Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.067 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 10.722 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
18-07-2018
Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
18-07-2018
Levering was wat laat.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
18-07-2018
De gympen die we ontvingen waren te klein, dus naar de winkel om te ruilen. Daar kreeg ik 2 paar verschillende gympen mee. Helaas niet gezien tot dat ik ze nodig had. Liggen nu in de kliko
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
18-07-2018
was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
18-07-2018
De sterren zeggen genoeg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
18-07-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
18-07-2018
Snel geleverd en netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
18-07-2018
Echt een supersnelle levering, s avonds besteld en de,volgende dag in huis.
In de winkel in Den Helder zeer klantvriendelijk geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
18-07-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
had de levering eerder verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
Alles is goed bevallen Geen problemen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
17-07-2018
alles was in orde en we waren goed en vriendelijk geholpen in de winkel toen we op zoek waren naar de juiste maat, helaas was die niet in de winkel dus hebben we hem online besteld en ook toen verliep alles heel goed.. absoluut geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
Goede webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
17-07-2018
alles super
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
Was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
17-07-2018
Het was -bij het afhalen in de winkel- even zoeken naar de doos, maar alles was op de verwachte tijd en prima in orde. Na deze goede ervaring ga ik waarschijnlijk vaker online bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
17-07-2018
Perfect snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
De maat viel groot jammer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
Makkelijk besteld en snel levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
17-07-2018
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
Zonder opmerkingen een goede levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
De schoenen waren veel te krap. En ze zagen er ook ander uit dan op de foto. Daarom heb ik ze retour gestuurd. Service was wel prima, via een mail kreeg ik een bevestiging dat jullie de schoenen weer hebben terug gekregen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
17-07-2018
Is je maat er niet, dan kan die besteld worden en zelfs thuis afgeleverd worden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Alles was in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Hartstikke leuke slippers. ..prima pasvorm
Prima voetenbed en zeker Ladyflex
Uitstekende verzending en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Ontzettend lang wachten op een bestelling die gewoon op voorraad was en zelfs op voorraad in de winkel, nooit weer een bestelling via internet
1.33
Slecht

Bristol antwoordt: 19-07-2018
Ik heb je bestelling even voor je nagekeken. Je hebt bij deze bestelling gekozen voor levering in een filiaal. Voor een levering in een filiaal is er een levertermijn van 5-7 werkdagen. Indien je kiest voor levering op een privéadres, bedraagt de levertermijn slechts 2 werkdagen.

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Ik was erg tevreden over mijn bestelling. Niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Als was zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Bristol maakt me al jaren tevreden, omdat ze goede producten leveren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Een betere service zou zijn om geen verzendkosten meer te berekenen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Schnelle levering goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Goede en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
16-07-2018
alles verloopt zoals het hoort te gaan m.i.z.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
16-07-2018
Snelle levering, goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
16-07-2018
Goede snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
bestelling kwam op afgesproken tijd
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
16-07-2018
Snel bezorgd, en zeer tevreden met de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
15-07-2018
Alles is prima verlopen, artikelen retour geeft ook geen problemen, je krijgt in de winkel direct je geld terug.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
15-07-2018
Snelle levering.
Helaas niet alle pasvorm/maat gelijk.
Normaal 39 nu maat 38; past goed.
Ander model maat 39 te smal over voet.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
15-07-2018
binnen 48 uur geleverd
5.00
Uitstekend

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.