Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2021
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.917 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 15.986 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
16-11-2019
Goede kwaliteit en snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
16-11-2019
levering bij filiaal duurt lang
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
16-11-2019
Alles prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
16-11-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
Duurt zolang voordat bestelling binnen is
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
15-11-2019
altyd super levering tot de volgende bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
15-11-2019
Easy online shopping and in the shop.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
15-11-2019
Nieuwe indeling schoenen in de winkels is verschrikkelijk, bestel alleen nog online
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
14-11-2019
Snel en netjes ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
14-11-2019
Snel en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
13-11-2019
Én via internet én in de winkel n dikke 10
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
13-11-2019
Twee weken geleden bestelling gedaan, en pakket is nog niet binnen....
1.00
Slecht

Bristol antwoordt: 14-11-2019
Bedankt voor je feedback. Het artikel uit jouw bestelling had een langere levertermijn, dit werd ook vermeld in het winkelmandje. Indien alles goed is, heb je de bestelling gisteren mogen ontvangen. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
13-11-2019
Heel tevreden Kom graag terug
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
12-11-2019
Vond t best lang duren voordat ik mijn bestelling kon ophalen in de winkel
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
12-11-2019
Goede bestelling
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
12-11-2019
Ik had mijn pakketje iets sneller verwacht. Maar door al die mega snelle leveringen van bijv een Bol.com dan zijn je verwachtingen ook hoog. Geduld dus
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
12-11-2019
1e bestelling lang onderweg, andere maat besteld. Die werd wel snel geleverd. Jammer dat je niet gratis retour kan sturen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
12-11-2019
Mijn ervaring is dat men niet is ingespeeld op aanbiedingen, dus dan is er weer geen voorraad en duurt het soms een paar weken voordat je je bestelling ontvangt. Slechte zaak, bij andere schoenenwinkels online gaat dat altijd een heel stuk sneller. En dit is niet eenmalig maar heb ik al vaker ondervonden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
12-11-2019
Hele mooie schoenen voor mijn dochtertje. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
11-11-2019
als ik iets besteld heb oke.later wilik nog iets bestellen oke ,ik kan er niet meer tussen komen mijn fout oke ik weet het niet ik ga het nog eens proberen
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
11-09-2019
11-11-2019
Internet bestellingen komen na ruim twee weken aan, en dan weet je niet zeker wanneer het pakket aankomt. Inmiddels pakket ontvangen.Sorry voor de late reactie.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
11-11-2019
alles ging goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
17-09-2019
10-11-2019
Na uitwisselen van aantal email vond ik de service vrij onbeschoft zonder begrip of resect van de medewerker die mijn mails beantwoorden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
10-11-2019
Goede geregeld, jammer dat de maat niet goed was.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
10-11-2019
Goede prijs artikel vehouding
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
10-11-2019
Laarzen pasten helaas niet. Geruild in de winkel in Roermond. Werd daar zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
10-11-2019
We hebben 2 dezelfde sportbroeken besteld met een verschillende maat. We kregen echter 2 totaal verschillende broeken.
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
10-11-2019
snelle levering van bestelling, lage prijzen en toch zeer goede kwaliteit van de produkten. Ik beveel Bristol aan
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
10-11-2019
Alles was in orde bij bristol Van bestelling tot bezorging .
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
09-11-2019
Prima service en ook de levering was uitstekend
Producten voor 100 naar wens.
Een aanrader voor iedereen die houdt van kwaliteit en prima prijsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
09-11-2019
alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
08-11-2019
Leuke winkel met leuke artikelen en bij ons in de regio altijd even vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
07-11-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
07-11-2019
Goede middag
Ik ben goed geholpen met het oplossen van de bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
06-11-2019
Altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
06-11-2019
Product was niet op voorraad waardoor levering uit filiaal moest komen. Dit had 1 week langere levertijd. Dat was min van tevoren niet bekend.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
06-11-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
03-10-2019
06-11-2019
Prima producten voor een prima prijs en een voorspoedige levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
06-11-2019
Iets langer gewacht op de bestelling dan bij een postorderbedrijf.... maar het wachten wordt beloond Prachtige kleding
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
05-11-2019
Bestelling geplaatst, bestelling ontvangen, alles OK.
4.00
Goed

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.