Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.98/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 809 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.851 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
19-02-2019
Goede communicatie, wel 1 plank gebroken i.v.m. een kwast op de verkeerde plek. Zelf maar opgelost, klus moest af.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste meneer Kenter, Oei, dat is vervelend om te horen. Hopelijk is het allemaal nog gelukt? Als dat niet het geval is bent u altijd vrij om een berichtje te sturen, we helpen u graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
15-11-2018
19-02-2019
Niet correct product gelevert, heel lang levering tijd.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste meneer Suchail, Dat is heel vervelend om te horen. Is er iets wat we nog voor u kunnen betekenen? Anders bent u altijd vrij om ons een berichtje te sturen naar webcare@azalp.com. We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
17-02-2019
Later geleverd dan beloofd, geen antwoord waarom, moest speciaal 2x rijden naar afleveradres door veranderde levering.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste meneer Mutsaerts, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan ook navraag doen bij de desbetreffende personen hoe dit kon plaatsvinden, onze oprechte excuses. We hopen in ieder geval dat u tevreden bent met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
16-02-2019
Voldoet geheel aan onze verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste mevrouw van Elteren, Bedankt voor het compliment. We hopen dan ook dat u nog veel plezier beleefd aan het desbetreffende product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
04-01-2019
15-02-2019
Geen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 18-02-2019
Beste mevrouw Overgaauw, Heel erg bedankt voor uw positieve review. We hopen dat u nog veel plezier gaat beleven aan uw tuinhuisje. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
14-02-2019
UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-02-2019
Beste meneer Flores, Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
16-01-2019
06-02-2019
De goedkoopste, snelle levering en keurig op tijd. Zeker aan te bevelen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-02-2019
Beste meneer van Hal, Bedankt voor de positieve review. We hopen dan ook dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
23-12-2018
01-02-2019
Door de feestdagen helaas een beetje vertraging met de levering.
Product en contact goed
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Stroek, Onze excuses dat de levering van uw bestelling iets langer duurde dan gepland. Echter hopen we wel dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar uw aankoop bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
31-01-2019
De geleverde materialen zijn goed aangekomen. Het ene slot niet, maar dat bedrag is nu ook gecrediteerd. En de vertraging in de levering van de spullen, buiten de schuld van Azalp om, is keurig opgepakt. En via de mail bleef ik goed op de hoogte van de gemaakte vorderingen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste mevrouw Wingerden-Been, Allereerst onze excuses dat we het slot niet meer konden leveren. We hopen dan ook dat u elders een passend slot heeft gevonden. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
31-01-2019
Alles okee. Ik geef een acht.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Ruijs, Wij bedanken u voor het mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
29-11-2018
30-01-2019
Top, snel geleverd, scherpe prijs.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Overes, Bedankt voor uw positieve review. We hopen dan ook dat u zeer tevreden bent met de bestelling en de daarbij behorende afwikkeling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
30-01-2019
De producten en levering is moeilijk te beoordelen, omdat het
nog niet is geleverd Maar de communicatie hierover is goed
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Vodegel, Uw bestelling zal zo snel mogelijk geleverd worden. Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
27-01-2019
Goede service
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer van der Ark, Dat is fijn om te horen, we wensen u dan ook veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
27-01-2019
Hoi
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Hoi meneer van der Terp, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
26-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Blaas, Dat is goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
25-01-2019
Levering liet lang op zich wachten. Leveren de meeste webshops in nax. 2 of 3 dagen, deze levering kwam pas na 1,5 werk.
3.50
Goed

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Aerts, Onze excuses dat uw bestelling iets later geleverd werd dan gepland. We hopen echter dat u alsnog veel plezier gaat beleven aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
22-01-2019
Enige wat goed loopt bij Azalp is het innen van je betaling.

Mijn bestelling werdt te laat geleverd.
En was maar 1/3 van mijn bestelling.

Nu al 3 weken bezig om het geleverd te krijgen. Maar azalp weet niet eens wat er wel of niet geleverd is.

