durlinger.com- Logo - Beoordelingen

durlinger.com
Beoordelingen:

1.530 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.492 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 feb 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
durlinger.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling verliep niet vlekkeloos. Ondanks dat ik mijn adres gewijzigd had, werd mijn bestelling toch naar mijn oude adres gestuurd, zag ik later op de bevestigingsmail. Eerst klantenservice aan de lijn gehad die me vertelde dat de bestelling geannuleerd zou worden omdat de schoenen die ik besteld had niet op voorraad zouden zijn. Vervolgens krijg ik 2 uur later een mail dat ze verzonden waren, naar het verkeerde adres. Nogmaals de klantenservice gebeld. Ik kreeg een andere dame aan de lijn die mij goed geholpen heeft. Ze kon de levering niet meer wijzigen, maar had wel waardevolle tips om de verzending op een afhaalpunt te laten bezorgen. Zo kreeg ik toch mijn schoenen nog in handen.

de meest kritische beoordeling

6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
In de vakantie bij jullie schoenen gekocht,die zaten zo lekken en had geen pijn in mijn linker voet (dystrofie).bij thuiskomst dacht ik. Ik bestel nog eens de zelfde schoenen voor reserve,dus gedaan paar dagen later netjes thuis bezorgd,met het openen dacht ik al O verkeerde doos,schoenen eruit gehaald en ik schrok toch wel van de geel verkleurde linker schoen.jullie heb ik gelijk gebeld en geen probleem ik moest ze opsturen (gelijk) gedaan. Ik zou nieuwe toegestuurd krijgen.dus niet. Ik kreeg gewoon het geld terug gestort,en nu heb ik geen reserve erg jammer van de slechte service.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor durlinger.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar zwarte sneakers met een zwarte zool in deze periode lastig te verkrijgen , aan gezien ik een brede voet heb past mij niet iedere schoen . De verkoopster in Durlinger Beek heeft alle moeite gedaan op internet enz. Op moment niets te krijgen, opeens viel haar in als ik eens kijk bij de kinder sneakers maat 38 en ja hoor daar stond de schoen die ik nodig had om aan te laten passen bij een footcare specialist en dringend nodig had. Mijn complimenten gaan naar de verkoopsters in Durlinger Beek 👍👍👍
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen paste niet was geen probleem, zo terug kunnen sturen en geld netjes weer terug gestort.
Beoordeling melden
RD
Rinie D.
Landgraaf
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Retour

Perfecte afhandeling van mijn retourzending. Binnen enkele dagen geld terug gestort. Chapeau..
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat we de schoenen makkelijk in de winkel konden ruilen, ondanks achteraf betalen.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere betaalbare schoenen, snelle levering, goed verpakt.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Overzichtelijke site, leuke schoenen en ern goede service
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Schoenen snel geleverd en conform verwachting

Schoenen snel geleverd en voldeden aan mijn verwachting.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Sandalen …

Snelle levering en prima kwaliteit zomersandalen
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbiedingen en v vriendelijk geholpen
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette en vlotte service. Prima schoenen.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie schoenen en snelle verzending.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goede service
Beoordeling melden
SS
sissie S.
Geldrop
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne schoenen
Beoordeling melden
MB
m B.
Geleen
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede kwaliteit
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en ontvangst
Beoordeling melden
FS
Frank S.
Holtum
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd toppie producten
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles geheel volgens afspraak!
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service !!

Prima op tijd geleverd
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goede service
Beoordeling melden