Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

4.01/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 589 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 2.268 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
15-10-2019
Product is van goede kwaliteit, met een makkelijke handleiding. Netjes geleverd en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Het product is niet wat ik ervan verwachtte. De levering was prima geregeld en snel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Geen
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
was allemaal goed verzorgd
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Meex, Dank voor de positieve reactie. Wij vinden het natuurlijk altijd erg leuk om te horen dat iemand tevreden is. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Allemaal kleiner dan verwacht maar ok..
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Loonen, Vervelend om te horen dat de producten niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. Hopelijk kunt u toch genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Prima spul voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Van Nierop, Wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste mevrouw Voorwinde, Dank voor de positieve reactie. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Snel geleverd, compleet en gaaf ontvangen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer De Graaf, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Hopelijk bevalt het product net zo goed. Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
09-10-2019
Alles perfect geregeld. Niets aan te merken
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Goorhuis, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hier doen wij uiteraard elke dag ons best voor. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
09-10-2019
als een produkt 75 euro goed koper wordt hoor je dat terug te storten azalp is niet klant vriendelijk
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste Ronald Van Moorsel, Daarom hebben we u ook een andere aanbieding gedaan! We horen dan ook graag of u hier nog gebruik van wilt maken. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
09-09-2019
09-10-2019
Artikel is niet binnen de afgesproken tijd geleverd ondanks dat mij dat 2 keer over de telefoon is toegezegd.
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste Gerard Jan Slikkers, Ik ben in uw order gedoken en inderdaad hebben we de verwachte levertijd van 3 weken niet gehaald. Onze excuses dat we uw blokhut twee dagen later geleverd hebben. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Heel goede prijs, snel en super klantenservice
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meer Vrijens, Goed om te horen dat u ons zo waardeert. Wij vinden het er leuk om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u verder nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Zeer snelle levering en keurig verpakt. Top tevreden.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Maas, Dank voor uw positieve reactie. Het is voor ons altijd fijn om te horen als iemand zo tevreden is. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
07-10-2019
Montage is eenvoudig en alles past goed in elkaar. Let erop dat je de metalen dwarslat, die op de bodem moet, voordat de drempel erop komt, niet vergeet, anders kun je later weer opnieuw beginnen. Kast is stevig. Enige minpuntje vind ik dat de deuren niet echt soepel openen en sluiten. Plus je krijgt er schroeven bij voor planken, maar de planken zelf kon je niet mee bestellen. Maar ben blij
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste mevrouw Epskamp. Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
Geef even een bericht dat product verstuurt is. Nu aangenaam verrast over bezorging gelukkig iemand thuis
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Wiebes, Dank voor de reactie. Gelukkig was er iemand thuis tijdens de levering. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
22-09-2019
06-10-2019
prima, een dikke 8
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Hoogendoorn, Dank voor deze positieve reactie. Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
07-08-2019
03-10-2019
Sauna van ruim 2k gekocht en de levering was 4 weken later dan van tevoren vermeld. Toen werd er een pallet met panelen en hout geleverd zonder beschrijving, aanduiding, toelichting, niets.. Zo summier dat het veel moeite kostte om hem uiteindelijk in elkaar te zetten waarvan het nog steeds niet bekend is waar het overgebleven hout voor dient. Ook zijn ze mijn extra sauna pakket vergeten.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
snelle levering en geheel conform afspraken qua bezorging, keurig geregeld
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer De Vries, Dank voor de positieve reactie. Het doet ons erg goed te horen dat de levering volledig aan uw wensen heeft voldaan. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
24-08-2019
02-10-2019
Met het product is niets mis. Maar er ontbreken zoveel dingen. Schandalig vind ik dat. Klusbedrijf kan het geleverde product niet eens afmaken. Echt nooit meer Azalp
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Van der Schot, Goed om te lezen dat u zo tevreden bent met het product en de levering. Hier doen wij elke dag ons best voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
02-10-2019
Snel
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Wouters, Dank voor uw positieve reactie. Het doet ons goed om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
22-09-2019
01-10-2019
bij de bestelling was ik van mening dat alles al op maat was gezaagd.
maar helaas moet ik alles alsnog zelf op maat zagen .
had het hout ook korter in de buurt kunnen halen .
jammer .
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
01-10-2019
Het product is in goede staat en tijdig bezorgd.
Wel was het TE goed verpakt... lang bezig geweest om al het zeer stugge folie en plakband te verwijderen.
Het product zag er degelijk uit maar van de bijgeleverde boutjes was het schroefdraad defect. Hier gelijk nieuwe voor aangeschaft.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Piening, Vervelend om te horen dat het schroefdraad kapot was. Mocht dit nog tot grote problemen leiden kunt u altijd contact opnemen met onze klanten service. Verder wensen wij nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
01-10-2019
Tevreden over de levering binnen 1 week
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Lauwers Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
30-09-2019
Was super snel bezorgd en fijn dat je precies wist wanneer de bestelling kwam.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw Groos, Dank voor de positieve feedback. Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent over het product en de levering ervan. We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
30-09-2019
Zeer goed..
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Ridderhof, Dank voor uw positieve reactie. Het maakt ons altijd blij als we feedback van een tevreden klant krijgen. We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
30-09-2019
Order ontvangen volgens afspraak
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Middelkoop, Wat fijn om te horen dat de levering naar verwachting is verlopen. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
30-09-2019
levering kwam als verrassing. contact met klantenservice uitstekend
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Van Haalen, Goed om te lezen dat de ervaring met onze klantenservice naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel erg veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
29-09-2019
Ben geheel tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw Hoogeveen, Dank voor uw positieve reactie. Het doet ons goed te horen dat u als geheel tevreden bent over uw aankoop en levering. Wij wensen u nog veel plezier van uw product. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
29-09-2019
ik ben bezig met een terug zending want het is niet het bestelde ..
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 30-09-2019
Beste Dirk Koster, U bent natuurlijk vrij om uw product te herroepen, echter heeft u (zo te zien de foto's) wel het juiste product gekregen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
29-09-2019
bij de benodigde opties werden sauna stenen en een siliconekabel aangeboden om de sauna mee aan te sluiten, deze blijkt voor een 3 fase kachel terwijl de gekozen saunakachel 1 fase 230v is en al reeds voorzien van aansluitsnoer en stekker. zonde van de extra uitgave door deze foutieve informatie. Ook de 20kg saunastenen is onnodig max toelaatbaar 11kg, vandaar een laag cijfer voor jullie service.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
28-09-2019
Snelle levering conform afspraak
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw Tol, Goed om te horen dat de levering naar verwachting is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp?

