Certificaat voor onlineprinters.nl

No. XFC7CB694E562198593A2B2C6BCA9ACA2
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 328 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.nl al 2.791 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Ik heb adres stickers zelf ontworpen via photoshop. Hierbij heb ik de aangegeven formaat aangehouden en zelfs wat ruimte over gelaten. Nu is er een flinke rand afgegaan door het bijsnijden. Klantenservice meld dat ik zelf niet goed heb gekeken naar de afsnijd marge. Maar dat zie ik nergens aangegeven staan bij het product datasheet. Er staat incl en niet excl. Jammer dat ik geen compensatie krijg.
2.67
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 18-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u verdere informatie te kunnen geven over onze data eisen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
het ging ook deze keer weer geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Kaartjes die ik bestelde zien er goed uit, levering op tijd (sneller dan gedacht). Dus zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
De levering is een mooi product en correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
alles is verlopen zoals gepland. verwachte leverdatum werd gerespecteerd. drukwerk ziet eruit zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
09-01-2019
Very disappointing print company. We work since more than 10 years with different online printers. Onlineprinters is rigid in service, delivers slow (4 working days for the last delivery) and the price is high. Print quality is overall not bad but packaging is not as good as others so your products can get damaged. Sometimes we try out other online printers and this one was not a good choice.
2.33
Matig

onlineprinters.nl antwoordt: 10-01-2019
We thank you for your feedback. We regret that you are dissatisfied. We will be in contact with you shortly. Your Onlineprinters Team

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
04-01-2019
Moeilijk om iets te bestellen. Weinig medewerking.
Sommige producten waren niet goed.
Wordt verder niets mee gedaan.
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
02-01-2019
Ze zijn nog steeds niet geleverd :(
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 04-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
30-12-2018
30-12-2018
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Producten zijn van hoogkwaliteit en een snelle levering.
Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
zonder foto doen ze niks
1.67
Matig

onlineprinters.nl antwoordt: 28-12-2018
Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om tot een oplossing te komen inzake uw verzoek. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Het gaat allemaal wat traag... lange levertijd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
25-12-2018
25-12-2018
Bij aflevering werd een doos met een natte onderkant afgeleverd. Net op tijd de inhoud veilig kunnen stellen.
4.33
Goed

onlineprinters.nl antwoordt: 28-12-2018
Bedankt voor je waardering. We willen onze service altijd verbeteren en we zijn blij als u ons hierop attent maakt. soort Groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
24-12-2018
De verpakking was gedeeltelijk sompig nat
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
Op de website staat hoe bestand aan te leveren. Dit exact gedaan, incl. snijlijn. Die is mee afgedrukt. Mijn klacht werd afgedaan met screenshot met pijltjes (bewijs’ van fout aangeleverd), en dat snijlijn volgens hen niet op alle bestanden hoeft. Al is dit nergens terug te vinden. Triest om zo je gelijk te moeten halen. Onbeschoft en klantonvriendelijk. Ik zal er nooit meer bestellen
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 19-12-2018
Bedankt voor je waardering. We willen onze klantenservice altijd verbeteren en we zijn blij als u het ons vertelt. soort Groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
15-12-2018
Op 4/12 2 bestellingen gedaan, 100 posters en 500 flyers van beiden een reactie ontvangen dat het op 7/12 zou worden overhandigd aan de transporteur. Posters ontvangen op 11/12 en flyers op 13/12.
Van de flyers geen factuur ontvangen
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 17-12-2018
Bedankt voor uw feedback. U vindt de facturen van uw orders in uw klantenaccount onder "besteloverzicht". Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u hiervoor simpelweg met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
14-12-2018
Netjes, snel, niet te duur. Verpakking was bij aankomst beschadigd maar daar kan Onlineprinters niets aan doen. Flyers waren niet beschadigd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
14-12-2018
Wir sind sehr zufrieden mit den Drucksachen und empfehlen ihre Druckerei
gerne weiter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Alweer de 2x bestelling. Correcte afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
07-12-2018
Levering was 1 week later dan normaal. Dat ben ik niet gewent van jullie.
Gr
2.67
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 10-12-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze levertijd is opgebouwd uit productietijd + verzendtijd. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Tweede keer dat ik flyers heb besteld. Het is erg goedkoop, maar het resultaat is prima. Het werd snel gedrukt en verzonden, het pakket bleef alleen erg lang onderweg, maar werd geleverd binnen de beloofde tijd. De link naar de track&trace deed het niet goed.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Perfecte kwaliteit voor een redelijke prijs en op tijd geleverd. Wat wil nog meer als klant.....?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Vlotte levering
Heel veel keus
Prima prijs
Al jaren erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Levering was snel en na telefonisch contact duidelijk antwoord gekregen op een vraag
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
30-11-2018
30-11-2018
Prima. Niks mis mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
30-11-2018
30-11-2018
Net drukwerk
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Zeer erg slecht , geen goede klanteservise en product staat niet eens in zn geheel op de sticker.

bij meerdere bestellingen.
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 29-11-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om u een feedback te kunnen geven. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
25-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
24-11-2018
Great quality and price
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
geen enkele aanmerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
Goede producten voor een lage prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
prima gedrukt snel geleverd heel erg tevreden zie uit naar de nieuwe order
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Onduidelijk wanneer er gelever zou worden. De online Parcel service was niet up to date
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 21-11-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u de bestelling niet kon traceren. Bij vragen over nieuwe orders belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
19-11-2018
Ik kon de poster goed uploaden. Het resultaat is prima. Alles is volgens afspraak geleverd. Het telefonisch contact verliep ook goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
19-11-2018
Gewoon heel goed voor een prima prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
19-11-2018
Was wederom prima allemaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Zag er perfect uit. En snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Prima bedrijf goed mee samen te werken
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Prima gedrukt, goed en op tijd afgeleverd.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl klantbeoordeling

onlineprinters.nl

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.nl werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel: +31 20 2621919
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.nl
onlineprinters.nl
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.