20 nov 2023
Uw dakgootspecialist die benaming is wel op zijn plaats. Toen ik de bestelling ging doen op de site bleek dat dit zeer eenvoudig was. Alles was zeer overzichtelijk. Bestelling werd volgens afspraak geleverd. Kwaliteit prijs verhouding is goed.
De rubbertjes die in de verbinders zitten zijn te hoog. Je krijgt de dakgoot er niet ingeschoven zelfs niet met vaseline erop. Ik heb de rubbers verwijderen want en EPDM zeil heb uk er tot de buitenrand ingeplakt. Ik wou ze al bijna terugsturen.
Mvg peter
Mvg peter
Antwoord van uw-dakgootspecialist.nl
28 mei 2024
Deze klacht hebben we zo nog niet eerder gekregen (dat de rubbertjes te hoog zitten). Wel is het zo, dat de dakgoot er niet ingeschoven dient te worden. De goot dient geklikt te worden. Bij het eventueel schuiven kunnen de rubbers verschuiven en dat kan tot lekkages leiden.
Neem bij eventuele problemen gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. We helpen u dan graag verder.
24 jun 2024
Voldoet niet aan verwachting. De delen sluiten niet goed aan.