Snel, goed en makkelijk - zoals het hoort. Niets op aan te merken, had de spullen snel binnen, prijs is ook aantrekkelijk, van harte aanbevolen.
Snel en compleet geleverdy
Geverifieerde beoordeling|
Verkeerde product ontvsngen en gisteren zou ik al mijn pakker ontvsngen, maar opeens verandert naar vandaag. Gisteten zou de monteur alle kabels trekken en die twee schakjelaars monteren, maar omdat de schakelaars niet waren komen ze vandaag weer terug(dubble kosten voor mij). Kunt u iets hieraan doen!!!
Hirschmann-multimediastore.nl- Logo - Beoordelingen
Antwoord van Hirschmann-multimediastore.nl
Geachte heer Kotan, zoals reeds met u is besproken heeft de fabrikant zonder aankondiging dit product gewijzigd. Als oplossing heeft u het aankoopbedrag retour ontvangen, helaas zijn wij in deze volledig afhankelijk van de fabrikant en kunnen dit niet anders oplossen. Nogmaals excuus voor het ongemak! Met vriendelijke groet, team Hirschmann-multimediastore.nl
Prima artikelen ik vraag me alleen af waarom de gigabit internet over coax adapter bij een bestelling van twee stuks er niet 1 met f connectors is uitgevoerd zodat de aansluitingen vanaf mijn antenne versterker beter aan te sluiten is inlaatspruitstuk van allemaal tussen stukjes die bij mijn televisie is prima zo.
Bij de levering ontbrak één van de bestelde producten.
Hirschmann-multimediastore.nl- Logo - Beoordelingen
Antwoord van Hirschmann-multimediastore.nl
Geachte heer Mentink, nogmaals excuus voor de incomplete levering. Er is reeds contact met u geweest en het missende artikel is verzonden. Met vriendelijke groet, team Hirschmann-multimediastore.nl