durlinger.com

16.690 reviews in totaal   496 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 1 feb 2018

durlinger.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering van hun bestellingen, het soepele retourproces, en de goede kwaliteit van de schoenen. Ook het bestelgemak via de overzichtelijke website, de vriendelijke en behulpzame service, en het ruime assortiment worden positief genoemd. Enkele klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheden bij het retourneren en er zijn opmerkingen over slijtage van de schoenen.

Reviewsdurlinger.com

Prima, niets aan veranderen want als zelfs een dino (dinosaurus op t gebied van computers, techniek etc) zoals ik zowel online kan bestellen, producten worden netjes thuis geleverd en (helaas ivm voor mij te smalle) 2 paar schoenen van de in totaal 7 paar retour kon sturen via Picnic (online supermarkt > nog gemakkelijker voor mij om te bestellen met vaak de dag erna geheel verse producten niet 'aan' maar IN huis (keuken)) dit alles voor elkaar krijgt (zijnde fysiek & mentaal gehandicapt daar bovenop), dan zou het ieder ander zonder (veel) moeite zeer zeker moeten lukken, naar mijn mening! MvGr X
Vlugge levering . En de reclame van 2 de paar schoenen aan de helft van de prijs was ook top . Want scketschers staan zelden eens goedkoper . Toch wel een dure schoen dat redelijk vlug kapot gaat . Dus goed dat durlinger hier eens reclame over heeft
Heb ze meteen aangedaan toen ze binnen kwamen. Ben 1 dag later op vakantie gegaan en 3 dagen heel veel gelopen. Geen centje pijn gehad. Lopen heerlijk. Ben benieuwd naar de wintercollectie.
Bestelling was prima alleen had de bezorgdienst het pakket gewoon voor de deur gelegd zonder aanbellen in de stromende regen . Pakket was doorweekt gelukkig geen schade aan de inhoud maar wel slordig . Het verzenden kost jullie en mij veel geld dus mag dat wel wat beter.

Super online bedrijf

Schoenen besteld maat was niet goed kon netjes retour zonder kosten . Snel bericht dat zij schoenen weer in goede staat terug hebben ontvangen . En geld snel weer terug gestort zou worden
Schoenen waren niet zoals verwacht Na retourneren 2 dagen later geld terug Top
Snel verstuurd en word goed aangegeven wanneer het binnenkomt
Alles heel snel verstuurd maar waren te breed en terug gestuurd binnen 3 werkdagen geld retour
Snelle levering, duidelijke communicatie, goede kwaliteit
R T
R. T.
Snelle levering. Echter te klein, niet meer op voorraad, terug gebracht naar de winkel, perfect afgehandeld. Geld binnen 3 dagen teruggestort.
Privéprofiel
Schoenen zien er mooi uit en ik kan er de hele dag probleemloos op lopen. En dat is met mijn voeten echt een wonder!
Mn schoenen pastten niet,maar de retour en mn geld terug sturen was heel snel.
M D
Marja d.
In de winkel niet meer verkrijgbaar, online wel. Dus besteld. Snel en goed verpakt geleverd.
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd
Heel snel en was fijne bedankt👌
Alles is goed bevonden. Ga zo door

Fijne winkel en goede hulp.

Fijne winkel en goede schoenen. Veel keuze.
Het speet me dat de laarzen wat aan de grote kant waren maar verder was alles oké, maar vooral het terugsturen en de mail van de ontvangst ging supersimpel. Vond ik heel prettig. Had niet eerder van Durlinger gehoord, dus dit was een verrassende positieve eerste kennismaking!
Schneller Versand, gutes Produkt !! bin zufrieden

durlinger.com

Bij Durlinger geloven we dat geluk begint bij je voeten. Al generaties lang staan we klaar met schoenen voor het hele gezin, van stoere stappers tot stijlvolle pumps en alles daartussenin. In onze win...