Bristol- Logo - Beoordelingen

BristolReviews

: 20.504Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Bristol is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bristol kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Bristol is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bristol kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Bristol

355 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20.504 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 nov. 2022
Fijne manier van bestellen en bezorging zonder problemen alleen 1probleem met de schoenen zelf is dat de stikrand aan de bovenkant wit uitgeslagen is en ik elke dag die randen met een borstel moet schoonmaken WAT IS DAT EN WAAROM KOMT DAT graag nadere informatie hierover gewenst want dit lijkt mij niet oke
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 sep. 2022
Volgens website had vestiging 1 paar in mijn maat beschikbaar. Toen ik daar aan kwam bleek deze niet aanwezig? Vervolgens online besteld, maar deze laarzen waren beschadigd en zaten lijmvlekken op. Dus weer naar de winkel om ze daar terug te brengen. Medewerker heeft daar online nieuwe voor me besteld maar bij aankomst bleken ook deze lijmvlekken te hebben. Ben dus 3x naar een vestiging gereden en parkeerkosten moeten betalen en heb nog geen schoenen. Hoewel ik de schoen nog steeds heel leuk vind ga ik ze niet meet bestellen!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Bristol

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
van M B.
Prima service dat je kan ruilen in de winkel, maar ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat de medewerker op een kritische toon vraagt waarom het artikel retour komt. Of als ik de reden geef er dan een verbaasde toon wordt aangeslagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Bij Bristol tot op heden nooit problemen gehad. Alle bestellingen verlopen altijd soepel en probleemloos. Levertijd is ook niet lang. Lage prijzen niet te vergeten en mooie artikelen, zoals vele schoenen van dit bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
De schoenen werden snel geleverd. Helaas staat er bij productbeschrijving op internet niets, dus had ik verder helemaal geen informatie. Ik heb ze.op de gok besteld en moest ze dus ook weer terugbrengen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Khaki gympen besteld, beige gekregen. In de winkel terug gebracht en een week later de juiste kleur in ontvangst mogen nemen. Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Gewoon degelijk en betrouwbaar. Meer degelijkheid gewenst in het aanbod zonder populair te willen zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Mooi....geen op en/of aanmerkingen. Precies goed, duur van aflevering etc. Alles goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Online besteld 2 dagen later opgehaald. In Oosterhout gld Prima ser service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Snelle levering en (helaas) met retour erg vriendelijk en adviserend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Fijn dat jullie jeans in lengte maten verkopen. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Altijd snelle zending en snelle retour behandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
De jas die ik besteld had is naar mijn zin.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle bezorging Ik vind het zo goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
ALLES KWAM SNEL , EN GOED VERZORGD
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
 
van a s.
De snelste weg via jullie webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
 
Snelle levering, mooie schoenen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Ik ben heel blij ermee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Snelle afhandeling!👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Hoef voor mij niet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Vriendelijk en
Beoordeling melden