PartyCorner.nl- Logo - Beoordelingen

PartyCorner.nlReviews

: 418Goed

3,84

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
PartyCorner.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij PartyCorner.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
PartyCorner.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij PartyCorner.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor PartyCorner.nl

73 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

418 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 okt. 2021 
Leuke webwinkel, goede prijzen, snelle verzending Het enige wat ik aan te merken heb is, is jullie de verkeerde maat jurk hebben opgestuurd. Gelukkig paste de jurk alsnog.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 nov. 2021
Maat 36-38 besteld en vervolgens maat 40-42 geleverd gekregen. Er wordt niet gereageerd op mijn mail en als ik vervolgens bel wordt er beloofd dat er een retourlabel zou worden aangemaakt. Tot op heden deze nog niet binnen waardoor ik het foute artikel nog niet heb kunnen terugsturen. Ik neem aan dat de klant niet voor de kosten hoeft op te draaien door een fout die door de leverancier gemaakt is.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor PartyCorner.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering, proactieve updates en goede communicatie!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Klantvriendelijk. Snel verzonden. Aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Snelle levering. Jammer dat oorbel meteen stuk was..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Bestelling gedaan. Website zegt op voorraad. Maar ze hebben het NIET op voorraad.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
All as expected and delivered on time!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Er zit niet genoeg lucht in de ballon
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Keurige en snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
6 dagen na besteldatum kreeg ik een bericht dat de order geannuleerd was. ( het ging om plastic bestek). Als reden werd opgegeven dat door het plastic verbod het artikel uit de handel is genomen. Het artikel is nog steeds te bestellen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
online bestellen is overzichtelijk, persoonlijk contact gaat vlot, prachtige producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Goede service, toezegging over snelle levering en keurig op tijd. Kwaliteit ook goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Ging lekker vlot. Een artikel helaas niet op voorraad maar is goed opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022 
Beoordeling melden