supergreens.nl

247 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.859 beoordelingen in totaal

16 okt 2024
Voordat ik aan de superfoodies begon, had ik ontzettend veel last van mijn darmen en allerlei andere nare klachten die mijn dagelijke leven negatief beinvloedde. Ik kon eigenlijk bijna niks meer eten en drinken zonder kramp. Ik ben begonnen met de supergreens vanwege de probiotica. Nu een half jaar later gebruik ik dagelijks de green, immunity, en de luminous tegelijk. Ik ben echt ontzettend blij met de resultaten, en mijn lichaam ook. Door mijn darmproblemen, en de vele medicijnen en supplementen die ik slikte had ik last van een zeer onrustige huid, haaruitval, en nogmaals last van mijn darmen. Sinds ik ze alle 3 dagelijks neem, merk ik dat mijn klachten zo goed als verdwenen zijn. Ideaal dat je geen aanvullende supplementen hoeft te nemen, behalve visolie. Het geeft een goed gevoel wetende dat wat ik dagelijks neem, super goed is voor je gezondheid, en dat mijn klachten zoveel minder zijn. Ik vind het niet lekker smaken, maar dat neem ik voor lief. Mijn gezondheid is belangrijker. Ik ben fan. Voor mij niks anders meer. Dankjewel

10 feb 2024
Ik heb een vraag gesteld nav een bestelling. Op dag 1 dat ik keek was de prijs voor 1 pot GreeJuice 69 euro, incl weckpot. Op dag 2 deed ik de bestelling voor de prijs van 79 euro voor 1 pot, incl een boek over groen eten. Maar, ik heb al die soorten boeken al. Tot mijn grote verbazing was de aanbieding de volgende dag weer 69 euro incl weckpot, wat ik graag gewild zou hebben voor mijn dochter. Vervolgens heb ik een mail gestuurd om dit op te lossen. Ik kan mijn aankoop conform het consumentenrecht binnen 14 dagen ongedaan maken. Maar, om het handiger af te wikkelen heb ik gevraagd om een weckpot en een terug storting van 10 euro. Dan zou ik het boek terug sturen.. Tot op heden heb ik geen antwoord ontvangen, en ben daardoor zeer teleurgesteld. Ik ben tevreden over GreenJuice, maar zeker niet over de klachtenafhandeling. Ergo, ik vind het zeer klantonvriendelijk. Tevens heb ik eerder een pot besteld. En, onlangs heb ik voor 7 euro een ontspannings potcast aangeschaft. ik krijg nu het gevoel van... zodra het geld binnenrolt, gaat het Jesse goed. Indien er een vraag of klacht is, geeft Jesse geen antwoord. Graag wil ik opheldering over deze kwestie. Anders bent u mij kwijt als klant. Ik wacht uw bericht af, Groet, Jolande

Beoordelingen voor supergreens.nl

Resetten

Groot fan

16 okt 2024
Beste Inge, Bedankt voor de mooie review en verhaal! We zijn onwijs blij dat we ons steentje kunnen bijdragen voor je gezondheid! Dankjewel dat je klant bij ons bent!
3 okt 2024

Zeer tevreden en dankbare klant

Vanwege uitgezaaide borstkanker met als gevolg een zware behandelmethode van chemo, operatie, bestraling en hormoontherapie wilde ik zorgen dat ik qua voedingsstoffen zo optimaal mogelijk van binnenuit gevoed bleef. Dankzij de combinatie van superfoodies Green Juice, Immunity Support en Luminous en daarbij aanvullend de Irish Moss, Biocult probiotica en omega 3 ben ik wonderwel door deze tijd heen gekomen. De producten werden steeds keurig verpakt en snel bezorgd en werd ik goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik blijf mijn producten sowieso ook in de toekomst bij jullie bestellen. U hoort het, ik ben een zeer tevreden en dankbare klant. Mijn dank is groot.
2 okt 2024

3 in 1

Ik heb n abonnement op greenjuce luminos, en imunity. Deze mix ik zelf, in de oude grote plastic bus. Neem daar elke dag 3 grote theelepels van met 500 ml water en wat granberry sap. Dat verdeel ik over de dag. Daarbij neem ik ook nog supplementen voor mijn pezen/gewrichten (fibromialgi) en extra vit C 1000 mg en nog 2 spirulina tabl. En een multi vit. 3x in de week een extra vit D en een 3 drupp xxl souplesse voor paarden. Bevalt me prima, wanneer mixen jullie zelf?
AH
Anneke H.
REEUWIJK
3 okt 2024
Ik voel me echt energiek en sterk door gebruik van Green Juice en nu ook Immunity. Ik hoop zo voldoende weerstand op te bouwen om me te wapenen tegen allerlei virussen.
IV
Irene v.
Kwadijk

Snelle bezorging

De bestelling wordt echt heel snel bezorgd, zoals beloofd. Je weet waar je aan toe bent. Dat is heel fijn. En de producten zijn prima.
Na 1 week resultaat merkbaar. Veel meer energie en algeheel welbevinden!
Antwoord van supergreens.nl
Beste Maud, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling! Wat mooi dat je meer energie hebt!
SM
S.L. M.
Hilversum
3 okt 2024
kwaliteit en service TOP, ben benieuwd wat je nog meer zou willen???
4 okt 2024
Het idee dat ik hiermee goed voor mezelf zorg stemt me tevreden.
8 okt 2024

het spul werkt echt!

voelde meteen de eerste dag al een verbetering van mijn energie
10 okt 2024
16 okt 2024
Heb veel meer energie nu ik het elke ochtend gebruik
Antwoord van supergreens.nl
Beste Ankie, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
6 okt 2024
Goede service, goed product, snelle levering.
8 okt 2024
Beste Wendy, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
Maakt wat het schrijft waar
10 okt 2024
Snelle bezorging
4 okt 2024
Duidelijke info
Snel verstuurd
Antwoord van supergreens.nl
Beste Roger, Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling!
Antwoord van supergreens.nl
Beste Sofieke, Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling!
Antwoord van supergreens.nl
Beste Gonnie, Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling!
Antwoord van supergreens.nl
Beste, Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling!