staalcentrum.nl- Logo - Beoordelingen

staalcentrum.nlReviews

: 34Goed

3,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
staalcentrum.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij staalcentrum.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
staalcentrum.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij staalcentrum.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor staalcentrum.nl

11 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

34 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor staalcentrum.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
De afwerking kan worden verbeterd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Mooi product en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2022
Bestelling is met zorg verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
Prima product, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2022
Besteld en keurig geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 feb. 2022
Ik heb mijn bestelling bijna twee weken geleden gedaan en ik heb nog niets ontvangen. Staalcentrum is telefonisch niet te bereiken. Ik heb diverse e-mails en een sms gestuurd maar ik hoor helemaal niets van het bedrijf. Mijn geld heb ik helaas ook niet niet teruggekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Ik krijg geen reactie en GEEN besteld product !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Beoordeling melden