Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.694 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 13.442 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
18-03-2019
er valt niks op af te keuren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
18-03-2019
Snelle levering Geen verzendkosten Product voldoet aan de eisen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
18-03-2019
na bestelling zelfs eerder geleverd dan verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
18-03-2019
Goede service mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
17-03-2019
heb veel gekocht de laatste tijd bij jullie,veel van mijn vrienden en kennissen zeggen steeds"heeft ze weer van die mooie schoenen of sneakers aan,waar koop je die toch ?
Ik vol trots bij BRISTOL natuurlijk en zeg dan wat ik er voor betaald hebt,soms geloven ze me niet,maar ik weet zeker, jullie hebben er nieuwe klanten bij over internet.Mij zijn jullie voorlopig niet meer kwijt,GROET Elisa
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
17-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
17-03-2019
Heel erg fijn dat je gewoon iets kunt bestellen zonder je eerst te moeten registreren .
Daardoor gaat het snel en makkelijk TOP
Zal daardoor ook zeker vaker iets bestellen .
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
17-03-2019
Prima artikelen en snelle levering
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
17-03-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
17-03-2019
Door dat de eerste zending met bloed (niet van mij) bevlekt was en ik niet in staat ben om dit te ruilen in de winkel door dat ik hoogzwanger ben. Goed opgelost moest ik wel weer een nieuwe bestellen. Gelukkig warden deze wel echt nieuw.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
16-03-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
16-03-2019
Ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
16-03-2019
Schoenen zijn vlot in de winkel afgeleverd. Nog mooier zou zijn als je ze, na het passen en beoordelen, in de winkel zou kunnen afrekenen. Nu moet je eerst betalen en naar een winkel laten sturen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
16-03-2019
prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Prima winkel, veel keus, betaalbaar, vriendelijk personeel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Snelle en goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Beste winkel
product zo als omschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Goedemiddag kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
15-03-2019
alles ging volgens planning
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Alles goed verlopen. Dank hiervoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Goede broeken voor geen geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
De schoenen die ik online had besteld, waren goed maar 1 bandje was te groot. Dit was niet mooi. Kon gratis een andere paar bestellen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
15-03-2019
Snelle verzending Prachtige kledij Altijd leuk om iets bij jullie te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
15-03-2019
Goede service
Makkelijk thuis uitzoeken, opgehaald op het tijdstip dat het mij uitkwam. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
15-03-2019
Snelle bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Bristol heeft een goeie en snelle levering en raad het iedereen aan je wordt ook op de hoogte gesteld waar het pakketje bevondt.voor de levering top Bristol
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Op 1 laarsje zat helaas een (lijm?)vlekje. Ben naar Bristol Zoetermeer gegaan en daar mocht ik hem omruilen voor een zelfde paar dat in de winkel stond. Super fijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
14-03-2019
geen toelichting
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Prima service Gelukkig optijd binnen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
14-03-2019
Alles ging in 1x goed. De bestelling, de levering, en de producten waren goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
14-03-2019
all ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
14-03-2019
Goede producten, goede levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Soepele bestel- en leveringsprcedure en items konden gemakkelijk retour.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
14-03-2019
Goede service
4.00
Goed

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.