gymqueen.nl- Logo - Beoordelingen

gymqueen.nl
Beoordelingen:

77 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden98 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Powerbar producten ISO Active, Recovery MAX en Ride Energy. Goede prijs obv korting en franco levering.

de meest kritische beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb inmiddels twee keer bij Gymqueen besteld. Beide keren heb ik de tasty drops in de smaak 'Lavendel' besteld, maar heb ik 'Bienenstich' ontvangen. De tweede keer duurde het ook ruim een week, en heb ik moeten mailen, voordat mijn bestelling werd opgestuurd. Buiten dat zijn de producten wel heel goed, en is de rest van mijn bestelling (naast de Lavendel drops) wel goed aangekomen!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gymqueen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

royale kortingcodes

Enige site dat mijn favoriete eiwitpoeders regelmatig op sale heeft met de kortingscode
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
top ga zo door
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig bestellen, binnen enkele dagen in huis.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes verzonden en goed verpakt.
Beoordeling melden
EP
eef p.
Arnhem
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt geleverd wat is besteld
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere smaken shake
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde product

Ik heb inmiddels twee keer bij Gymqueen besteld. Beide keren heb ik de tasty drops in de smaak 'Lavendel' besteld, maar heb ik 'Bienenstich' ontvangen. De tweede keer duurde het ook ruim een week, en heb ik moeten mailen, voordat mijn bestelling werd opgestuurd. Buiten dat zijn de producten wel heel goed, en is de rest van mijn bestelling (naast de Lavendel drops) wel goed aangekomen!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

1er achat satisfaisant

Très content de mes achats en promotion . Juste deux remarques , 1) veuillez mieux sceller le colis car le carton c’est ouvert facilement à son arrivé , heureusement tout mes achats y étaient . 2) temps d’envoi assez long vers la Belgique , j’ai connu mieux ! Mais bon, cela est moins important .
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen zonder problemen
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, prima levering
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Powerbar producten ISO Active, Recovery MAX en Ride Energy. Goede prijs obv korting en franco levering.
Beoordeling melden