LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi SkincareReviews

: 143Uitstekend

4,93

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

69 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

143 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(64)
(5)
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Heel snelle levering! Met een persoonlijk bericht en attentie. Altijd leuk om te ontvangen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
✅️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Dit product is mijn favoriete product ben erg tevreden !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Fijn advies, goede behandelingen en heerlijke producten. En niet onbelangrijk, zeer aardige mensen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Super fast delivery. Good prices for products that are usually hard to get in the Netherlands. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Al een poos bestel ik met veel vertrouwen mijn skincare producten bij Lavendi. Snelle levering, bij vragen krijg je snel reactie en een leuk persoonlijk kaartje in het pakketje. Daarnaast haal ik de producten ook wel eens op in de praktijk en dan is er altijd even tijd voor een praatje. Na jarenlang bij de dermatoloog te hebben gelopen met acne klachten, kan ik sinds ik bij Lavendi kom, eindelijk zeggen dat ik tevreden ben over het resultaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Deskundig advies vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Uitstekende service! Ik kreeg het pakketje erg snel binnen, met een persoonlijk kaartje erbij. De producten zijn top en ik zal zeker vaker bestellen bij deze webshop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Goed site en service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
De snelle levering en duidelijke website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Fijne communicatie en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Netjes afgeleverd. Alles klopt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden