Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.835 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 13.223 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Niets op aan te merken.prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Pakketje in prima staat ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Het is goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Medewerker was heel behulpzaam in het zoeken voor het juiste product
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
13-02-2019
De beveiliging van de jas zat er nog aan en deze kon alleen maar in de winkel verwijderd worden. Erg vervelend als je een product thuis laat bezorgen.

De mouwen van de jas waren veel te smal vergeleken met de rest van de jas. Dit kwam doordat het mouwgat te klein was. Een classike fout in het ontwerp.

Ik zal nooit meer iets bestellen bij Bristol.
1.00
Slecht

Bristol antwoordt: 14-02-2019
Wat jammer dat uw aankoop niet aan de verwachting voldeed. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak waarmee u afrekenen had doordat de beveiliging niet verwijderd was. Wij maken onze medewerkers erop attent goed te checken dat de beveiliging verwijderd is.

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Jasje was veel te groot voor de maat die ik had besteld, zeker 2 maten. En ik vond de kwaliteit ook niet zo erg mooi helaas.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Dinsdag besteld de volgende dag in huis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
brede keus, betaalbaar, me zoontjes zijn ook zeer tevreden :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
12-02-2019
Snelle levering, producren naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
12-02-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
11-02-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
11-02-2019
bestelling op tijd ontvangen netjes verpakt goede informatie over terugsturen producten allemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
11-02-2019
Vind toch dat het te lang duurt. 8 dagen tussen bestelling en dat ik bericht kreeg om bestelling op te halen. Verder alles prima in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
11-02-2019
Ondanks dat de producten de verkeerde maat waren, ben ik correct geholpen bij Bristol in Hoorn. hier de goede maten mee genomen en netjes verzorgd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
11-02-2019
Bristol is een prima winkel, met vriendelijk en behulpzaam personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
11-02-2019
top zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
11-02-2019
nette levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
11-02-2019
ik ben zeer tevreden
de jas was helaas te groot maar die kon ik terugbrengen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
11-02-2019
alles is prima verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
11-02-2019
Zijn zeer tevreden over de vlotte levering van het artikel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
Hemd was voor vrouwen (nodig voor een man) deze lokaal in de winkel zonder problemen kunnen ruilen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
alles is goed met de schoen als wij weer schoen moeten hebben dan komen wij weer terug bij jullie groetjes ellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
17-01-2019
10-02-2019
Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
Zeer tevreden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
Heb een keer laarzen ontvangen met zachte zool en hak waarvan de hak scheef onder de laars stond. Te laat ontdekt en kon toen niet retourneren. Eigen schuld. De nu ontvangen laars met zachte verende zool en hak is goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
Alles prima en zoals gewenst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
naar wens - alleen de reclame erna minder
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
10-02-2019
Goede service en een snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
09-02-2019
Levering goed, producten goed, op tijd verzonden, helaas heeft de besteller niet bij de buren gebeld, dit had ik bij een andere leverancier ook gemerkt van deze bezorger. Bij de PTT gebeurd dit niet.
U kunt beter kiezen voor de PTT, dan is alles perfect.
Vgr, Ig van Bebber.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
09-02-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
09-02-2019
Bristol levert een goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
09-02-2019
Goede communicatie en levering zoals het hoort: prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
09-02-2019
Vriendelojk
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
09-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
08-02-2019
Leuke schoenen. En snel thuis bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
08-02-2019
Altiid goede service en vertrouwen naar de klant toe
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
08-02-2019
Alles netjes ontvangen.. Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
08-02-2019
ben met alle punten tevreden 4 sterren is het max wat ik geef.
4.00
Goed

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.