Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.94/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 770 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.686 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
15-10-2018
De levering had sneller gemoeten.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
09-07-2018
15-10-2018
Product wat ik kreeg is nu al stuk.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 16-10-2018
Beste meneer Swartsenburg, Kunt u uw verhaal sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken wij het gelijk samen met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
15-10-2018
Gemakkelijk bestellen, snelle levering, prima product.
Beschrijving om huisje in elkaar te zetten was eerst moeilijk te begrijpen.
Als het eerste deel gebouwd is, is de rest gemakkelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
15-10-2018
heel slechte service nog nooit meegemaakt dit.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
28-11-2017
15-10-2018
Zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
14-10-2018
Top
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-10-2018
Beste meneer Lanjouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
13-10-2018
snel geleverd en goede service
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-10-2018
Beste meneer de Groot, Hartelijk dank voor uw compliment Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
11-09-2018
12-10-2018
Levertijden gemeld op website kloppen niet. Levertijden gemeld in emails na aanschaf kloppen niet. Klantenservice reageert niet op email, enkel op telefoon, maar belt niet terug.
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
20-09-2018
11-10-2018
aflevering oke. product is niet een twee drie in elkaar te zetten. viel erg tegen.
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Vet, Het is vervelend om te horen dat u moeite heeft gehad met het opbouwen van uw tuinhuis. Hopelijk bent u er alsnog uitgekomen. Als u echter nog vragen heeft kunt u ons altijd een bericht sturen via webcare@azalp.com. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
09-10-2018
Goede service dankzij lennart
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 10-10-2018
Beste meneer Cox, Bedankt voor de goede review. Ik zal uw compliment doorgeven aan Lennard. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
18-09-2018
09-10-2018
prima prijs en levering
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 10-10-2018
Beste meneer van Veggel, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
15-09-2018
08-10-2018
Prima service, snelle levering en goede montage
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 10-10-2018
Beste meneer Geijtenbeek, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat u tevreden bent met uw product en dat u met een goed gevoel terugkijkt op uw aankoop bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
08-10-2018
De 3 tot 5 leverdagen was in werkelijkheid 12 dagen. nadat ik erachteraan belde
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste meneer ter Brake, Vervelend om te horen dat uw levering langer duurde dan gepland, onze excuses. We hopen echter dat u tevreden bent met uw product en we wensen u hier nog veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
08-10-2018
goed
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste meneer van Dalum, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
08-10-2018
snelle levering
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste meneer van Milligen, Bedankt voor het compliment, we hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
08-10-2018
levering duurde te lang en je word afgescheept door de klantenservice
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste Francis Roothans, We gaan navraag doen bij de desbetreffende personen. We komen er zo snel mogelijk bij u op terug. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
07-10-2018
Gebeld is deze uitvoering voorradig, 23 stuks meneer, uiteindelijk ruim 2 weken later geleverd. Deuren beschadigd, ruitje kleine scheur, gebeld niet terug gebeld. Diverse mails verstuurd M.b.t. leverdatum. Gebeld wederom niet teruggebeld. Uiteindelijk geleverd, maar beschadigd. Jammer, beter ik had kunnen luisteren naar reviews. Duur maar zeer matige kwaliteit.
1.33
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 08-10-2018
Beste meneer Bartels, Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u geen reactie krijgt op uw mails. Betreft de beschadigde onderdelen, kunt u toevallig een mail sturen naar webcare@azalp.com? Dan lossen we gelijk uw probleem op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
15-09-2018
06-10-2018
Onduidelijk wanneer pakket kwam, staat 5 leverdagen op site kwam een week later. Verder product goed
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste Sam Tijssen, Vervelend om te horen dat uw bestelling iets langer kwam dan verwacht. We bieden hier onze oprechte excuses voor aan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
29-08-2018
06-10-2018
Goed passend geheel
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Hartelijk bedankt voor uw compliment. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
15-09-2018
06-10-2018
Op de website staat 1 tot 3 weken voor de levering. Alles is al betaald maar na 3 weken helaas nog steeds niks gehoord. Er dan maar weer zelf achteraan.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste Daisy Schuurmans, We hebben navraag gedaan bij onze logistieke partner en de leverancier. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
14-09-2018
05-10-2018
Bestelling goed verlopen, zou binnen 2 tot 5 dagen geleverd worden werd week later maar netjes bericht over gehad
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste meneer Weemaes, Fijn om te horen dat u uw bestelling zo heeft ervaren. Onze excuses dat uw bestelling iets later werd geleverd, echter is het goed om te horen dat u tijdig op de hoogte bent gebracht. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
11-09-2018
04-10-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-10-2018
Beste mevrouw Beek, Wij bedanken u voor uw perfecte review :) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
11-09-2018
03-10-2018
Bij de productomschrijving stond niet vermeld dat er geen aansluitsnoer bij zat.
Daar had de Service wel op kunnen wijzen.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2018
Beste Marcel Roos, Er staan siliconenkabels bij de accessoires. Standaard zit dat niet bij de kachel. Wij bepalen dit helaas niet, dit doet de fabrikant. Als u echter vragen heeft over het aansluiten bent u altijd vrij om ons een berichtje te sturen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
03-10-2018
nog niet gemonteerd, wordt gedaan in de loop van de maand okt. nov.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2018
Beste meneer Detmers, We wensen u alvast veel succes met het opbouwen van uw tuinhuis. Wanneer u vragen heeft, of er bepaalde onduidelijkheden zijn, dan bent u altijd vrij om ons een berichtje te sturen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
08-09-2018
03-10-2018
Nog niet uitgepakt
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2018
Beste meneer Molenaar, Jammer dat u het product nog niet heeft uitgepakt. We wensen u er in ieder geval al wel heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
09-09-2018
02-10-2018
2-5 werkdagen levertijd vergeet het maar. zelf tot 3 keer toe contact moeten zoeken om te weten wanneer mijn product wel wordt geleverd. uiteindelijk de bestelling na 15 werkdagen ontvangen omdat ik er zelf ben blijven achteraan gaan. bedrijf houdt je niet op de hoogte van de status van de bestelling en komt afspraken niet na. krijgt geen reactie via de mail.
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2018
Beste meneer Simons, Onze excuses dat de levering iets langer duurde dan gepland. Wij gaan in gesprek met onze logistieke partner hoe dit kon gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
10-09-2018
02-10-2018
Heel tevreden
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2018
Beste meneer Dijkman, Dat is goed om te horen, we wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
20-08-2018
01-10-2018
Product ontvangen op de aangegeven week. Bij uit laden zijn er onderdelen beschadigd. Dit is direct op gepakt en een week later bezorgd. Cijfer 7/8
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2018
Beste meneer van Leest, Vervelend om te horen dat er bepaalde onderdelen beschadigd waren. Gelukkig bent u alsnog op een juiste wijze geholpen en zijn de desbetreffende onderdelen zijn nageleverd. Wij wensen u dan ook nog veel plezier met uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
10-09-2018
01-10-2018
cijfer 8
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 02-10-2018
Beste mevrouw Sterk-Sterrenburg, Bedankt voor het mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
10-09-2018
01-10-2018
Snel geleverd volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 02-10-2018
Beste Leo van Hulsteijn, Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
10-09-2018
01-10-2018
Levering op dag zoals afgesproken
Duidelijke gebruiksaanwijzing
Kapot onderdeel snel vervangen
Zeer tevreden over kwaliteit
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 09-10-2018
Beste familie de Wit, Hartelijk bedankt voor uw positieve review :) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
30-09-2018
Het bestelde Keter Manor tuinhuis is keurig bij ons op de camping afgeleverd op de afgesproken dag en tijd (wel een beetje vroeg..).
De kwaliteit is uitstekend, de handleiding was uitstekend, en alle onderdelen waren keurig voorzien van een code waardoor de montage probleemloos verliep.