Ik moet zelf voor hun uitzoeken, foto’s maken, barcodes doorgeven, zelf bellen.
Want ze zullen zelf eens bellen voor een update...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
29-11-2018
21-01-2019
In november bestelde zaken op 21-1.2019 nog niet volledig uitgeleverd ondanks HERHAALDE meldingen van manco's.
Buitengewoon slechte service
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 22-01-2019
Beste meneer Boon, We nemen gelijk contact op met onze logistieke partner en we zullen ervoor zorgen dat de missende onderdelen zo snel mogelijk worden verzonden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
21-01-2019
Advies: Een indicatietijd vermelden voor hoe lang het duurt om het pakket in elkaar te zetten.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 22-01-2019
Beste meneer Keijnemans, Bedankt voor uw feedback. Echter is het heel moeilijk om een bepaalde tijd te hangen aan de opbouw van een tuinhuis. De ene persoon doet het er langer over dan de ander. We wensen u echter veel plezier met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
28-10-2018
21-01-2019
Was goet
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 22-01-2019
Beste meneer Rovers, Dat is goed om te horen! Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
20-01-2019
Prima product. Heldere communicatie in de handleiding, goed gevisualiseerd. Product voldoet aan de verwachtingen
4.50
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 23-01-2019
Beste meneer Vos, Dat is fijn om te horen. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-11-2018
20-01-2019
Na bestelling en betaling voor een tuinhuis met levertijd van 1-2 weken wachten wij inmiddels al zo'n 9 weken op enige duidelijkheid van Azalp over de levering. Onjuiste voorraad- en statusinformatie verschaffen; verantwoordelijkheid afschuiven op toeleveranciers. Ofwel: Azalp neemt geen enkele verantwoordelijkheid om tot een oplossing te komen. Laatste contact inmiddels al weer 2 weken geleden...
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 22-01-2019
Beste meneer Jonker, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan navraag doen wat er precies is gebeurd en we zullen ervoor zorgen dat uw producten zo snel mogelijk geleverd gaan worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
20-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer van der Zel, Dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
18-01-2019
Helaas klopte niet alle aansluitingen ook gaan de deurtjes niet dicht zoals het hoort
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 24-01-2019
Beste mevrouw Vollendam, Dat is vervelend om te horen. Als we u met iets kunnen helpen dan doen we dat natuurlijk graag. U kunt eventueel een mailtje sturen naar webcare@azalp.com. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
17-01-2019
Zeer goede service









zeer goede service top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
06-12-2018
16-01-2019
Besteld en gekregen wat ik verwachtte.
Duidelijke handleiding. Wel is het verstandig deze eerst eens door te nemen voordat je begint met de bouw.
Het hokje voldoet aan de verwachting. Licht materiaal, maar stevig genoeg om je spullen tegen de weersinvloeden te beschermen.
De foto stuur ik wel in, maar aangezien het hokje maar net tussen garagemuur en schutting past: geen mooi beeld.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 25-01-2019
Beste meneer de Roos, Allereerst bedankt voor uw positieve review. Daarnaast is het ook goed om te horen dat u de andere consumenten voorziet van enkele handige tips. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw berging. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-12-2018
16-01-2019
Fijn, dat jullie even belden ter bevestiging van de bestelling. Het pakket kwam op zich in goede orde aan. Wel waren wat onderdelen krom getrokken doordat deze strak in de verpakking zaten. De blokhut was goed in elkaar te zetten en voldoet aan onze verwachtingen. Wel mist deze blokhut de charme van een houten exemplaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
14-01-2019
nul sterren, we hebben nog steeds geen bestelling ontvangen en ze weten ook niet wanneer we de bestelling wel kunnen verwachten.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste mevrouw Thielen, Onze logistieke partner neemt zo snel mogelijk contact met u op om tot een leverafspraak te komen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
09-12-2018
12-01-2019
Erg fijne service en snelle levering
Ook word je goed op de hoogte gehouden van de bestel status en op de dag van levering waar de bezorger is

