Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

4.00/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 779 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.787 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
13-12-2018
Ben tevreden,alleen de kleur van de kachel op de site en de werkelijkheid komt niet overeen.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-12-2018
Beste meneer Bults, Dat is vervelend en apart om te horen, we gaan navroeg doen bij onze leverancier. Is het mogelijk om ons een mail te sturen naar webcare@azalp.com? Dan bekijken we de mogelijkheden om u te compenseren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
14-11-2018
13-12-2018
Goed product en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-12-2018
Beste meneer Spaan, Dat is goed om te horen! Veel plezier met uw product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
20-11-2018
13-12-2018
Snelle levering en product zoals omschreven
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-12-2018
Beste mevrouw van Gogh, Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
13-12-2018
Goede website met veel keus.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-12-2018
Beste meneer ter Heide, Bedankt voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
13-11-2018
11-12-2018
Ik zet de kast pas in Maart in elkaar.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-12-2018
Beste meneer Braam, Bedankt voor uw positieve review. Echter raden we u het wel aan om de onderdelen van uw bestelling alvast te controleren. Bij gebreken kunnen we u dan al tijdig helpen en kunt u in maart gelijk aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
08-11-2018
10-12-2018
Vorig weekend onze tuinkast ontvangen keurig op tijd geleverd en zelfs door een hele aardige chauffeur op de achterplaats gebracht.
Na een paar uur schroeven en bouwen een prima kast op de achterplaats met een zee van ruimte en ziet er ook nog eens zeer leuk uit.
Een paar tips
Lees de opbouw tekening zeer goed door en als U een accuboormachine gebruikt zet deze dan in de hoogste slip stand.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-12-2018
Beste familie Breetveld, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. We hopen dat het opbouwen van uw blokhut op een juiste wijze is gegaan en dat uw tuinkast een mooie plek heeft in uw tuin. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
14-11-2018
06-12-2018
Ik heb het product nog niet ontvangen maar tot nu toe is de service prima
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-12-2018
Beste meneer Groen, Bedankt voor uw positieve review. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de service van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
13-11-2018
04-12-2018
goed product
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 05-12-2018
Beste mevrouw Blij-Heezen, Bedankt voor uw leuke review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
11-11-2018
04-12-2018
Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-12-2018
Beste meneer Hesseling, Leuk om te horen dat u tevreden bent over onze levering. We wensen u nog veel warmte van uw kachel deze winter! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
12-11-2018
03-12-2018
Het duurde meer dan 2 weken voor het bestelde binnen kwam.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 05-12-2018
Beste meneer Huijsmans, Het is vervelend om te horen dat uw bestelling langer heeft geduurd dan gepland. We gaan navraag doen bij de leverancier hoe dit kon gebeuren. Wij bieden onze excuses aan voor het geleden ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
31-10-2018
03-12-2018
Wij werden van te voren gebeld voor het maken van een bezorg afspraak. Op de dag zelf ook een telefoontje dat de bezorger onderweg was. Prima service
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-12-2018
Beste mevrouw Folkertsma, Goed om te horen dat u tevreden bent met de algehele levering van uw bestelling. We wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
12-11-2018
03-12-2018
Levering ronduit amateuristisch georganiseerd, geen melding van verzending, geen track&trace. Je moet er zelf achteraan. 2-5 dagen wordt 14 dagen wachttijd. Niet geschikt voor lastminute,verjaardagen of sint/kerst
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 05-12-2018
Beste meneer Noordanus, Allereerst is het vervelend om te horen dat u zo uw bestelling heeft ervaren. Reden voor de onoverzichtelijke levering is dat we momenteel bezig zijn een herindeling van ons logistieke platform. We bieden onze oprechte excuses aan en we hopen dat u alsnog kan genieten van uw saunageurtjes. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
11-11-2018
02-12-2018
Gewoon keurig op tijd cf. afspraak
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-12-2018
Beste meneer van Dijk, Bedankt voor het compliment dat we van u mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
11-11-2018
02-12-2018
Alles is naar wens gegaan. Er waren ook geen problemen dus ik weet niet hoe het was gegaan als er wel iets ontbrak of beschadigt was .
