http://www.coolcat.nl is momenteel niet gecertificeerd
Een verzekering van uw aankoop met de Trusted Shops Garantie is daarom niet mogelijk. Afgesloten garanties blijven vanzelfsprekend van krachtEerder afgesloten garanties blijven echter gelden!.

Beoordelingen voor coolcat.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.882 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft coolcat.nl al 13.064 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
15-03-2019
01-04-2019
Purchase delivered a week later than promised. Never again.
1.00
Slecht

coolcat.nl antwoordt: 02-04-2019
hi, sorry for the delay of the order. Because of our bankrupcy we could not send the order sooner. We are happy we found a solution sending the order to you afterall, although this is not normal after a bankrupcy. Still hope you can enjoy your order.

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
27-03-2019
Snelle levering, 1 jas gratis retour gestuurd want had er 2 besteld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
26-03-2019
Geen ster.. ik heb 2 weken geleden een bestelling gedaan in de winkel maastricht en mijn pakket is nog niet binnen, krijg alleen een mail dat ze falliet zijn en ik nog bericht krijg Heel fijn maar mijn pakket is al betaald en ik ben nog steeds aan het wachten niet netjes hadden ze ook in de winkel kunnen aangeven dan had ik namelijk geen bestelling gedaan
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Ik heb op 24 maart 2019 in de winkel spullen besteld en betaald en die zijn tot nu toe niet verzonden. Waardeloos Het zou eerlijk zijn als ze het geld van mensen die niets hebben ontvangen terug zouden geven. Of was eerlijk geweest en had gezegd dat er moeilijkheden waren. Nu zijn buitenstaanders gedupeerd.Volgens mij valt het nu onder fraude/diefstal???
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Nog geen kleding ontvangen. Is wel medegedeeld
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Heb meer dan een week geleden iets besteld en nog steeds niet gearriveerd in de winkel..
1.00
Slecht

coolcat.nl antwoordt: 27-03-2019
Beste Anna-Lisa, inmiddels hebben we je pakket naar het filiaal waar je het wilde ophalen gestuurd. Sorry dat het langer duurde. Wegens het faillissement mochten we tijdelijk niks uitsturen. Ik hoop dat je toch nog blij met met je bestelling. Groetjes CoolCat

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Ik heb mijn pakketje nog niet gekregen en heb het vorige week al besteld
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Ik bestel met volle vertrouwen op de site van coolcat. Twee dagen later blijkt dat er een faissement is aangevraagd en ik kan fluiten naar mijn geld.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
16-02-2019
25-03-2019
Oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Ik ben altijd zeer tevreden gewest ik wil graag dat het coolcat altijd bestaat:)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Altijd tevreden geweest tot nu, heb een bestelling gedaan en coolcat is failliet en nu hopen dat ik mijn bestelling nog krijg
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Helaas, mooi jasje voor mijn dochter besteld en al betaald. Maar het wordt niet verstuurd ivm faillissement. Terwijl in de winkels alles voor de helft weg gaat
1.00
Slecht

coolcat.nl antwoordt: 27-03-2019
Beste Sandra. Sorry dat het zo lang duurde. Helaas mochten we tijdelijk geen bestellingen uitsturen wegens het faillissement. Inmiddels hebben we je bestelling naar de winkel gestuurd waar je het wilde ophalen. Hopelijk ben je toch nog blij met het jasje, en wie weet vind je in de winkel nog iets anders moois

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
24-03-2019
Snelle levering, kwalitatief goede kwaliteit voor de prijs .
Persoonlijk vind ik de kinder spijkerbroeken te hoog in de prijs waardoor ik deze in een andere winkel koop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Ik heb niets ontvangen. 50 euro betaald maar door faillissement niets gekregen. Echt heel bijzonder dat ik nu deze mail krijg.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Maandag mail dat bestelling verzonden is. Vrijdat nog geen pakket. Contact opgenomen. Bestelling helaas nog in magazijn?? Curator bepaald of we pakket nog krijgen. ......
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Bestelling niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Geen pakket ontvangen maar wel betaald . Jullie zeggen kunnen we niks aan doen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Snel geleverd, goed verpakt en zonder onnodige lege luchtruimte in de verpakking, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Snelle service, mooie kwaliteit kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Alles netjes bezorgd op de afgesproken tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
23-03-2019
Alles super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
23-03-2019
Leuke winkel, goed kwaliteit, en in de aanbieding leuk om te kopen De winkel zou zeker moeten blijven
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
23-03-2019
Prima en snelle service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Hoop echt dat coolcat blijft bestaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Snelle service, aardige mensen en goede materialen van kleding Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Lekker makkelijk en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Gewoon een goede winkel Jammer dat het failliet is ...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-03-2019
Geweldige winkel 99 van mijn kleding komt hier vandaan Ik kan het dan ook niet bevatten dat dit concern failliet is:( dramatisch) hoop zo op een doorstart o.i.d.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
22-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Volgende dag in huis: Top
Product: Top
Service: Prima, beetje rommelig ingepakt maar okay
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de kleding. Ook nu weer een leuke jas en jurk. Ik koop er graag kleding voor mijn kinderen (2 jongens van 14 en 12 en 1 meisje van 5 jaar).
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
mijn bestellingen worden altyd goed en snel bezorgt
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Gave winkel. Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Blij met de service en levering en natuurlijk de kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Ik ben altijd blij met coolcat
Ik heb gekocht alle kileding voor mijn gizin voor mijn vrouw ook voor bedankt coolcat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Ik ben tevreden over coolcat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Geweldig
5.00
Uitstekend

coolcat.nl klantbeoordeling

coolcat.nl

We sell fun, fashion and trends CoolCat maakt de nieuwste fashion voor iedereen bereikbaar. De collectie die bij CoolCat in de winkels hangt, is grotendeels van eigen ontwerp. Deze wordt ontworpen door een jong team op het hoofdkantoor in Amsterdam. Onze collectie is altijd in beweging. We zitten bovenop trends. We kijken naar celebs en naar de catwalk. What’s hot In New York, Londen en Tokyo? What’s happening online? IF IT’S ON, WE ARE ON IT. We vullen onze fashion basics wekelijks aan met the latest trends. Zo kan iedereen met onze twee collecties - street & party - met de nieuwste look gespot worden voor een scherpe prijs. Dat betekent bij ons value voor money!

Contact
Hoofdveste 10
3992 DG Houten
Nederland
klantenservice@coolcat.nl
coolcat.nl
Winkel-exploitant
Cool Cat Nederland B.V.
Hoofdveste 10
3992 DG Houten
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Lilian Vos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met coolcat.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.