Certificaat voor lamellen-rolgordijnen.nl

No. XDEB21FFEA2DE4D32B9DC1C269772FCC1
 

Geldig vanaf
19-05-2017
Geldig tot
18-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lamellen-rolgordijnen.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 128 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lamellen-rolgordijnen.nl al 160 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
30-07-2018
prima levering, mis alleen de beschrijving,,om het op te hangen, moest het opzoeken online
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
28-07-2018
Ik heb nog maar 1x wat besteld, dus ervaring is nog niet groet maar wat ik besteld is heb is prima afgehandeld. 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
28-07-2018
Zoals alles goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
19-07-2018
Levering duurt wel lang maar het product is prima. Beste prijs/kwaliteit verhouding die ik heb gevonden op het internet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
28-06-2018
Super goede lamellen goede service en binnende tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
26-06-2018
Prijs: 10
Kwaliteit: 10
Na een door UPS kwijtgeraakt pakket meteen nieuwe gestuurd en daarom, service: 10
Ik kan en ben al iedereen lamellen-rolgordijnen.nl aan het aanbevelen.
Ik weet jullie te vinden mocht het ooit weer nodig zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
20-05-2018
24-06-2018
Ik ben helaas niet zo positief. De datum werd steeds verplaatst wanneer het bezorgt zou worden. Helaas was er bij een lamellen een stukje eraf. Daar kwamen we pas achter toen we het gingen ophangen, omdat we zo lang hebben gewacht laat ik het. Het is gelukkig maar een klein stukje. Lamellen zelf zijn wel mooi
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
23-06-2018
Mooi product en zeer goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
21-06-2018
Behulpzaam bij vragen. Betrouwbaar en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
18-06-2018
Duidelijk site en uitleg.. Super snelle levertijd en mooi kwalitatief goed en betaalbaar product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
17-06-2018
De handleiding voor het monteren had wel iets duidelijker gemogen maar de manier van bestellen is heel makkelijk en het monteren was snel gedaan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
16-06-2018
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
15-06-2018
Opvallend nette levering en montagehandleiding. Keurig verpakt en exacte maten. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
11-06-2018
Perfecte levering goed verpakt wat jullie zeggen word ook waar gemaakt
Goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
08-06-2018
Snel (binnen een week) geleverd, alles exact zoals besteld en zeer netjes gemaakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
21-05-2018
07-06-2018
Makkelijk en duidelijk te bestellen. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en snel geleverd. Zo hoort het
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
17-05-2018
03-06-2018
super goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
29-05-2018
de levering liep vertraging op doordat gevraagde kleur niet op voorraad bleek en later 2de keuze ook niet, het alternatief wat me geboden werd was een uitstekend aanbod
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
28-05-2018
Snel geleverd, binnen een paar dagen. Perfect op maat. Heel makkelijk te monteren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
20-05-2018
Bij de eerste levering zat er een kleine beschadiging aan 1 van de 3 bestelde plissé gordijnen. Binnen een week hadden we al een nieuwe ontvangen. Prima kwaliteit en topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
18-05-2018
perfect bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
16-05-2018
Prima product,
Levering volgens afspraak,
Alles keurig verpakt,
Een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
14-05-2018
Er zaten niet de schroeven bij, die wij nodig hadden. We hadden kortere schroeven nodig.
De montage was in de dag tussen houten kozijnen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
12-05-2018
Prima product. Levering volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
04-04-2018
08-05-2018
De levering duurde een paar dagen langer maar ben zeer tevreden met t resultaat
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
05-05-2018
Materiaal is goed en de bezorging gaat via UPS allemaal uitstekend.
Service is ook goed als je een email stuurt volgt er snel bericht .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
03-05-2018
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
14-04-2018
01-05-2018
Prima kwaliteit.
Snelle levering.
Mooie kleur.
We zijn heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
28-04-2018
Snelle levering/ prima verpakt/ en prachtige plissé gordijnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
26-04-2018
we hadden al een jaar geleden van alles besteld en omdat we zo tevreden waar natuurlijk weer hier besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
26-04-2018
Leverdatum is niet gehaald, telefonisch niet bereikbaar. Ik wacht nog op de levering....
2.00
Matig

lamellen-rolgordijnen.nl antwoordt: 29-04-2018
Producten zijn 2 dagen later verstuurd dan normaal. Dus ipv 10 werkdagen zaten we op 12 werkdagen. Excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
26-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
25-04-2018
Perfect and fast
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
23-04-2018
Snelle levering prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
21-04-2018
Alles is super goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
16-04-2018
Goed en netjes verpakt perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
11-04-2018
Goed product en fijn dat ik later nog de maat kon wijzigen (per Email met Peter)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
11-04-2018
Alles goed verpakt aangekomen. Nu ze hangen zie het uit zoals we gehoopt hadden
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
10-04-2018
Wij hebben voor ons gehele bedrijfspand jaloezieën besteld bij deze webshop.
Deze zijn netjes en degelijk gemaakt. Zelfs een maatwerk jaloezie i.v.m een schuin raam behorende tot de mogelijkheden.
Top werk en service Lamellen-rolgordijnen.nl

Bedankt,
Mark, Solid Services BV
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
09-04-2018
De gordijnen waren netjes en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

lamellen-rolgordijnen.nl klantbeoordeling

lamellen-rolgordijnen.nl

Binnenzonwering op maat gemaakt Goedkoopste van NL

lamellen-rolgordijnen.nl werd op 19-05-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij produceren onze eigen binnen zonwering tegen de scherpste prijs van Nederland. We leveren de volgende producten: Plisse gordijnen & dakvenster plisse Verticale lamellen Rolgordijnen & Duo Rolgordijnen Houten en aluminium Jaloezieën

Contact
Cookweg 22
4462HE Goes
Nederland
info@lamellen-rolgordijnen.nl
lamellen-rolgordijnen.nl
Winkel-exploitant
Tramper Bouwmaterialen & Machinehandel B.V.
Cookweg 22
4462HE Goes
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lamellen-rolgordijnen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.