Kortom top service zeker een firma die ik aan kan raden en zal zeker wanneer nodig daar weer gaan bestellen
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Paardekooper, Goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. We hopen dan ook dat u nog veel plezier aan uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
08-11-2018
11-01-2019
De levertijd werd 7 weken gezien het maximum van 4 weken een forse overschrijding die aan de transporteur werd toegeschreven. De bijgeleverde bouwtekening was van een vierkant huisje met plat dak terwijl ik een vijfhoekig huisje met puntdak heb. Service is minimaal een kapotte scharnier moetenze met de leverancier opnemen. Zal wel weer weken duren. Ik verwacht er niets van. Advies bestel elders .
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Klaver, Allereerst is het heel vervelend om te horen dat u langer op uw bestelling moest wachten dan gepland. Hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan. Betreft de scharnier, we zorgen ervoor dat u een nieuwe scharnier zo snel mogelijk geleverd krijgt. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
10-01-2019
Levering via postnl was heel slecht. Waren eerst het pakket kwijt in het sorteercentrum. Week later vergeten aan te melden voor bezorging door het sorteercentrum. Terwijl de serviceafdeling steeds aangaf dat het morgen zou komen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-01-2019
Beste meneer van Aanholt, Het is uitermate vervelend om te horen dat de levering niet geheel goed is gegaan. We hopen dat u alsnog blij bent met het geleverde product en dat u hier nog veel plezier aan gaat beleven. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
11-11-2018
09-01-2019
Producten nooit ontvangen en toezeggingen zijn onbetrouwbaar en nooit nagekomen
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Brulot, We gaan uw aankoopbedrag crediteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
09-01-2019
alles prima voor elkaar, wel even verwarrend die over en weer mails, maar wel begrijpelijk. Beter een produkt iets later, dan een produkt helemaal niet, om wat voor reden dan ook. ga zo door, wij komen hier terug.
succes en groet
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
12-10-2018
07-01-2019
De producten die AZALP heeft geleverd zijn goed. Echter goede communicatie naar de klant laat veel te wensen over. Indien bestellingen niet op tijd geleverd kunnen worden om welke reden dan ook moet dit tijdig gecommuniceerd worden. Ik ben er zelf achter moeten komen. Dank zij jullie kwam het bericht dat de levering in de tweede week zou plaats vinden. Deze liet weer op zich wachten. Slechte commu
2.33
Matig

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
03-12-2018
07-01-2019
3-12-2018 besteld en tot heden nog steeds niet geleverd. Moet bijna elke dag contacteren om te vragen wanneer geleverd wordt. Altijd antwoord van dat ze niet weten en dat ze aan de transporteur moeten navragen. Uiteindelijk na meerder maal bellen een mail gekregen, wat alsnog niet geleverd wordt.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 08-01-2019
Beste mevrouw Zhang, Onze logistieke partner neemt deze week nog contact met u op om uw bestelling uit te leveren. Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
16-12-2018
06-01-2019
Zeer duidelijke handleiding bij het product.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste mevrouw Vermeulen, Goed om te horen dat de opbouw van uw bestelling goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
03-11-2018
06-01-2019
Fijne contacten engoede service.product ziet er goed uit ook voor de opbouw
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer Panneman, Dat is fijn om te horen! Hopelijk verloopt de opbouw van uw sauna net zo voorspoedig. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
15-12-2018
05-01-2019
No issues. Delivered the product on time.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer de Vries, Bedankt voor het compliment! We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
04-01-2019
Bezorging was een dag sneller als verwacht .super
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer Hoogelander, Het is fijn om te horen dat alles op een juiste wijze en op een vlotte wijze aan u geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
30-11-2018
04-01-2019
nog steeds geen levering na heel veel mails en telefonisch contact,
ik ervaar dit als zeer maar dan ook tot zeer slecht
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer Konings, Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor het feit dat de levering langer duurt dan gepland. We nemen deze week nog contact met u op om een leverafspraak te maken. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.