Vergadertelefonie.nl- Logo - Beoordelingen

Vergadertelefonie.nlReviews

: 65Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Vergadertelefonie.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Vergadertelefonie.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Vergadertelefonie.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Vergadertelefonie.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Vergadertelefonie.nl

5 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

65 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Vergadertelefonie.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Goede terugkoppeling ontvangen telefonisch. Je weet gelijk dat het in goede handen is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Wat bijzonder opviel was het telefoontje kort na de bestelling om te informeren of de ingevulde leverdatum niet per ongeluk was ingevuld. Super service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Levertljd en mogelijkheid om telefonisch advies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Beoordeling melden