Beoordelingen voor tuinbankje.nl



Goed

4.00/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tuinbankje.nl al 30 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
18-09-2019
snelle levering, helaas product beschadigd maar dit is direct en goed opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
16-09-2019
Ik heb de bank ontvangen zonder de schroeven, waardoor ik nu niet snel mijn bank in elkaar kan zetten..
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
01-07-2019
vlotte goede service en een prima bankje tegen een lage prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
08-06-2019
Levering duurde vrij lang en bezorger was erg onvriendelijk.
Bankje is erg mooi Mooie kwaliteit. Goed gemaakt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
02-05-2019
Op donderdag 18 april heb ik bij jullie 2 bankjes besteld, omdat er op de site staat dat de levering binnen 1 a 2 werkdagen plaats kon hebben. kwam mij goed uit want dan hoefde ik geen vrij te nemen.maar helaas. telefonisch contact proberen te krijgen, 15 min. in de wacht gestaan. ( bij de ziggo nemen ze sneller op) toen maar een mail gestuurd, die werd vlot behandeld.
Helaas geen goede ervaring
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
07-04-2019
Mooi bankje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
05-04-2019
Levering en service helemaal top. Bankje is erg mooi maar minder stevig dan ik verwacht had. Plankjes buigen iets door als je erop gaat zitten.
4.33
Goed

tuinbankje.nl

Contact
Middelweg 67
5253 CE Nieuwkuijk
Nederland
info@tuinexpress.nl
tuinbankje.nl
Winkel-exploitant
Tuinexpress.nl VoF
Middelweg 67
5253 CE Nieuwkuijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tuinbankje.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.