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Boer, Goed om te horen dat alles goed is gegaan bij uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
11-11-2018
02-12-2018
Het is goed zo
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste Sietse Jager, Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
10-11-2018
02-12-2018
snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste mevrouw Blaauw, Dat is goed om te horen! We wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
30-11-2018
We hadden een probleempje bij de kachel, de oplossing die helaas niet in de gebruiksaanwijzing stond is snel door de klantenservice opgelost.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Berg, Goed om te horen dat alles op een juiste wijze is opgelost. We wensen u veel plezier met uw kachel en we hopen dat u hier nog veel warmte van mag ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
29-11-2018
Goede producten tegen een scherpe prijs en prima voorlichting
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer van Raam, Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
04-09-2018
28-11-2018
Sauna besteld, Levertijd van 6 a 7 weken was bekend bij mij en werd ook nagekomen. Bij die levering miste toen wel de kachel met lavastenen. Kan gebeuren natuurlijk. Maar het contact met de klantservice hierover verliep beslist niet soepel. Je krijgt de hele tijd iemand anders aan de lijn of via de mail. En ze lijken het allemaal niet te snappen. Uiteindelijk wel opgelost en de kachel kwam nog na.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Lambers, Allereerst is het heel vervelend om te horen dat bepaalde onderdelen miste bij uw levering. Verder gaan we in gesprek met onze klantenservice wat er precies is mis gegaan tijdens de communicatie. We bieden onze excuses aan en we hopen dat u alsnog tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
28-11-2018
Eerst wat onduidelijkheid over levertijd. In reclame 2 tot 5 werkdagen. Na navraag bevestiging al 46 of 47 dat zijn 10 werkdagen.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste mevrouw Bel, Het is vervelend dat u enkele dagen langer moest wachten op uw bestelling. We hopen dat u alsnog wel tevreden bent met het bestelde product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
28-11-2018
prima service.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Van der Spek, Dat is fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
28-11-2018
Goede service
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Godijn, Bedankt voor het compliment. We wensen u veel plezier met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
28-11-2018
Na een gemaakte afspraak voor levering kwamen ze niet opdagen. Na diverse telefoontjes een nieuwe afspraak geplanned (speciaal vrij voor moeten nemen )kwamen ze WEER NIET )opdagen op afgesproken tijd. Weer gebeld krijg je te horen; vervoerder is onderweg en binnen 10 min bij U. Deze 10 min werden ruim anderhalf uur later. En dan vinden ze het gek dat je kwaad .Nooit meer een bestelling bij azalp
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste Mariska, Uw bestelde product is rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden. We gaan dan ook gelijk in gesprek met de vervoerder om na te gaan wat er mis is gegaan. We komen bij u terug. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
27-11-2018
Levering gebeurde zeer netjes en tot de voordeur, op tijd, goed verpakt, het product voldoet precies aan de verwachtingen en de service was ook uitstekend
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste mevrouw Trip, Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. We wensen u dan ook veel plezier met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
27-11-2018
Gekozen product was niet op voorraad wel een goed alternatief met wat korting gehad
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Harmsen, Het is vervelend om te horen dat uw gewenste product niet op voorraad was. Gelukkig heeft u een goed alternatief gekregen en we hopen dat u hier heel tevreden mee bent. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
27-11-2018
not
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Post, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
26-11-2018
Snelle, verzorgde levering. Zeer correcte en behulpzame klantenservice
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Langbroek, Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de algehele bestelling. We wensen u dan ook veel succes met verven! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
26-11-2018
De handleiding klopte niet erg of was op zijn minst niet duidelijk.
De tekeningen waren onduidelijk
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer IJsseldijk, Het is vervelend om te horen dat de handleiding niet geheel duidelijk was. Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons een mail sturen naar webcare@azalp.com, wij helpen u dan graag. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
25-11-2018
Prima producten, snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Bijl, Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
24-11-2018
Goede kwaliteit voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer van Mierlo, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
22-11-2018
Product valt erg tegen.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 23-11-2018
Beste mevrouw Mulder, Dat is vervelend om te horen. Wilt u uw bevindingen sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken we het gelijk met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
22-11-2018
Prima
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 23-11-2018
Beste meneer Buis, Dat is prima om te horen. Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
10-10-2018
22-11-2018
goeie website met tekeningen erbij van de schuren.duidelijk wat de kostenzijn en wanneer de levering is
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 23-11-2018
Beste meneer Haaksema, Bedankt voor uw compliment. We gaan uw blokhut zo spoedig mogelijk leveren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
21-11-2018
Een dikke 10 hoor, zowel service als levering en schitterend product geleverd.

Marry en Wil
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 22-11-2018
Beste familie Kuijpers, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. We hopen dat we u in de toekomst nog een keer mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
08-10-2018
20-11-2018
sauna deur besteld die kwam helemaal uit estlandkeurig afgeleverd en geen verzendkosten
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 21-11-2018
Beste meneer Mik, Goed om te horen dat u tevreden bent over de levering van uw saunadeur. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
20-11-2018
Vanaf bestelling tot levering is alles zeer goed verlopen. 10
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 21-11-2018
Beste meneer van Eijk, Bedankt voor uw positieve review. Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
19-11-2018
Oké
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 20-11-2018
Beste meneer Kleijn, Dat is goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
19-11-2018
Hij staat mooi
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 20-11-2018
Beste mevrouw Broek, Dat is fijn om te horen. We hopen dat u nog veel plezier beleefd aan uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
19-11-2018
Nette en overzichtelijke website. Bestellen ging heel soepel. Ook de afwikkeling van de bestelling verliep keurig. De vervoerder heeft netjes contact opgenomen en ook voordat ze aankwamen nog even gebeld. Kortom een prima shop, ga zo door
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 20-11-2018
Beste meneer van Leersum, Bedankt voor het leuke compliment. We wensen u veel plezier met uw bestelling en we hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
18-11-2018
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 19-11-2018
Beste meneer Hagens, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.