durlinger.com- Logo - Beoordelingen

durlinger.com
Beoordelingen:

1.435 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.512 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling verliep niet vlekkeloos. Ondanks dat ik mijn adres gewijzigd had, werd mijn bestelling toch naar mijn oude adres gestuurd, zag ik later op de bevestigingsmail. Eerst klantenservice aan de lijn gehad die me vertelde dat de bestelling geannuleerd zou worden omdat de schoenen die ik besteld had niet op voorraad zouden zijn. Vervolgens krijg ik 2 uur later een mail dat ze verzonden waren, naar het verkeerde adres. Nogmaals de klantenservice gebeld. Ik kreeg een andere dame aan de lijn die mij goed geholpen heeft. Ze kon de levering niet meer wijzigen, maar had wel waardevolle tips om de verzending op een afhaalpunt te laten bezorgen. Zo kreeg ik toch mijn schoenen nog in handen.

Meest relevante negatieve beoordeling

6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
In de vakantie bij jullie schoenen gekocht,die zaten zo lekken en had geen pijn in mijn linker voet (dystrofie).bij thuiskomst dacht ik. Ik bestel nog eens de zelfde schoenen voor reserve,dus gedaan paar dagen later netjes thuis bezorgd,met het openen dacht ik al O verkeerde doos,schoenen eruit gehaald en ik schrok toch wel van de geel verkleurde linker schoen.jullie heb ik gelijk gebeld en geen probleem ik moest ze opsturen (gelijk) gedaan. Ik zou nieuwe toegestuurd krijgen.dus niet. Ik kreeg gewoon het geld terug gestort,en nu heb ik geen reserve erg jammer van de slechte service.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor durlinger.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1082)
(289)
Resetten
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima schoenen mooie prijs. Verzenden gaat een beetje raar. Ik krijg bijna onmiddellijk melding dat ze verzonden zijn en vervolgens duurt het drie dagen voordat ze bij post nl zijn binnengekomen….
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
2x leren pantoffels besteld prijs is ok , ook kwaliteit is prima , maar werden afzonderlijk en op verschillende dagen geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van durlinger.com
5 jun 2024
Beste, Bedankt voor het bericht. Onze schoenen worden vanaf verschillende locaties verstuurd, in jouw geval zijn de schoenen vanuit 2 winkels verstuurd, dit omdat niet alle winkels meerdere maten op voorraad hebben. Excuses voor de verwarring. Liefs Durlinger.
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima.

Alles vlug geleverd. En ik heb het retour gedaan. Alles prima geregeld.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Fijn dat in de winkel geretourneerd kan worden
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prima service
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie schoenen
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en ontvangst
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel er correct geleverd
Beoordeling melden
CH
Cynthia H.
Hilversum
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JB
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden