Beoordelingen voor tuinbankje.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 17 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tuinbankje.nl al 25 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
07-04-2019
Mooi bankje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
05-04-2019
Levering en service helemaal top. Bankje is erg mooi maar minder stevig dan ik verwacht had. Plankjes buigen iets door als je erop gaat zitten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
31-05-2018
09-09-2018
Snelle levering en goede klantenservice, probleem opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
18-07-2018
01-08-2018
Snel en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
31-07-2018
Ik ben super blij met de aankoop van tuinbank allibert calafornia
Kwaliteit is goed en het zelfde als de andere fauteuils en zitsbank die ik al van allibert calafornia had
Makkelijk in elkaar te zetten en mooie kussen
Jammer dat ik deze kussen niet los kan kopen dan kon ik de andere ook mooi vervangen voor deze kwaliteit kussen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
15-06-2018
De bank werd voor de deur neergezet zonder aan te bellen.
De bank zit lekker en ziet er stevig en solide uit.
We kregen mails en telefoontjes over de levering .
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
29-05-2018
ging volgens het boekje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
20-05-2018
27-05-2018
Goede service, telefonisch contact vanuit tuinbakje.nl en correcte levering tot op het terras. Chapeau Bovendien goede kwaliteit/prijs verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
24-05-2018
Prima service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
21-05-2018
Plezierig dat je altijd snel te woord wordt gestaan. Ook over de levering en dat ze even wilden bellen als ze er over 15 min zijn.
Top bank en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
19-05-2018
alles ok ,dank u ,
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
18-05-2018
Snelle levering. Het bankje was makkelijk in elkaar te zetten. Ziet er een beetje goedkoop uit, Maar voor deze prijs kun je ook niet meer verwachten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
11-05-2018
Goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
09-05-2018
Goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
07-05-2018
Bankjes ok ,alleen met de zon er op komt er veel hars uit het hout
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
21-04-2018
02-05-2018
Leuke bank maar er zitten wel twee deukjes in de zitting. De algemene afwerking is minder goed dan verwacht. Retourprocedure is te veel gedoe.
Jammer dat het niet op maandag of vrijdag bezorgd kon worden. Betaalprocedure en mailing is oke.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
Ik was op zoek naar een wit tuinbankje. Het bankje dat ik wilde was niet meer op voorraad, dus had contact opgenomen wanneer deze weer beschikbaar zou komen. Jammer genoeg pas volgend seizoen weer, maar kreeg een goed alternatief aangeboden. Dit bankje besteld en was zeer goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. Het bankje staat inmiddels voor de deur en wij zijn er erg blij mee
5.00
Uitstekend

tuinbankje.nl

Contact
Middelweg 67
5253 CE Nieuwkuijk
Nederland
info@tuinexpress.nl
tuinbankje.nl
Winkel-exploitant
Tuinexpress.nl VoF
Middelweg 67
5253 CE Nieuwkuijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tuinbankje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.