Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.42/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.487 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 13.757 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
17-04-2019
Wij kopen al jaren de schoentjes voor de kinderen bij Bristol. Woeffies heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en Bristol een fijne winkel waar altijd wel iets voor ons gezin te koop is als we wat nodig hebben.
Ik hoop dat deze winkel ondanks alle internet ontwikkelingen behouden blijft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
17-04-2019
Prina
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
17-04-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Prachtige jurk De kleur is in het echt mooier dan op de foto. Het valt mooi, zeker met de elastieken band op de rug. Je kunt de strik van voren of achteren binden. Erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Prima voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
heb moeilijke voeten, dikke enkels i.v.m chronische ziekte. schoentjes van Bristol goedkoop maar passen uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Altijd zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Prima product, snelle levering. Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
snelle levering, mooi product. Blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
de bezorging is goed en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
16-04-2019
Helaas viel de maat te klein uit. Verder zag het product er goed uit en is er niet teveel aan verpakkingsmateriaal gebruikt
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Prima, schoenen netjes en prima verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
16-04-2019
Kwaliteit van producten als verwacht. Levering zeer vlot. Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
15-04-2019
Besteld en snel geleverd. Toen ik de schoenen ophaalde wilde de medewerkster zelfs het pakketje openen om te zien of alles klopte. Perfect toch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Zeer nette en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Netjes en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Rits was stroef en het materiaal daar stuk. (enkelhak)
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
15-04-2019
Snelle bezorging, kwaliteit normaal maar niet geweldig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
15-04-2019
Prima service. Alleen retour sturen is niet gratis en op eigen kosten. Dat is het enige min punt. Ik moest naar een winkel buiten mijn woonplaats om de bestelling terug te brengen. Wel retour pinnen mogelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
panther is een top merk weinig geld goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Ik had 2 paar meisjes schoenen besteld, maar kreeg helaas 2 paar heren schoenen. Jammer genoeg had ik mijn levering vrijdag wat later op de dag pas waardoor ik de wegstoppen niet meer kon bereiken. Daar baalde de ik behoorlijk van. Ik had de schoenen graag dat weekend gehad. Uiteindelijk is het wel goed gekomen, maar voor de eerste bestelling bij jullie was het balen.
1.67
Matig

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
snel netjes en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Alles naar wens verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
15-04-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
15-04-2019
Goede kwaliteit kleding, aantrekkelijke prijs. En snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Snelle levering en ook de retouren goed afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
1 dag na mijn bestelling had ik alles al in huis. De produkten waren goed en zorgvuldig verpakt. De vermelding van de naam van de inpakster gaf het geheel een persoonlijke tint.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Vlotte levering en vriendelijk winkelpersoneel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Levering met twee dagen dus OK
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Ik ben tevreden met jullie
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Goed en verder geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Heb de verkeerde bestelling gehad dit teruggestuurd en achteraf bleek mijn bestelling niet meer leverbaar
Dan denk ik zeg dat dan eerder voor ik bestel. Wacht nu op mijn geld teruggave.
2.00
Matig

Bristol antwoordt: 17-04-2019
Onze excuses voor de vergissing die er gebeurd is bij de verwerking van uw bestelling. Doordat de voorraad op was in ons logistieke centrum, konden wij helaas geen nieuw paar opsturen om een omruiling te doen. De terugbetaling van de bestelling en retourkosten is inmiddels uitgevoerd.

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
De service van Bristol is netjes, snel
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
22-03-2019
15-04-2019
goed produkt prijs/kwaliteitverhouding prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
15-04-2019
Makkelijk besteld. Duidelijk webshop en foto's. Snelle levering Top Voor mij een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Alles ging heel vlot en snel. Kwam netjes ingepakt toe op afgesproken datum
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
27-08-2018
14-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
14-04-2019
Ik vind het super alles ging goed
5.00
Uitstekend

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.