Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.767 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 11.403 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
23-09-2018
Ik ben tevreden over de levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
23-09-2018
GOED
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
23-09-2018
Geen commetaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
23-09-2018
Alles was correct behandeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-08-2018
23-09-2018
Alles ging goed, bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
23-09-2018
snelle correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
23-09-2018
Snel gelerd, goed verzorgd, prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
22-09-2018
Prima schoen voor weinig geld
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
22-09-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
22-09-2018
Niks
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
22-09-2018
De broek die ik voor mijn jongste zoontje had gekocht, maat 128, was veel te klein. Zijn voeten konden niet eens door de onderkant van de pijpen Een heel raar model dus Helaas had mijn man het verpakkingsmateriaal weg gegooid waardoor ik de broek niet kon retourneren.
4.00
Goed

Bristol antwoordt: 24-09-2018
Bedankt voor je berichtje. Als je het retourformuliertje van je bestelling nog hebt, kan je de broek gerust retourneren. Als je dit niet meer hebt, mag je ons contacteren via webshop@bristol.nl, dan sturen we je graag een nieuw formuliertje op.

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
21-09-2018
Ik ben zeer tevreden over alles wat met een bestelling te maken heeft. Snelle levering en wat ik helemaal ideaal vindt is dat je in de winkel met een retour de keuze hebt om het geld contant terug te ontvangen of terug te laten storten op je rekening. Ik ben zeer tevreden met alles en ik zou zeggen HOUDEN ZO SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Prijs kwaliteit is goed levering goed service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
product was precies zoals beschreven
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
heb mijn product nog niet thuis, is als het goed is bij iemand anders aangekomen........
1.00
Slecht

Bristol antwoordt: 24-09-2018
Je bestelling is onderweg. We sturen het trackingnummer nog eens door via mail zodat je het pakketje kan volgen. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Was zeker tevreden over de bestelling,was alleen niet de goede kleur.
Geef als een beoordeling het cijfer een 7
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Het pakket kwam op tijd en de shirts zijn prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Op tijd, goed in orde, juiste product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Prima 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Te traag met leveren
3.00
Redelijk

Bristol antwoordt: 24-09-2018
Bedankt voor je bericht. Het door jou bestelde artikel was op het moment van jouw bestelling niet op voorraad in ons distributiecentrum, maar gelukkig wel in één van onze filialen. Dit werd ook aangegeven in je winkelwagentje. Voor een afhaling in een winkel dien je rekening te houden met een levertijd van 5-10 werkdagen. Je pakketje werd op de zesde werkdag geleverd.

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
21-09-2018
Ik kan het gratis terug sturen. Dus zal ik niet nog een keer bij jullie bestellen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
besloten om het product op te halen bij de locale Bristol maar dat duurde bijna 9 dagen voordat dat mogelijk was ondanks op voorraad. verder zijn de schoenen prima
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
Alles snel en in goede staat ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
12-07-2018
20-09-2018
top
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
Ruime keus, betaalbaar en goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
Alles prima verzorgd en goede kwaliteit producten voor de prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
20-09-2018
Snel, netjes en goed geleverd. Ik ben er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
20-09-2018
Jammer dat het 5 werkdagen duurt voordat je de bestelling thuis hebt. Had liever een snellere levering gehad.
3.33
Redelijk

Bristol antwoordt: 21-09-2018
Bedankt voor uw bericht. De door u bestelde artikelen hadden een langere levertermijn aangezien deze niet voorradig waren in ons logistieke centrum. Dit werd ook vermeld in de winkelwagen.

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
20-09-2018
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
20-09-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
19-09-2018
Afleveringstraject perfect te volgen. Perfect product met leuke prijs.
Aardige winkeldame bij het afhalen.
Heel prettig om de winkelvoorraad te kunnen zien.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
19-09-2018
Alles prima gegaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
19-09-2018
Prima verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
19-09-2018
Zeer ruime keuze .Mijn bestelling werd netjes verwerkt en snel bezorgd .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
19-09-2018
Ziet er goed uit en voor weinig geld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
19-09-2018
prima schoenen voor een prima prijs en nog een kortingsbon erbij voor een volgende aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
19-09-2018
Schoenen van Panther (lijken op Allstars) verliezen bij de eerste keer dragen al een paar van de zilveren oogjes
3.00
Redelijk

Bristol antwoordt: 20-09-2018
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldoen. U mag uiteraard met de schoenen naar een Bristol-winkel bij u in de buurt gaan. De filiaalmanager zal de schoenen er onderzoeken en u zeker een gepaste oplossing bieden!

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.