bestecreme.nlReviews

: 31Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
bestecreme.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bestecreme.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
bestecreme.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bestecreme.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bestecreme.nl

4 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

31 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor bestecreme.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Bestel hier al jaren mijn producten. Bij onduidelijkheden staan ze je graag te woord.Tot nu toe altijd snelle leveringen gehad. Goed verpakt en altijd een leuk presentje. TOP!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2021
Snelle levering en goede communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
Snelle levering, top producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Beoordeling melden