gymqueen.nl- Logo - Beoordelingen

gymqueen.nl
Beoordelingen:

75 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden77 beoordelingen in totaal  

4,11
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gymqueen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel leuk idee, best grote doos, maar de ‘deurtjes’ zijn best fragiel dus door het vervoer zijn er een paar deels open gegaan.. maar dan nog een heel leuk cadeau om weg te geven

de meest kritische beoordeling

28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is ruim 2 weken onderweg geweest, niet de juiste producten geleverd. Blijken producten op de site te staan welke helemaal niet verkocht worden. Zeer late reactie op vragen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gymqueen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Alles was netjes ingepakt en de producten zijn op tijd geleverd. Zeker een aanrader
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd, alles ok, top !!!
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snellere levering
Beoordeling melden
HR
Harry R.
Zwolle
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Powerbar producten ISO Active, Recovery MAX en Ride Energy. Goede prijs obv korting en franco levering.
Beoordeling melden
GA
Gabriele A.
Houthalen
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok, Goede service, geweldig
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en straffe prijzen
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had me bestelling gedaan tot heden heb ik me bestelling niet ontvangen. Echt jammer en zonder van me geld Pff
Beoordeling melden
Antwoord van gymqueen.nl
22 jan. 2024
Beste Klant, Ik wil me oprecht verontschuldigen dat u uw bestelling tot op heden nog niet heeft ontvangen. Ik begrijp hoe vervelend dit moet zijn, vooral wanneer u wacht op een pakket. Volgens onze traceerinformatie is het pakket echter succesvol bezorgd. Het spijt me als er sprake is van verwarring of ongemak. We begrijpen hoe belangrijk uw bestelling voor u is en we zullen er alles aan doen om de situatie op te helderen. Controleer alstublieft uw afleveradres en eventuele meldingen van bezorgers. Als u nog steeds moeite heeft om uw pakket te vinden, laat het ons dan onmiddellijk weten. We zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip.
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel leuk idee, best grote doos, maar de ‘deurtjes’ zijn best fragiel dus door het vervoer zijn er een paar deels open gegaan.. maar dan nog een heel leuk cadeau om weg te geven
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spullen heel goed ontvangen, duidelijke communicatie, snelle verzending, top.
Beoordeling melden
MF
marion f.
zutphen
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, goed prijs, goede communicatie en levering.
Beoordeling melden
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd volgens afzpraak geleverd
Beoordeling melden
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden