CarKiddo- Logo - Beoordelingen

CarKiddoReviews

: 89Uitstekend

4,72

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
CarKiddo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CarKiddo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
CarKiddo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CarKiddo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor CarKiddo

57 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

89 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 feb. 2022
Pakket was snel bezorgd. Ook voor vragen reageren ze snel. 1 minpunt was dat er helaas geen instructie (soort van ikea boekje) bij zat. Dus hadden we eventjes moeite met uitzoeken hoe sommige onderdelen waar/ hoe in elkaar gezet moesten worden. Verder ziet auto er goed uit. Mooi wagen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 nov. 2021
Geen goede service via de mail
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor CarKiddo

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
Helaas deed de verlichting het niet. Mocht hem meteen om komen ruilen dus prima. Wel misschien beter eerst testen voordat hij de winkel uit gaat?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Perfecte auto , eerlijke prijzen, snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Bestelling werd op de beloofde dag geleverd en met een grote strik 🤭
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Super leuk en prima geleverd top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Dit is een goed bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Onze dochter heel erg blij met haar eerste verjaardagscadeau. Met de beste service die je maar kan wensen! Ga zo door 👍🏼
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Snelle bezorging en artikel net als beschreven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
een rijbewijs erbij doen is leuk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Nog niks ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
Ik was vergeten om 10% code in te vullen. Heb een appje gestuurd en ze hebben terug betaald. Super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
Geweldig alleen was wel laat binnengekomen niet erg kan gebeuren toch dat is mooi meegenomen allemaal toch
Beoordeling melden