Certificaat voor lamellen-rolgordijnen.nl

No. XDEB21FFEA2DE4D32B9DC1C269772FCC1
 

Geldig vanaf
19-05-2017
Geldig tot
18-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lamellen-rolgordijnen.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 139 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 141 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
20-05-2018
Bij de eerste levering zat er een kleine beschadiging aan 1 van de 3 bestelde plissé gordijnen. Binnen een week hadden we al een nieuwe ontvangen. Prima kwaliteit en topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
18-05-2018
perfect bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
16-05-2018
Prima product,
Levering volgens afspraak,
Alles keurig verpakt,
Een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
14-05-2018
Er zaten niet de schroeven bij, die wij nodig hadden. We hadden kortere schroeven nodig.
De montage was in de dag tussen houten kozijnen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
12-05-2018
Prima product. Levering volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
04-04-2018
08-05-2018
De levering duurde een paar dagen langer maar ben zeer tevreden met t resultaat
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
05-05-2018
Materiaal is goed en de bezorging gaat via UPS allemaal uitstekend.
Service is ook goed als je een email stuurt volgt er snel bericht .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
03-05-2018
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
14-04-2018
01-05-2018
Prima kwaliteit.
Snelle levering.
Mooie kleur.
We zijn heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
28-04-2018
Snelle levering/ prima verpakt/ en prachtige plissé gordijnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
26-04-2018
we hadden al een jaar geleden van alles besteld en omdat we zo tevreden waar natuurlijk weer hier besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
26-04-2018
Leverdatum is niet gehaald, telefonisch niet bereikbaar. Ik wacht nog op de levering....
2.00
Matig

lamellen-rolgordijnen.nl antwoordt: 29-04-2018
Producten zijn 2 dagen later verstuurd dan normaal. Dus ipv 10 werkdagen zaten we op 12 werkdagen. Excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
26-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
25-04-2018
Perfect and fast
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
23-04-2018
Snelle levering prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
21-04-2018
Alles is super goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
16-04-2018
Goed en netjes verpakt perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
11-04-2018
Goed product en fijn dat ik later nog de maat kon wijzigen (per Email met Peter)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
11-04-2018
Alles goed verpakt aangekomen. Nu ze hangen zie het uit zoals we gehoopt hadden
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
10-04-2018
Wij hebben voor ons gehele bedrijfspand jaloezieën besteld bij deze webshop.
Deze zijn netjes en degelijk gemaakt. Zelfs een maatwerk jaloezie i.v.m een schuin raam behorende tot de mogelijkheden.
Top werk en service Lamellen-rolgordijnen.nl

Bedankt,
Mark, Solid Services BV
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
09-04-2018
De gordijnen waren netjes en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
09-04-2018
Super klantenservice Snel en ongecompliceerd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
08-04-2018
Duidelijke omschrijving van het product en hoe in te meten. Levering buitengewoon snel en keurig verpakt en afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
18-03-2018
08-04-2018
prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
07-04-2018
Nog niet ontvangen
1.00
Slecht

lamellen-rolgordijnen.nl antwoordt: 16-04-2018
We gaan kijken wat het probleem is maar u kunt ervan uit gaan dat de bestelling zsm verstuurd wordt. bestelling is verstuurd en afgeleverd

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
06-04-2018
Inferieure produktkwaliteit.
1.67
Matig

lamellen-rolgordijnen.nl antwoordt: 08-04-2018
We snappen niet waar deze beoordeling vandaan komt. Klant heeft geen contact opgenomen met ons. We gaan de klant contacten en kijken wat het probleem is.

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
19-03-2018
05-04-2018
Snelle levering en past perfect. 2x binnen 5 dagen in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2018
Besteldatum
11-03-2018
01-04-2018
Bestellen was duidelijk, levering was precies zoals aangegeven.
Producten waren heel goedverpakt.
De lamellen zien er heel netjes uit en alles is precies op de opgegeven maten gemaakt. Helemaal super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
13-03-2018
31-03-2018
Nette snelle levering. Het resultaat is super....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
30-03-2018
Goeie kwaliteit. Snelle levering. Perfect op maat. Wij zijn tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
29-03-2018
Alleen de afgekapte waren niet meegeleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
02-03-2018
20-03-2018
alles naar wens verlopen,een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
18-03-2018
Alles is goed verlopen, van het bestellen tot aan de levering. Het monteren verliep heel goed en was perfect wat er besteld was. Geen fouten of beschadigingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
11-02-2018
17-03-2018
Perfecte levering en exacte maatgeving.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
22-02-2018
14-03-2018
Voordat ik tot bestelling over ging, heb ik twee staaltjes besteld. Deze waren binnen twee dagen binnen. Ik had telefonisch gevraagd of hij de kleur staaltje die ik mooi vond ook dezelfde type had in de duo plissé. Peter nam de moeite om foto’s te nemen en deze naar mij te mailen. Ook kreeg ik een paar goede tips en heb ik dezelfde dag direct besteld Goede service en alles is goed verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2018
Besteldatum
30-01-2018
05-03-2018
alles is netjes volgens afspraak gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2018
Besteldatum
11-02-2018
03-03-2018
wij zijn heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2018
Besteldatum
11-02-2018
03-03-2018
Mooie producten, heel blij met de plisse gordijnen. De levering ging niet zoals gepland. Het pakketje kwam een dag later zonder te communiceren (wellicht door het slechte weer?)
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
27-01-2018
02-03-2018
Duurde even maar hebben een keurig op maat gemaakt product ontvangen. Makkelijk zelf te bevestigen en, zover ik kan beoordelen, prima kwaliteit. Kan het een ieder aanbevelen zijn opdrachten bij dit bedrijf weg te zetten.

Met vriendelijke groet,
Petra Mooij
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
13-02-2018
02-03-2018
Zeer tevreden met de rolgordijnen. Mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

lamellen-rolgordijnen.nl klantbeoordeling

lamellen-rolgordijnen.nl

Binnenzonwering op maat gemaakt Goedkoopste van NL

lamellen-rolgordijnen.nl werd op 19-05-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij produceren onze eigen binnen zonwering tegen de scherpste prijs van Nederland. We leveren de volgende producten: Plisse gordijnen & dakvenster plisse Verticale lamellen Rolgordijnen & Duo Rolgordijnen Houten en aluminium Jaloezieën

Contact
Cookweg 22
4462HE Goes
Nederland
info@lamellen-rolgordijnen.nl
lamellen-rolgordijnen.nl
Winkel-exploitant
Tramper Bouwmaterialen & Machinehandel B.V.
Cookweg 22
4462HE Goes
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lamellen-rolgordijnen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.