Super goede service! Iets fout besteld wat niet geheel helder was id webshop! Zonder bij betalen een nieuwe gekregen! Echt zeer goed opgelost en klantvriendelijk!
Communicatie en levertijden, wij hadden de lamellen vorige week verwacht, maar die zijn er nog niet en op onze vraag wanneer dan wel is geen antwoord gekomen.
Goede maat, kwaliteit lijkt goed, redelijke snelle levering. Bestelbevestiging kwam niet binnen, maar wel toen we hiernaar vroegen. Betere prijs/kwaliteit dan bij winkels hier in de buurt.
10 dec. 2022
Snelle levering en goede jwaliteit van de lamellen!!
23 mei 2022
Product is naar verwachting.
Alleen de levering duurde wat langer( begrijpelijk onder de huidige omstandigheden)
Tip: het zou fijn geweest zijn als dit door het bedrijf zou zijn gecommuniceerd
5 aug. 2022
Mijn dochter is superblij met de plisségordijnen in haar nieuwe huisje! Eenvoudig te monteren en het ziet er heel netjes uit.
18 mei 2022
Voor de 4e keer besteld en wederom supermooie plissé gordijnen gekregen. En vooral niet onbelangrijk voor een hele mooi prijs
Leuke goede webside prijs kwaliteit zijn uitstekend
13 aug. 2022
Prima plissé gordijn voor 'n scherpe prijs.
30 apr. 2022
Grotere afbeelding om te monteren.
12 apr. 2022
Prima levering.
29 sep. 2022
12 sep. 2022
6 jul. 2022
Slechte bereikbaarheid, geven per voicemail aan dat er beter gemaild kan worden maar daar komt vervolgens ook geen tot slecht antwoord.
Geïmporteerde beoordelingen: