Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

4.01/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 686 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 2.017 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
15-06-2019
ik heb het product nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
13-06-2019
Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
13-06-2019
Ok,snel en goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Blijkbaar is de klant hier geen koning maar een loser. Ach boeien denken ze bij Azalp, geld hebben we toch al lang op de rekening staan. Klantenservice wordt hier met hele kleine letters geschreven. Dit is op zeker de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb. Ik heb nu een klant die met een incompleet product zit, en daar wordt ik op afgerekend. Ik heb wel wat beters te doen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-06-2019
Ik krijg geen reactie op vragen per email over leveringen die niet goed gaan
2.00
Matig

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
09-04-2019
12-06-2019
Bestellen gaat vlot, maar leveren gaat moeizaam.
We hebben een zwembad besteld maar deze werd niet compleet geleverd.
Uiteindelijk is de rest na geleverd.
Communicatie verloopt moeizaam. Wat ik mis is dat je kan inloggen op de website en daar de status van je bestelling kan volgen.
Erg slecht dat er bij een zwembad van € 3799,- geen NL handleiding zit, zet dit op z'n minst op de website
Bij ee
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 14-06-2019
Hoi Wouter Terweij, Helaas hebben wij niet altijd inzicht op dropshipments van leveranciers. Wij proberen u dan natuurlijk wel op de hoogte te stellen wat de status is van uw order. Betreft de handleiding gaan we nog even navraag doen bij de producent. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
15-05-2019
11-06-2019
Leverdatum klopt niet
Levering werd op dag van levering met 3 weken uitgesteld

Koopt hier niks
Ik heb mijn levering na een maand nog steeds niet
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 12-06-2019
Hoi Joost Berkhout, Het klopt dat je product nog niet geleverd is. Dat hebben wij ook gecommuniceerd en tevens hebben we een alternatief aangeboden. Daar ging je niet mee akkoord en je wilde wachten in combinatie met een compensatie. We zullen zo snel mogelijk uitleveren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
11-06-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste meneer Bronswijk, Bedankt voor de positieve review! Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Oké
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer Kooijer, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
10-06-2019
Zéér goede prijs/kwaliteit verhouding.
En ze zijn telefonisch goed berijkbaar en zeer hulpvaardig.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer van Nugteren, Dat is heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
10-06-2019
Alles naar wens
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste mevrouw Nienkemper, Dat vinden wij altijd leuk om te horen Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
09-06-2019
Levering verliep goed, ondanks dat alles in de vrachtwagen omgevallen was boven op deze doos geen beschadiging. Wel verkeerde kleur product ontvangen. Per mail contact gezocht maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Product staat inmiddels, in elkaar zetten is een uitdaging. Handleiding is niet de duidelijkste.
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer de Jong, Wat super vervelend om te horen. Echter kan ik geen mail bekennen in onze mailbox. Als we nog iets voor u kunnen betekenen, wilt u dan eventueel nog uw mail nog een keer sturen? Dan gaan we gelijk voor u aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
08-06-2019
De service van PTT was zeer slecht. Waren niet van plan om even in de tuin te zetten. Ben een vrouw van 69 en kan het pakket niet tillen. Hebben het bij de voordeur tegen de trap gezet en meteen de deur dicht getrokken, zonder nog een woord te zeggen. Niet echt netjes.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste familie Stubbe, Het lijkt me inderdaad niet de bedoeling dat PostNL zo omgaat met onze klanten. Wij gaan ze hier dan ook zeker op aanspreken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
08-06-2019
Ik had een vraag over de filter materialen daar kreeg ik geen duidelijk antwoord op ik weet dat je niet alles kunt weten. Maar in het algemeen prima indruk over het bedrijf.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer Harte, Allereerst bedankt voor de positieve review. We willen u natuurlijk wel graag helpen, dus kunt u eventueel uw vragen sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken we het gelijk samen met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Geen track n trace ontvangen en geen verzendbevestiging ontvangen
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-06-2019
Hoi Matthijs van der Spek, Vervelend en vooral apart om te horen dat je geen Track & Trace code hebt gekregen van GLS. Wij gaan navraag doen hoe dit kan. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
07-06-2019
Voor de bezorging zou het fijner zijn (gezien het gewicht) om het in meerdere dozen te doen. 1 doos van 100kg is wat zwaar.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste meneer van de Pas, Bedankt voor de review en tevens de feedback die u ons gaf. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
de keter scala bleek toch van mindere kwaliteit dan de manor
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste mevrouw Ballemans, Dat is vervelend om te horen. Echter kunnen we u verzekeren dat de Keter Scala prijs-kwaliteitsverhouding zeker de moeite. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Blik perkoleum van 2,5 ltr was in grote doos verpakt zonder beschermend opvulling. Blik werd in de doos tijdens het transport heen en weer geslingerd. Hierdoor had het blik open kunnen springen. Verpakking mag beter.
Ondanks bericht dat zending klaar stond om opgehaald te worden door transporteur, werd de zending toch pas na Hemelvaartsdag opgehaald.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 07-06-2019
Hoi Richard van Aken, Gelukkig is uw blik beits wel op een juiste wijze verzonden en ook ontvangen. Betreft de zending van hemelvaart, helaas kunnen wij niet eisen van PostNL dat ze op Hemelvaartsdag uw pakketje komen ophalen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
06-06-2019
uitsteken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
08-05-2019
06-06-2019
alles prima op tijd volgens afspraak ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
snel geleverd,duidelijke beschrijving hoe het in elkaar moet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
12-05-2019
06-06-2019
Jammer dat het glas er in gekit was .Het is lastig om te beitsen . Achter de glaslatten zit geen beits .ook met beitsen onstaat er vlekken waar kit gezeten heeft .Ook had ik fitsen slot en kruk gekocht .Stond niet beschreven dat het erbij geleverd zou zijn.Voor de rest alles goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Snelle levering van de bestelling en zonder poespas of gedoe. Geen overbodige mails over de order en verwachte leverings moment maar gewoon snel. Klaar uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Super goed. Een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
Prijs, product, bezorging 3 x uitmuntend
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Hoi meneer Brenninkmeijer, Wij zijn heel blij met uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
bij vragen telefonisch ook goed bereikbaar
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen via de telefoon meneer Schoen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
11-04-2019
04-06-2019
Inmiddels de door mij bestelde blokhut "Solid Nevers S8332-1" opgebouwd. Het gebruikte materiaal is dik in orde. Het nadeel van online kopen is dat je de contructie vooraf niet kan beoordelen. De ruimte tussen linker wand en de linker zijde van de deur is te beperkt waardoor de linker wand "bol" staat. jammer. met wat extra aangeschaft hout dit wel kunnen verhelpen.
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Deurloo, Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over uw tuinhuisje. Echter klopte alle afmetingen van de losse onderdelen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
11-03-2019
03-06-2019
11 maart besteld. Tot op heden NOGSTEEDS niks ontvangen!!
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 05-06-2019
Beste mevrouw Angela Knippels, Het is vervelend dat u zo lang moet wachten op uw bestelling. Echter hebben wij dit tijdig bij u geïnformeerd. We gaan er in ieder geval voor zorgen dat u heel snel kan genieten van uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
03-06-2019
snel, goed verpakt, mooi huisje
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Vonk, Fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
11-05-2019
02-06-2019
Alles volgens afspraak gegaan . Huisje staat nu in elkaar . Ziet er perfect uit precies zo als voorgesteld.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer van der Meij, Nou dat is helemaal top om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
02-06-2019
Verpakking mag kleiner.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Hoi mevrouw Goes, Dat zullen we onthouden, bedankt voor de terugkoppeling en de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Snelle levering; netjes op tijd
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Hoi mevrouw Pernot, Leuk om te horen dat alles goed en op tijd geleverd werd. Staat uw tuinkast ook al in de tuin? :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Eijkenboom, Bedankt voor de super review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Snelle service en telefonisch goed geholpen
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Martijnse, Bedankt voor de positieve review, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
29-05-2019
Geen commentaar
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Krijgsman, Dan zijn we alsnog heel blij met uw review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
28-05-2019
Goede service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer van Daal, Dat horen we graag, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Bestelling lang onderweg
Geen bericht van verzending
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Geenen, Dat spijt ons oprecht heel erg. Normaal gesproken stuurt onze leverancier een link mee vanuit GLS, dat is in uw geval ergens mis gegaan. We hopen echter wel dat u al wel heeft kunnen zwemmen in uw schoon zwembad :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Goede berichtgeving en snelle levering
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste Frans de Werdt, Dat is een goede berichtgeving vanuit uw kant! bedankt voor de positieve review :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
28-05-2019
Correct en snel geleverd
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer van den Bosch, Goed om te horen dat dit gebeurd is :-) Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.