Certificaat voor onlineprinters.nl

No. XFC7CB694E562198593A2B2C6BCA9ACA2
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.nl



Goed

4.24/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 473 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 2.586 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
alles prima , alleen de pallet is slecht waar de 500 kilo folders op staan, bestel regelmatig en krijg het vaak op kapotte pallets geleverd, dat is niet handig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
24-04-2018
prima prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
We bestellen altijd bij onlineprinters.
Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
20-04-2018
Goede prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
20-04-2018
Zeer tevreden als altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
20-04-2018
Levering is snel en alles ziet er goed uit...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
19-04-2018
De achter kant van de flyer is op zijn kop afgedrukt. Ik had hier speciaal over gebeld O de service goed is ga ik dus nog merken.
3.00
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 20-04-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
19-04-2018
sehr zufrieden mit der Abwickelung dieses Auftrages
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
18-04-2018
de flyers waren in een swaak doos ingepakt, daardoor kwam de doos met een kant open geschurd,waardoor rond 150/200 flyers waren beschadiged
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 19-04-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-04-2018
Briefpapier was OK. Flyers op A5-formaat waren helaas niet goed gesneden. Verloop van 1 mm op de "korte kant" van het A5-formaat was voor mij direct zichtbaar maar te klein om op foto vast te leggen t.b.v. reclamatie.
3.50
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-04-2018
de kwaliteit van de visitekaartjes waren erg slecht
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-04-2018
Super mooi geworden
Ook onwijs goed verpakt, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-04-2018
Anderhalf uur van tevoren krijg ik pas bericht wanneer de bestelling afgeleverd zou worden. Ik was dus niet thuis toen de transporteur aan de deur kwam. Mijn verbazing was groot toen ik een e-mail krijg waarin stond dat de bestelling afgeleverd was bij een servicepunt in het volgende dorp. Vier van de 5 pakketten konden zo mee, het 5e pakket was wel aanwezig maar administratief niet ingeboekt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-04-2018
Super, bij 1e controle een melding gekregen dat het aangeleverde drukwerk niet goed was, na herstel is er prima werk afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-04-2018
verkeerd gesneden, met witte rand die niet in artwork zit.
2.33
Matig

onlineprinters.nl antwoordt: 17-04-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
De levering verliep deze keer niet goed, mede doordat alleen de naam van onze initiatiefgroep vermeld was in de adressering en niet mijn eigen naam erbij. Heel dom van de bezorger dat hij niet aanbelde, maar weer wegging. Graag dus een volgende keer mijn naam er weer bij, zodat dit soort dommigheid niet weer kan voorkomen. Het product was weer van dezelfde hoge kwaliteit als altijd. Complimenten
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
Iets meer behulpzaamheid bij het op de gewenste wijze drukken van de order zou op prijs gesteld zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
Snel en makkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
Het bestellen bij jullie is zeer klant ontvriendelijk doordat je op het laatst pas kunt uploaden
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
12-04-2018
Top site en erg voordelig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
12-04-2018
Dit is waarschijnlijk niet goed te maken Wat een teleurstelling die ik niemand zou aanraden. Verzending eerst niet geleverd zonder berichtgeving. Inmiddels wel ontvangen maar nog steeds geen reactie op de klacht over de verzending. Bovendien zijn na ontvangst alle folders door geschud Papier dunner in vergelijking met eerdere bestelling (zelfde product en papier). Zo erg dat het direct opvalt
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 13-04-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om een feedback te kunnen geven. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
12-04-2018
iets langzamer dan vorige keer, maar nog steeds prima op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
12-04-2018
Slechte bezorgservice Bezorger kon adres waarschijnlijk niet vinden en is weer weggereden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
Had met spoed besteld. Zou vrijdag komen werd maandag.
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 12-04-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze standaard levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
De service is goed en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
prima drukwerk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
07-04-2018
Slecht
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 09-04-2018
Bedankt voor uw feedback. Neem a.u.b contact met ons op, zodat wij de reden van uw ontevredenheid vernemen en wij daarvoor een oplossing vinden. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
05-04-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
05-04-2018
Prima geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
05-04-2018
Productie tijd is prima. Overal in Nederland geld vandaag verzenden is morgen ontvangen. Bij jullie duurt het 2-3 dagen. Service kan ik niet oordelen heb nog geen contact gehad.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
05-04-2018
gaat gewoon prima, maar je moet wel weten hoe je het moet aanleveren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
04-04-2018
Snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 05-04-2018
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
04-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
04-04-2018
Slechte afdrukkwaliteit
3.00
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 05-04-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
28-03-2018
28-03-2018
Excellent quality, excellent speed of delivery, friendly service. Web interface is available only in the main language of the nation one orders from and for me that constitutes a negative point. It should be possible to order in any language one prefers, like on Amazon, UPS, DHL, IKEA, etc etc...
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
27-03-2018
27-03-2018
Wederom snelle en correcte levering tegen zeer scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
27-03-2018
27-03-2018
Mooie producten en aangenaam upload-programma. Levering op tijd (en soms zelfs iets eerder, wat de verwachtingen overtreft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
27-03-2018
27-03-2018
Pakket kwam in 2 gedeelten Zat een dag extra tussen
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 28-03-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze standaard levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
27-03-2018
27-03-2018
De levering liet langer op zich wachten dan gedacht. Nu was dit geen probleem bij de klant, maar als je uit gaat van 5 tot 7 werkdagen en het zijn er dan meer dan 10 dan zit je zelf als leverancier te wachten op het drukwerk.
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
27-03-2018
27-03-2018
Wij zijn wederom tevreden met onze aankoop bij onlineprinters.nl
4.00
Goed

onlineprinters.nl klantbeoordeling

onlineprinters.nl

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.nl werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel: +31 20 2621919
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.nl
onlineprinters.nl
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.