lamellen-rolgordijnen.nl- Logo - Beoordelingen

lamellen-rolgordijnen.nlReviews

: 370Goed

4,12

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
lamellen-rolgordijnen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lamellen-rolgordijnen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
lamellen-rolgordijnen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lamellen-rolgordijnen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lamellen-rolgordijnen.nl

25 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

370 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 apr. 2022 
van NCO O.
Super goede service! Iets fout besteld wat niet geheel helder was id webshop! Zonder bij betalen een nieuwe gekregen! Echt zeer goed opgelost en klantvriendelijk!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 sep. 2022
Communicatie en levertijden, wij hadden de lamellen vorige week verwacht, maar die zijn er nog niet en op onze vraag wanneer dan wel is geen antwoord gekomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lamellen-rolgordijnen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Prima levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Communicatie en levertijden, wij hadden de lamellen vorige week verwacht, maar die zijn er nog niet en op onze vraag wanneer dan wel is geen antwoord gekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Mijn dochter is superblij met de plisségordijnen in haar nieuwe huisje! Eenvoudig te monteren en het ziet er heel netjes uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022 
Leuke goede webside prijs kwaliteit zijn uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Prima plissé gordijn voor 'n scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022 
van NCO O.
Super goede service! Iets fout besteld wat niet geheel helder was id webshop! Zonder bij betalen een nieuwe gekregen! Echt zeer goed opgelost en klantvriendelijk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Product is naar verwachting. Alleen de levering duurde wat langer( begrijpelijk onder de huidige omstandigheden) Tip: het zou fijn geweest zijn als dit door het bedrijf zou zijn gecommuniceerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Het is vervelend als je belt er een bandje achter zit die zegt dat t op dit moment druk is. dat bandje zit er constant achter heel erg jammer dat je via de telefoon niemand kunt bereiken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mrt. 2022
Sneller dan vooraf aangegeven geleverd. Verzending is aandachtspunt. Pakket werd voor de deur achter gelaten terwijl we niet thuis waren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Voor de 4e keer besteld en wederom supermooie plissé gordijnen gekregen. En vooral niet onbelangrijk voor een hele mooi prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Uitstekend verpakt en compleet afgeleverd. Makkelijk monteerbaar. Maatvoering exact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Netjes afgewerkt deze lamellen rol gordijnen Ziet er mooi uit 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mrt. 2022 
De snelle service. Duidelijke uitleg. Mooie plissé gordijnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Wij zitten nog steeds op onze lamellen te wachten.
Beoordeling melden
Antwoord van lamellen-rolgordijnen.nl
3 mrt. 2022
De stof was op deze is onderweg en de producten worden zsm verstuurd zodra alles binnen is.
 Geverifieerde beoordeling
30 apr. 2022
Grotere afbeelding om te monteren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mrt. 2022
Telefonisch contact mogelijk maken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
Precies zoals afgesproken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Duidelijke site.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 feb. 2022
Prima.
Beoordeling melden
Antwoord van lamellen-rolgordijnen.nl
21 feb. 2022
Ik heb u meerdere mails terug gestuurd maar ik krijg geen reactie van uw kant. heb voorgesteld om de bestelling aan te passen maar u reageert niet op mijn mails. Miss moet u eens in uw spambox kijken. Laat mij weten wat u wilt doen dan lossen we het probleem op.