Hirschmann-multimediastore.nl- Logo - Beoordelingen

Hirschmann-multimediastore.nlReviews

: 416Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Hirschmann-multimediastore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Hirschmann-multimediastore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Hirschmann-multimediastore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Hirschmann-multimediastore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Hirschmann-multimediastore.nl

51 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

416 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 dec. 2021
Bekabeling in huis was abominabel aangesloten. Kabels ook dubieus. Op de website van de mediashop alles helder en duidelijk uitgelegd. Ik heb met de minimale kennis die ik heb alles zelf vanuit de grond buiten tot aan de TV binnen alles aan kunnen leggen. Prima levering, prima materiaal. Ik ben tevreden, de storing van TV is weg :).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 feb. 2022
Beloofd 2-4 dagen, na 5 dagen niets ontvangen....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Hirschmann-multimediastore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Snel geleverd en goedkoper dan in de meeste winkels. Verzendkosten zijn bij 1 artikel beetje hoog
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Gestern Nachmittag bestellt, heute Mittag geliefert! Wow!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Makkelijke website, snel geleverd en prima verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
snelle levering en makkelijk te installeren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2021
Bekabeling in huis was abominabel aangesloten. Kabels ook dubieus. Op de website van de mediashop alles helder en duidelijk uitgelegd. Ik heb met de minimale kennis die ik heb alles zelf vanuit de grond buiten tot aan de TV binnen alles aan kunnen leggen. Prima levering, prima materiaal. Ik ben tevreden, de storing van TV is weg :).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Zeer vriendelijk en accuraat advies gekregen. Product (Moca adapter) is top. Voldoet ruim boven verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021
Duidelijke beschrijvingen en snel geleverd wat is besteld. Geen idee wat nog beter kan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2021
Handleiding is erg summier voor een doehetzelver.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022
Webshop heeft prima prijs-kwaliteitverhouding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2021
Prima product, snelle levering. Aan te bevelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022 
van J. K.
Van online bestelling tot aflevering prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Snelle levering en kwaliteit spullen. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Keurig verpakt en op tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2021
Goed advies en snel reageren 👍
Beoordeling melden