En dan levert Azalp het Keter tuinhuis ook nog voor een zeer concurrerende prijs. Kortom ZEER tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer van der Velde, Zeer fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
30-09-2018
Levertijd vond ik te lang. Verder tevreden.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer Verkroost, Onze excuses dat de levertijd langer duurde dan gepland. Helaas hadden we door de seizoensdrukte iets meer levertijd nodig dan oorspronkelijk gepland. Verder is het goed om te zien dat u tevreden bent over de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
28-09-2018
Besteld, orderbevestiging gekregen alleen geen leverdatum. Levertijd 2-5 dagen. Bel je de klantenservice, word je afgewimpeld met de vervoerder neemt contact op. Na 5 dagen maar is bellen. Krijgen we een mail dat de schuur pas 9 oktober geleverd kan worden 4 weken later Dag later belt de vervoerder dat hij de schuur komt leveren. ? Snap er weinig meer van Geen reacties van azalp. Schuur is top
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer van Engeldorp, Het is vervelend om te horen dat u uw bestelling zo heeft ervaren. We gaan met de betrokken personen in gesprek om te bekijken wat er mis is gegaan. Het is echter goed om te horen dat u tevreden bent met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
28-09-2018
ik heb een dag later gebeld dat mijn bodem frame ontbrak tot op hede geen reactie terug ontvangen zeer slecht
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 01-10-2018
Beste Marcel Boots, Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u geen reactie krijgt op uw vragen. Wij gaan gelijk navraag doen en we zullen ervoor zorgen dat uw onderdeel zo snel mogelijk wordt nageleverd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
28-09-2018
De order is netjes afgeleverd. De Duramax Sidemate 4x8 voldoet goed aan de wensen.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer Bikker, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw tuinhuis. We hopen dat u er nog lang van gaat genieten! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
27-09-2018
3 weken later ontvangen en dit na meerdere telefoontjes en e-mails van ONZE kant. Kregen uiteindelijk te horen dat onze gegevens niet juist waren.. nu krijgen we geen reactie meer op onze e-mails. Een verschrikkelijk slecht bedrijf met een waardeloze klantenservice. Als je hier wilt bestellen omdat je een product snel binnen wilt hebben: NIET DOEN
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 01-10-2018
Beste Sander Slabbekoorn, Helaas werd uw blokhut een week later geleverd dan gecommuniceerd. We snappen dat u hier niet over te spreken bent, we bieden hier dan ook onze excuses voor aan. Tevens willen we laten weten dat we altijd netjes hebben gereageerd op uw mails. Onze klantenservice neemt nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
27-09-2018
Ik heb een beschadigd product gekregen welke zij niet in zijn geheel willen omruilen, de beschadigde delen zullen opgestuurd worden. na 4 keer bellen 1 onderdeel gekregen het ander is in bestelling en duurt nog 2 weken. Als ik ze dan krijg ( moet ik nog afwachten) heb ik 4 weken moeten wachten.
1.67
Matig

Azalp.nl antwoordt: 28-09-2018
Beste Berry Zaal, Het is natuurlijk apart om een tuinhuis in zijn geheel om te ruilen als slechts enkele onderdelen niet voldoen aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u alsnog tevreden bent met uw tuinhuis zodat u deze niet hoeft te retourneren (en dus ook deze kosten moet betalen). Uw onderdelen zijn onderweg en deze zullen spoedig geleverd worden. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
22-06-2018
27-09-2018
Alleen de aflevering was uitstekend De levering was omgeven met onduidelijkheid
Medewerkers konden eigenlijk nooit echt helpen. Ze werden zelfs onvriendelijk als ik naar hen idee teveel belde En ik belde omdat het onduidelijk blééf.
Zelfs de laatste keer dat ik belde omdat de spijkers etc. ontbraken, was nooit aangegeven dat deze er niet bij zouden zitten. Oók niet teruggebeld. Nooit meer Azalp
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 28-09-2018
Beste Andrea van Wieringen-Admiraal, Allereerst onze excuses dat de levering langer duurde dan gepland. Door de toenmalige seizoensdrukte kon de leverancier de niet vraag aan. Dit resulteerde ook voor ons in bepaalde onduidelijkheid waardoor wij u helaas niet altijd op een juiste wijze konden helpen met een antwoord. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
12-08-2018
26-09-2018
Er is wel iets mis gegaan bij de levering. 1 artikel zou worden nageleverd.....helaas. We hebben dientengevolge dat artikel laten annuleren. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Eind goed al goed Verrekening heeft inmiddels plaatsgehad. Geen reden om Uw bedrijf niet toch aan te bevelen.
Met vriendelijke groet.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 27-09-2018
Beste Pit Thomson, Onze excuses dat u enkele problemen had ondervonden tijdens het annuleren van uw product. Hopelijk bent u alsnog tevreden met het bestelde product en wij wensen u hier dan ook nog veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.