Certificaat voor partycorner.nl

No. X00124966297F05F4BE34AC04DD96ED96
 

Geldig vanaf
30-01-2019
Geldig tot
04-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor partycorner.nl



Goed

4.24/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 116 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-01-2019.
In totaal heeft partycorner.nl al 116 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Uitstekend service. Ballonnen werden thuis afgeleverd. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Super service, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Pakket was door DPD bij het verkeerde ophaalpunt bezorgd en de partycorner heeft gelijk een nieuw pakket verzonden zodat het alsnog op tijd was. Goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Het opblazen ging best lastig als je de lucht niet met je vinger tegen het rietje hiled. Wel mooi balloon.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Hele goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
12-10-2019
Leuke artikelen...ziet er prima uit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Dat het een hele slechte service heeft we bestellen een pakje eerst duurt het dagen dat je denkt dat het binnenkomt nee dan zie je ineens een mailtje dat het niet leverbaar is en dat het 14 dagen kan duren dat je geld terug is op je rekening nou stond het er wel een dag erna op dat viel nog mee maar ik vindt het heel naar dat je iets besteld en betaald en dat je 5 dagen erna zo een mailtje krijgt
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Product was opeens niet meer op voorraad nadat ik het een dag had besteld. Stond niet op de site vermeld. Erg jammer.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
Alles was goed voor elkaar geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Helemaal super :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Perfect verlopen zoals ook vermeld op jullie site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
Het product ziet er precies zo uit als op de site en de levering was ook optijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Goede snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
02-10-2019
geen commentaar.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
Goed gerege
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Keurig gebeld omdat een product niet op voorraad was en er meegedacht werd over een oplossing. Bij het terug bellen naar het huisadres nam de zoon op voor wie de verrassing bestemd was en er werd keurig naar iemand anders gevraagd Daarna snelle levering 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Prima service en communicatie over verzenden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
16-09-2019
Levertermijn tussen 1 en 3 werkdagen, besteld op 8 september. Levering nog steeds niet gehad Dus partycorner.nl...waardeloos
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Ik kreeg een defect product aan. Had dit aangegeven en heb direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Had het pakket de dag erna in huis. Topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Artikel was niet direct op voorraad, maar er werd meteen contact opgenomen of dat geen probleem was. Heel fijn. En vervolgens ook gewoon toch een snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
28-08-2019
All ok. Leveringsdatum was later dan vooropgesteld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
26-08-2019
Ls,
Dit was mijn eerste kennismaking met deze service en ik was zeer onder de indruk van de manier waarop ik op de hoogte werd gehouden van de vorderingen van mijn pakket.
Hulde en ga zo door.Met een vriendelijke groet.
Dinneke Zenderink.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
25-08-2019
Goed en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
17-08-2019
Alles is perfect verlopen :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
26-07-2019
Goede en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Pakje is mooi en netjes ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Snelle levering, goed contact met klantenservice... goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Niet hele hoge kwaliteit hebben de zweetbandjes maar voor een feestje prima (Ze vallen een beetje uit) en een tip: beetje uitrekken voordat je ze om doet, anders zitten ze erg strak.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
14-07-2019
Leuke spullen voor een goeie prijs
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Verpakking was erg beschadigd: een groot gat in het karton, maar gelukkig was de inhoud ongeschonden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
08-07-2019
Alles perfect, na een vraag per mail die snel beantwoord werd, werd zelfs aangegeven dat wanneer ik voor 12 uur bestelde het de volgende dag in huis zou hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
02-07-2019
Goede klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
02-07-2019
Geweldige artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
23-06-2019
Okay
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
21-06-2019
10’euro voor next dus delivery.
... duurde echter twee dagen.

En wa blijkt....ik had moeten bellen..... dat is geen service
2.33
Matig

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
19-06-2019
Top bedrijf
5.00
Uitstekend

partycorner.nl klantbeoordeling

partycorner.nl

Feestartikelen, verkleedkleding en ballonnen.

partycorner.nl werd op 30-01-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ontdek één van de betere webshops in Nederland op het gebied van feestartikelen, verkleedkleding en kostuums. Ook voor de aankleding van een feest of evenement ben je hier aan het juiste adres. Het assortiment ballonnen is zeer uitgebreid, bijvoorbeeld foliebalonnen of letter- en cijferballonnen.

Contact
Westzijde 1
1506 EA Zaandam
Nederland
klantenservice@partycorner.nl
partycorner.nl
Winkel-exploitant
Partycorner.nl V.o.F.
Westzijde 1
1506 EA Zaandam
Nederland
Handelsregister
Kvk 50341170
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rob Korting
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met partycorner.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.