad zou komen, en binnen 12 uur had ik een reactie met een advies op maat waar ik helemaal mee geholpen was. Nog even gebeld om te checken of het goed gegaan was met de bestelling en dan krijg je meteen, dus zonder bandje oid iemand persoonlijk aan de telefoon. Een week later toen ik een andere vraag had ging het hetzelfde. Iemand anders aan de lijn, maar minstens zo vriendelijk en behulpzaam. O ja, de krukken die ik besteld had zijn ook super.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jun. 2022
Meine Stühle sollten gestern bis heute ankommen, leider ist nichts gekommen. Auf der trekking nummer kann man leider auch nicht sehen wo die sachen geblieben sind.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Dami Living

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 feb. 2022
snelle verzending en mooie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2022
Snelle levering en mooie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
mooie kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
Snel vriendelijk en top kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2022
Snelle levering, goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2021
Mooi artikel en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 apr. 2022
Goede service en snel geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022
Snelle service, mooie stoelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Snelle correcte levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Mooi op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Afspraak is afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
Mega tolle Stühle
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Netjes behandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
Prima levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021
Fijn geholpen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2022
Beoordeling melden