Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.165 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 12.049 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Vrijdag besteld, woensdag in huis.
Zitten prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Alles was prima verzorg
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Duidelijke website, goede producten en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Geweldige aanbieding van katoenen sportschoenen en T shirts. Erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Het pakje kwam een dag te laat.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Snelle service en netjes verzorgd bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
15-11-2018
prima spaanse sloffen gekregen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Netjes ontvangen en duidelijke informatie over product en levering. Levering ging volgens afspraak, ik ben een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
15-11-2018
Helaas jurken veel te kort, dus alles retour
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
15-11-2018
Leuke prijs voor schoenen zo kan je je kast leuk vullen. Levering niet zoals gezegd. Erg jammer.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
15-11-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Vlotte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Snelle levering en goede kwaliteit voor mooie prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Precies wat we ervan hadden verwacht. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
14-11-2018
De schoenen die ik had besteld waren ontzettend glad. Daar kon je nauwelijks op lopen jammer.
Jurkje voor mijn dochtertje daarentegen was enig Maat was perfect, mooi materiaal en zag er net zo mooi uit als in de webshop.
Duurde enkele dagen voordat ik de bestelling ontving.
Ruilen vd schoenen ging prima, dame achter de kassa mocht iets vriendelijker.
Fijn dat t bedrag teruggestort werd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Snelle levering, goed verpakt en artikelen zoals verwacht. Netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Schoenen zoals verwacht op de foto.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
14-11-2018
Alles was goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
prima pasvorm. sta heel leuk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Duurt lang voor de bestelling geleverd word tijd bestek van een week
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Leuke laarzen
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Bristol heeft erg groot assortiment en bepaal je zelf of je producten kiest van minder-of zeer goeie kwaliteit, zowel bestellen als betalen eenvoudig, levering en service ook erg goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Helaas heeft de verzending iets langer geduurd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
De bestelde maat bleek te klein. Op internet was de grotere maat niet meer verkrijgbaar. In de winkel met het terugbrengen werd aangegeven dat zij het product toch nog voor ons konden bestellen. Heel plezierig geholpen en na 2 dagen was het product met de goede maat in huis Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Ik heb niets te klagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Goede levering en producten zijn prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
14-11-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Levering een dag later dan aangegeven, voor de rest super
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
14-11-2018
Snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
Precies wat ik had verwacht en ben er blij mee Een 5 voor jullie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
De laarsjes die ik kocht waren veel te krap bij de instap. Met geen mogelijkheid kreeg ik daar mijn voet in. Te korte rits volgens mij.
Ik ben ermee naar de winkel gegaan en de verkoopster beaamde dit. Ik kon in de winkel niet slagen en heb mijn geld terug gekregen
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
14-11-2018
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
13-11-2018
Gewoon goed, zoals je zou verwachten van een webshop
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
13-11-2018
Levering duurde veel langer dan vooraf ingeschat. Een 7
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
13-11-2018
Is goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
13-11-2018
Ons bestelling viel samen met een feestdag in België. Was handig geweest als we dat van te voren hadden geweten... ;-)
4.00
Goed

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.