Certificaat voor Haarspullen.nl

No. XFC5FAD698056EB1928209AE2A09BEECF
 

Geldig vanaf
11-09-2018
Geldig tot
10-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarspullen.nl



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.063 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Haarspullen.nl al 2.900 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
16-10-2019
Duidelijke en snelle website, enorm snelle levering van professionele producten die voldoen aan de omschrijving.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
16-10-2019
Tevreden, ik had alleen mijn 5 korting code niet ingevuld dat was jammer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
16-10-2019
zondag besteld en dinsdag al binnen lekker snel en stukken goedkoper
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
16-10-2019
Goedkoopste, en super snelle levering .. tja dat is wat je wil, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
15-10-2019
Alles was in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
15-10-2019
Snelle levering en erg goede serves
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
15-10-2019
Er staat volgende dag levering, maar dat is niet zo.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
15-10-2019
Op de website staat dat als je op zondag voor een bepaalde tijd besteld dat dit op maandag geleverd wordt. Dit was niet het geval bij mij, voor mij lastig omdat ik de 2 dagen erna niet aanwezig was en ik het liever niet bij de buren wil laten bezorgen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
15-10-2019
Alles helemaal goed, behalve dat er in de mail een spelfout staat "Ik ken je nog maar net, maar vindt je nu al de leukste, jij ons ook?" vind is hier met een 'd' en niet met 'dt'. Verder goede service en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
15-10-2019
Was gewoon goed. Niks mis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Goede service Prima produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
Fijn snel verzending,TOP.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
Heel netjes. Vandaag besteld morgen in je handen.
Ben erg tevreden ,bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Goede kwaliteit, snel geleverd, alles zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
14-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
14-10-2019
Ik ben erg tevreden en raad een ieder deze webshop aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Ik ga hier zeker nog veel vaker bestellem Top levering :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Ik ben heel blij met mijn aankoop. Communicatie en de juiste en tijdige leveringsmethode.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
13-10-2019
Perfect levering snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
13-10-2019
ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Prima in orde snelle levering tegen een lage prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
13-10-2019
Goed assortiment voor een scherpe prijs en een hele snelle levering zoals beloofd.
Ik ga zeker vaker mijn spullen bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Gewoon goed en op tijd. Geen gedoe, en fijne producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Snelle bezorging. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Super snelle levering, tegen een mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Super snelle levering netjes verpakt en goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Product nog niet getest, levering en service wel super. Informatie op de website super handig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
17-09-2019
10-10-2019
Fijne producten. Echter er wordt beloofd met 1 dag te leveren, dit is dus niet zo (bij 2 x over een bestelling) ik heb gemaild na 2 weken waar de bestelling bleef. Kreeg direct mail terug dat ze een deel vd bestelling kunnen leveren. Prima Fijn zou zijn dat als producten niet direct leverbaar zijn omdat ze uit italie moet komen. Als dat het dan ook naar de cliënt wordt bericht, dan is het prima.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Levering zou 1 werkdag vertraagd zijn door sorteerfout. Dat kan gebeuren....maar inmiddels 3 werkdagen en 2 e-mails verder en nog steeds geen zicht op wanneer het pakketje komt. Antwoord op email " we gaan een onderzoek starten" lijkt een standaard reactie zonder actie.
Voorlopig denk ik de eerste en dus ook meteen de laatste bestelling.....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Levering werd geleverd zoals afgesproken.
Goede producten voor scherpe prijzen.
De online winkel is duidelijk en alle productlijnen zijn makkelijk te vinden.
De winkelwagen laat ook direct zien of iets snel geleverd kan worden of dat het even langer duurt. Heel fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Love IT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Gebruik al tijdje deze producten, en zou niet meer zonder willen. Heb geen haarverf meer nodig om de gewenste kleur in me haar te krijgen. Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Haarspullen.nl klantbeoordeling

Haarspullen.nl

Haarproducten de volgende dag voordelig in huis!

Haarspullen.nl werd op 11-09-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Mensen kopen het liefst 24/7 producten voor het haar en hebben deze graag nog dezelfde dag in huis. Voor ons een grote uitdaging maar wij hebben zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit onder andere in de kappersbranche, daarom weten wij ook waar we het over hebben en hoe de producten werken. Vragen? Bel ons: 038-4582584

Contact
Ossenkamp 2 N
8024 AE Zwolle
Nederland
info@haarspullen.nl
Haarspullen.nl
Winkel-exploitant
Distri Lab B.V.
Ossenkamp 2 N
8024 AE Zwolle
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marijn Bulthuis
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarspullen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.