PartyCorner.nl- Logo - Beoordelingen

PartyCorner.nl
Beoordelingen:

31 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden506 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. 1 artikel bleek niet uitverkocht en niet meer leverbaar. Daar kreeg ik snel na de bestelling een mail over en dat bedrag stond al weer op mijn rekening voor de bestelling geleverd werd. Goede service dus.

de meest kritische beoordeling

1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde kleur tafelkleed geleverd. Contact gehad en meneer gaf aan dat het niet zo'n groot kleurverschil was met degene die ik besteld had (geel of Beige) Afgesproken dat ik zelf gemaakte foto's toegestuurd zou krijgen, dat werden na een keer navragen de foto's van de website met de aanbieding de rollen om te ruilen maar daarna niks meer vernomen! 2x gemaild maar geen reactie. Ze sturen je wat verkeerds en dat is geen probleem als het daarna netjes opgelost wordt maar helaas na 2 weken nog geen oplossing.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PartyCorner.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd. En precies zoals in webshop werd aangeboden.
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, alleen de kwaliteit is wat minder
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt en netjes op tijd bezorgd.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
klantvriendelijkheid
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde kleur geleverd

Verkeerde kleur tafelkleed geleverd. Contact gehad en meneer gaf aan dat het niet zo'n groot kleurverschil was met degene die ik besteld had (geel of Beige) Afgesproken dat ik zelf gemaakte foto's toegestuurd zou krijgen, dat werden na een keer navragen de foto's van de website met de aanbieding de rollen om te ruilen maar daarna niks meer vernomen! 2x gemaild maar geen reactie. Ze sturen je wat verkeerds en dat is geen probleem als het daarna netjes opgelost wordt maar helaas na 2 weken nog geen oplossing.
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. 1 artikel bleek niet uitverkocht en niet meer leverbaar. Daar kreeg ik snel na de bestelling een mail over en dat bedrag stond al weer op mijn rekening voor de bestelling geleverd werd. Goede service dus.
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering & goed persoonlijk contact

Snelle levering & persoonlijk contact (1 item was niet meer leverbaar, ben hierover gebeld en samen gezocht naar alternatieven).
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Telefonisch contact gehad over 3 te kopen pakken. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik zou hier direct weer kopen. Fantastisch
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit, levering op tijd...1 minpuntje: t shirt rook enorm chemisch ( ligt waarschijnlijk aan de producent)
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twijfelde of het wel op tijd binnen zou komen, maar pakket was mooi op tijd.
Beoordeling melden
RP
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen, gemakkelijke website en snelle levering.
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle en nette levering, producten prima
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleur en stevig verpakt
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze en goede prijzen
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantantice snelle levering
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede site en levering

Goede site, snel geleverd
Beoordeling melden
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
niks is heel goed en snel
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het kostuum past perfect
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima in orde
Beoordeling melden