dermaskinonline.nlReviews

: 54Uitstekend

5,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
dermaskinonline.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dermaskinonline.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
dermaskinonline.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dermaskinonline.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dermaskinonline.nl

11 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

54 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor dermaskinonline.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022 
Geweldige website waar je gebruik kunt maken van een kortingscode bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. Je hebt je producten de volgende dag al in huis, goed verpakt en voorzien van een leuke attentie. Dankzij de gratis toegevoegde samples heb ik ook al kennis mogen maken met nog meer mooie producten van SkinCeutials. Blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021
Makkelijk te bestellen en hele snelle levering met de gewenste producten en heel leuk twee proefmonster erbij! Netjes alles ingepakt ook heel belangrijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2021 
Ik ben een grote fan van de skinceuticals producten en bij dermaskin altijd de beste prijs en super snelle levering! Zeker aan aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2021 
Bestel mijn skincare altijd via deze website! Super snelle levering en altijd een leuk cadeautje bij je bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinonline.nl
10 nov. 2021
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Je ontvangt van ons een shoptegoed van 100 euro. Neem je even contact met ons op? Veel shopplezier namens team Dermaskin.
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Goede verpakt, mooie tester en attent kaartje. Bestel hier zeker nog in de toekomst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2021 
Super snelle levering! Fijne website, alles is makkelijk te vinden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
Ontzettend snelle levering, mooie producten, kortingsacties
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2021
Goed verpakt en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021
Goed en vertrouwen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2021
Super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden