Certificaat voor lamellen-rolgordijnen.nl

No. XDEB21FFEA2DE4D32B9DC1C269772FCC1
 

Geldig vanaf
19-05-2017
Geldig tot
18-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lamellen-rolgordijnen.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 101 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lamellen-rolgordijnen.nl al 177 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
21-11-2018
09-12-2018
Eenvoudige bestelprocedure, op tijd geleverd, een keurig product met duidelijke handleiding en makkelijk te monteren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
19-11-2018
07-12-2018
Een tevreden klant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
28-11-2018
Goede service. Bij ons werkte 1 plissé niet goed en werd onmiddellijk een nieuwe geleverd. Super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
26-11-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
20-11-2018
Dit was de derde keer dat we plissé gordijnen hebben besteld.
Het is een super adres voor mooie betaalbare plissé gordijnen.
5 sterren is echt verdiend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
15-11-2018
Onduidelijke manier van afmeten, moest blijkbaar nog 3mm van af om op de glaslatten te monteren.. Nu zit ik met plisse die niet past en niet teruggestuurd kan worden. Schade bijna €600.
Andere bestelling had ik geannulleerd, op laatste moment bedacht voor betaling, wordt toch gefactureerd. Geen reactie op mijn mails. Hele slechte zaak
1.67
Matig

lamellen-rolgordijnen.nl antwoordt: 16-11-2018
Op de website staat precies bij de meetinstructies hoe er gemeten moet worden. En als er toch fout wordt gemeten dan proberen we het altijd op te lossen. Dus ik zou u willen vragen om mij te mailen met wat het probleem is en dan zullen we zsm dit proberen op te lossen. De andere bestelling is nooit verstuurd en nooit berekend deze is netjes geannuleerd zoals u zelf heeft aangegeven.

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
17-08-2018
02-11-2018
Er was per ongeluk (eigen schuld) een product geleverd waarvan de kleur verkeerd bleek te zijn - na telefonisch contact was men zeer behulpzaam en is het als nog goed gekomen - product is retour gestuurd en omgeruild. Enorme tevreden dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
13-10-2018
01-11-2018
Jammer dat de opgegeven maat niet klopte. We moesten zelf alle steunen nog inkorten.
ze zitten nu wel mooi
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
25-10-2018
De maat was niet goed. Dat is qua service goed opgelost. Ik kreeg een week later de juiste maat.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
24-10-2018
Goede kwalitri
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
22-10-2018
Super mooi product en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
20-10-2018
Snel, kwaliteit prijs verhouding top en manieren waarop het kan worden bevestigd perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
05-09-2018
05-10-2018
Eerst kregen we alleen lamellen in een beschadigde verpakking.
Man die het aannam is taalgehandicapt, wist niet dat het niet klopte. Later kregen we de rails.Toen bleek dat er 5 lamellen tekort bijgesloten waren.
Die werden een paar dagen nageleverd.
Dochter mailde erover maar kreeg geen antwoord.
Over de lamellen zélf zijn we tevreden, het staat mooi in het interieur.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
17-08-2018
04-09-2018
rolgordijnen passen precies, zijn makkelijk te monteren en makkelijk te bedienen. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
12-08-2018
01-09-2018
Zeer tevreden