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
28-09-2019
Bestelling en levering zijn prima verlopen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Van der Velden, Het doet ons goed om te horen dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen. Hier doen wij dagelijks ons best voor. We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
26-09-2019
Goede kwaliteit en op tijd geleverd
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Holstege, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop en de levering. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
24-09-2019
Zeer snelle levering van het product en goed verpakt. Bedankt
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Bosma, Dank voor de positieve reactie. Het doet ons erg goed te horen dat de gehele bestelling naar wens is verlopen. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
24-09-2019
Hoi Ik heb een Interline winterafdekking van 460 besteld Bij de product omschrijving staat dat je dan een zeil krijgt met een dia van 490-495 rond. Dit moet ik ook hebben Ik heb de doos voorzichtig geopend en het zeil gemeten. De dia die ik gemeten heb is 540. Dus veel te groot. Na veel bellen zegt Azalp dat ik het zeil niet kan retourneren ik de doos geopend heb. Te gek voor woorden.Ondermaats
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
24-09-2019
Prima ervaring
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Douben, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
24-09-2019
Levering tot 2 maal niet nagekomen en product was kletsnat; een steun balk was helemaal krom getrokken en een plankje vrijwel helemaal doorgescheurd. Inmiddels is de deur van het schuurtje scheefgezakt - gaat niet meer dicht - en moet ik er veel moeite voor doen om dat verholpen te krijgen. De afdeling klantenservice verdient die naam niet, te matig voor woorden.
1.33
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 27-09-2019
Hoi Frieda Ebes, We hebben uw reclamatie inderdaad mogen ontvangen, we willen dit ook graag voorleggen aan de leverancier. Echter krijgen wij NIET de informatie en foto's van u die we nodig hebben om de reclamatie in behandeling te nemen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
24-09-2019
Snel en goed.
Voor een nog betere prijs .
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Schoffert, Dank voor de positieve reactie. Het doet ons altijd goed om te horen dat de klant tevreden is. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Team Azalp.

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
23-09-2019
Het leveren ging prima ,alleen de rubber ringen die op de pluggen/grote schroeven moesten zaten niet in het pakket.
Aangezien ik de dag na levering hulp had bij het inelkaar zetten hebben we het dus maar zonder die ringen in elkaar gezet omdat ik anders geen hulp had.
erg slordig
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 24-09-2019
Hoi Miranda Antonissen, Het kan niet dat er GEEN rubberen ringen zaten in het pakket. Dit omdat deze samen verpakt worden met de schroeven, wanneer de schroeven in het pakket zaten hoort dit ook te gelden voor de ringetjes. Als u ons een bericht had gestuurd hadden we dit ook kunnen melden of anders met u mee kunnen denken, helaas hebben we niks gehoord vanuit u. Groetjes Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.