Mooihorloge.be- Logo - Beoordelingen

Mooihorloge.be
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden456 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben altijd wat sceptisch als ik de eerste maal ergens online iets koop maar deze shop heeft mij ongelooflijk positief verrast. Blijkbaar had ik iets verkeerd gedaan met mijn visa waardoor mijn order gecancelled werd . toen ik hiervoor de winkel contacteerde kreeg ik een zeer behulpzame en vriendelijke dame aan de lijn .Toen zij me niet meteen kon helpen beloofde ze om me asap terug te bellen. En inderdaad ,amper 15 minuten later kwam de dame in kwestie met een antwoord. Super service vond ik dat , een doorsnee bedrijf geeft zelden zo een service . Top . Wat het horloge betreft , perfect ingepakt en zonder enig probleem via hun transporter in het voorziene tijdsblok van 2 uur ontvangen. De prijzen op deze website zijn doorgaans aanzienlijk lager dan de officiele retailprijzen . Mijn aangekochte festina was 79eu terwijl deze in elke winkel en zelfs op de festina website 99eu kost . De volgende festina waar ik mijn oog heb laten op vallen is 128eu en bij festina en alle winkels 149eu . Dus ja , hier koop ik zeker nog horloges . Ronald Nieuwpoort Belgie

Meest relevante negatieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bracelet ouvert tout seul. Par pur hasard, la montre n est pas perdue. Avis d un bijoutier: fermoir défectueux. Comme la garantie exclut les bracelets, j ai bricolé quelque chose avec un morceau de sparadrap. Mais je suis fort déçu de cette garantie partielle I. Theyskens
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Mooihorloge.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(35)
(5)
Resetten
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed product
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

parfait

Envoi reçu dans les temps et correspondant à la commande. Ma fille est ravie de son cadeau
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service wanneer het er op aan kwam ( tijdige levering )
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel vluggen bezorging !
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Excellent service clientèle, envois rapide, montre reçue le landemain comme prévu.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
La livraison a été très rapide et le service client egalement
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
J'aurais mis 5 étoiles si le boîtier contenant la montre n'avait pas été ouvert.
Beoordeling melden
BL
Barbara L.
Mouscron
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische shop wat mij betreft

Ik ben altijd wat sceptisch als ik de eerste maal ergens online iets koop maar deze shop heeft mij ongelooflijk positief verrast. Blijkbaar had ik iets verkeerd gedaan met mijn visa waardoor mijn order gecancelled werd . toen ik hiervoor de winkel contacteerde kreeg ik een zeer behulpzame en vriendelijke dame aan de lijn .Toen zij me niet meteen kon helpen beloofde ze om me asap terug te bellen. En inderdaad ,amper 15 minuten later kwam de dame in kwestie met een antwoord. Super service vond ik dat , een doorsnee bedrijf geeft zelden zo een service . Top . Wat het horloge betreft , perfect ingepakt en zonder enig probleem via hun transporter in het voorziene tijdsblok van 2 uur ontvangen. De prijzen op deze website zijn doorgaans aanzienlijk lager dan de officiele retailprijzen . Mijn aangekochte festina was 79eu terwijl deze in elke winkel en zelfs op de festina website 99eu kost . De volgende festina waar ik mijn oog heb laten op vallen is 128eu en bij festina en alle winkels 149eu . Dus ja , hier koop ik zeker nog horloges . Ronald Nieuwpoort Belgie
Beoordeling melden