Erg goed prijs kwaliteit verhouding

Echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
31-08-2018
Eigenlijk geen bijzonderheden, dus gewoon wat je verwacht. Enige commentaar is verzending met UPS, het is ins onmogelijk gebleken om de 2e en 3e aflevering (datum en of adres) aan te passen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
25-08-2018
Prima webshop, zeker een aanrader. Monsterstaaltjes opgevraagd (altijd doen want de kleur was heel anders als we dachten) deze waren snel binnen en we konden zo beter onze keuze maken. Nog even telefonisch contact gehad over de maat en toen besteld. Levering was exact op de dag die aangeven was bij bestelling. Keurig verpakt. Zeer positieve ervaring, kan het iedereen aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
30-07-2018
prima levering, mis alleen de beschrijving,,om het op te hangen, moest het opzoeken online
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
28-07-2018
Ik heb nog maar 1x wat besteld, dus ervaring is nog niet groet maar wat ik besteld is heb is prima afgehandeld. 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
28-07-2018
Zoals alles goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
19-07-2018
Levering duurt wel lang maar het product is prima. Beste prijs/kwaliteit verhouding die ik heb gevonden op het internet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
28-06-2018
Super goede lamellen goede service en binnende tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
26-06-2018
Prijs: 10
Kwaliteit: 10
Na een door UPS kwijtgeraakt pakket meteen nieuwe gestuurd en daarom, service: 10
Ik kan en ben al iedereen lamellen-rolgordijnen.nl aan het aanbevelen.
Ik weet jullie te vinden mocht het ooit weer nodig zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
20-05-2018
24-06-2018
Ik ben helaas niet zo positief. De datum werd steeds verplaatst wanneer het bezorgt zou worden. Helaas was er bij een lamellen een stukje eraf. Daar kwamen we pas achter toen we het gingen ophangen, omdat we zo lang hebben gewacht laat ik het. Het is gelukkig maar een klein stukje. Lamellen zelf zijn wel mooi
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
23-06-2018
Mooi product en zeer goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
21-06-2018
Behulpzaam bij vragen. Betrouwbaar en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
18-06-2018
Duidelijk site en uitleg.. Super snelle levertijd en mooi kwalitatief goed en betaalbaar product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
17-06-2018
De handleiding voor het monteren had wel iets duidelijker gemogen maar de manier van bestellen is heel makkelijk en het monteren was snel gedaan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
16-06-2018
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
15-06-2018
Opvallend nette levering en montagehandleiding. Keurig verpakt en exacte maten. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
11-06-2018
Perfecte levering goed verpakt wat jullie zeggen word ook waar gemaakt
Goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
08-06-2018
Snel (binnen een week) geleverd, alles exact zoals besteld en zeer netjes gemaakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
21-05-2018
07-06-2018
Makkelijk en duidelijk te bestellen. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en snel geleverd. Zo hoort het
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
17-05-2018
03-06-2018
super goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
29-05-2018
de levering liep vertraging op doordat gevraagde kleur niet op voorraad bleek en later 2de keuze ook niet, het alternatief wat me geboden werd was een uitstekend aanbod
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
28-05-2018
Snel geleverd, binnen een paar dagen. Perfect op maat. Heel makkelijk te monteren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
20-05-2018
Bij de eerste levering zat er een kleine beschadiging aan 1 van de 3 bestelde plissé gordijnen. Binnen een week hadden we al een nieuwe ontvangen. Prima kwaliteit en topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
18-05-2018
perfect bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
16-05-2018
Prima product,
Levering volgens afspraak,
Alles keurig verpakt,
Een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
14-05-2018
Er zaten niet de schroeven bij, die wij nodig hadden. We hadden kortere schroeven nodig.
De montage was in de dag tussen houten kozijnen.
4.67
Uitstekend

lamellen-rolgordijnen.nl klantbeoordeling

lamellen-rolgordijnen.nl

Binnenzonwering op maat gemaakt Goedkoopste van NL

lamellen-rolgordijnen.nl werd op 19-05-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij produceren onze eigen binnen zonwering tegen de scherpste prijs van Nederland. We leveren de volgende producten: Plisse gordijnen & dakvenster plisse Verticale lamellen Rolgordijnen & Duo Rolgordijnen Houten en aluminium Jaloezieën

Contact
Cookweg 22
4462HE Goes
Nederland
info@lamellen-rolgordijnen.nl
lamellen-rolgordijnen.nl
Winkel-exploitant
Tramper Bouwmaterialen & Machinehandel B.V.
Cookweg 22
4462HE Goes
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lamellen-rolgordijnen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.