Certificaat voor onlineprinters.nl

No. XFC7CB694E562198593A2B2C6BCA9ACA2
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 325 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.nl al 2.861 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Heel slecht aangegeven op het site wat en hoe.....hele slechte ervaring met dit bedrijf
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 19-03-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
snelle service en goed afgewerkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
dank
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Snel en voordelig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Alles was netjes en op tijd binnen volgens vewachting ben weer zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Service kan ik niet beoordelen doordat ik daar geen gebruik van heb gemaakt.
Afwerking vond ik matig van deze opdracht, en vlekkerig.
3.00
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 15-03-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Snelle levering, mooie flyers zijn het geworden. Goed qua kleur en mooi papier. Makkelijk te uploaden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Prima kwaliteit en service voor een uitstekende prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
Voordelig geprijsd en keurig op tijd geleverd.
BTW vrijgesteld voor ondernemers is ook een pluspunt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
08-03-2019
prima verzorgd weer en lekker snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
prima bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
08-03-2019
Visite cardjes zitten veel beschadigen
De andere producten waren 5 waard
4.00
Goed

onlineprinters.nl antwoordt: 11-03-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Een tevreden klant, dus ga zo door.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 07-03-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Een prima bedrijf goede service en kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
01-03-2019
Altijd goede producten maar leveringen soms heel laat of niet geheel
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
Prima drukwerk
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
27-02-2019
27-02-2019
Elke keer weer wordt er prachtig werk geleverd en wordt elke afspraak nagekomen.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 01-03-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
27-02-2019
27-02-2019
Snelle levering, goede visitekaartjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
27-02-2019
27-02-2019
alles volgens verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
26-02-2019
26-02-2019
Ik bestel al enige jaren met regelmaat drukwerk, en elke keer wordt er geleverd zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
24-02-2019
24-02-2019
Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd, de kwaliteit is prima en bij vragen is de klantenservice zeer behulpzaam. Ik word er blij van
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
23-02-2019
23-02-2019
Prima value-for-money stickers
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
uiterst vriendelijke klantenservice
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
20-02-2019
Top, gerelgeld
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 21-02-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met ons. Wij kijken reeds uit naar uw volgende order. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
19-02-2019
Altijd op tijd. Kwaliteit die je verwacht. Gemakkelijke website voor bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
19-02-2019
Snelheid en kwaliteit is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
18-02-2019
Boekje zag er zeer netjes uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
16-02-2019
Al voor langere tijd goede kwaliteit voor een nette prijs. Door de jaren nooit geen problemen gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Alles prima, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
zoals altijd op tijd, keurig bezorgd en goeie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Snel en goed, meer is niet nodig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Levering altijd snel.
Producten zien er goed uit.
Top service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Eenvoudige manier van bestellen, snelle en correcte productie en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
ik ga hier niet meer bestellen, je moet eerst betalen en dan pas kun je de opmaak doen, en als je er dan achter komt dat ze niet elk bestandsformaat aankunnen zoals illustratorfiles, levert dat een hoop gedoe op.
ik wil graag eerst de opmaak doen en dan betalen.
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 13-02-2019
Bedankt voor uw beoordeling en uw opmerking. Graag staan wij u bij vragen betreffende het bestelproces en de data eisen te woord. Bel simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
11-02-2019
Prima flyers en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
11-02-2019
Helaas enkele pennen werkten niet goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
11-02-2019
Ben al een tijd een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
09-02-2019
Goede kwaliteit voor een goede prijs. En levering altijd op tijd. Klantvriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
08-02-2019
Helemaal goed
4.67
Uitstekend

onlineprinters.nl klantbeoordeling

onlineprinters.nl

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.nl werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Tel: +31 20 2621919
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.nl
onlineprinters.nl
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.