Beoordelingen voor shop.klimmen.be



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft shop.klimmen.be al 22 beoordelingen verzameld.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
11-07-2018
De levering zelf was ok, maar het zou beter zijn moest er in de E-mail over de verzending meer informatie staan. Nu wordt enkel een code en een link om de levering te volgen doorgestuurd. Er staat echter nergens in de mail dat het over de bestelling van shop.klimmen.be gaat.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
12-06-2018
Ik had het op dinsdag besteld. Er was een levertijd aangegeven van 1 á 2 werkdagen. Ik had de bestelde topo nodig op vrijdag. Maar ik kreeg op vrijdag pas een mail dat mijn topo was verstuurd. Heb dus helaas moeten boulderen in Fontainebleau zonder topo
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
09-06-2018
Vlot.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
08-04-2018
Hele vlotte levering. Top producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
05-04-2018
De artikelen snel en in goede orde ontvangen Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
09-01-2018
Ik heb nu al diverse artikelen besteld bij sportklimmen.be. Allemaal zijn ze van een super kwaliteit. Eigenaar reageert snel op gestelde vragen en is heel flexibel met de verzending.
Fijne webshop
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
04-12-2017
erg snel en goed verpakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2017
Besteldatum
10-08-2017
16-08-2017
Top prijzen, top produkten, levering was snel, rekening houdend met het feit dat het uit België moest komen. Verder super dat de dhl levering kon worden aangepast naar standaard. Kortom, hier ga ik vaker dingen bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2017
Besteldatum
20-07-2017
25-07-2017
Nadat ik bestelling geplaatst had kreeg ik een melding die ik niet vertrouwde. Mail gestuurd en heel snel antwoord. Daarna bestelling geplaatst. Snel geleverd en prima product. TOP
5.00
Uitstekend

shop.klimmen.be

Voor klimmateriaal, klimkleding, topo's en meer

De online winkel voor al je klimspullen ; boulderen, sportklimmen, multi-pitch, via ferrata - shop.klimmen.be

Contact
Erasmusdomein 7
6229 GB Maastricht
Nederland
info@olli4productions.com
shop.klimmen.be
Winkel-exploitant
OLLI4 Productions
Erasmusdomein 7
6229 GB Maastricht
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met shop.klimmen.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.