Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. Het retourproces wordt als eenvoudig en probleemloos ervaren. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. De klantenservice wordt gewaardeerd vanwege de vriendelijkheid en snelle reacties. Daarnaast zijn klanten positief over de kwaliteit van de producten en het ruime aanbod. Er zijn enkele opmerkingen over mogelijke verbeteringen bij de klantenservice en incidentele klachten over defecten aan producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdurlinger.com
Vlugge levering . En de reclame van 2 de paar schoenen aan de helft van de prijs was ook top . Want scketschers staan zelden eens goedkoper . Toch wel een dure schoen dat redelijk vlug kapot gaat . Dus goed dat durlinger hier eens reclame over heeft
Bestelling was prima alleen had de bezorgdienst het pakket gewoon voor de deur gelegd zonder aanbellen in de stromende regen . Pakket was doorweekt gelukkig geen schade aan de inhoud maar wel slordig . Het verzenden kost jullie en mij veel geld dus mag dat wel wat beter.
Heb ze meteen aangedaan toen ze binnen kwamen. Ben 1 dag later op vakantie gegaan en 3 dagen heel veel gelopen. Geen centje pijn gehad. Lopen heerlijk. Ben benieuwd naar de wintercollectie.
Super online bedrijf
Schoenen besteld maat was niet goed kon netjes retour zonder kosten .
Snel bericht dat zij schoenen weer in goede staat terug hebben ontvangen .
En geld snel weer terug gestort zou worden
Snelle levering.
Echter te klein, niet meer op voorraad, terug gebracht naar de winkel, perfect afgehandeld.
Geld binnen 3 dagen teruggestort.
Schoenen zien er mooi uit en ik kan er de hele dag probleemloos op lopen. En dat is met mijn voeten echt een wonder!
Het speet me dat de laarzen wat aan de grote kant waren maar verder was alles oké, maar vooral het terugsturen en de mail van de ontvangst ging supersimpel. Vond ik heel prettig. Had niet eerder van Durlinger gehoord, dus dit was een verrassende positieve eerste kennismaking!
Heb smiddags schoenen besteld en de volgende ochtend kon ik er al op wandelen.super zo snel..👍
Schoenen in de winkel uitverkocht maar op de site niet. Levering precies zoals aangegeven.
Levering duurde even na mail contact direct antwoord.
Fijn zo snel een reactie.
Lag in dit geval aan de post.
Top tot zover
De bestelling kwam binnen, zoals beloofd.
Ik heb 1 paar retour gestuurd en nu nog afwachten of dat ook zo goed verloopt.
Ik heb een online bestelling geretourneerd via de winkel. Daar kreeg ik een afgiftebewijs. Ik zou ook een mail moeten ontvangen bij bevestiging/verwerking van de retour.
Vervolgens hoor ik niets meer en zie ik dat het geld wel is geretourneerd. Helaas is de 10 euro voucher niet geretourneerd in mijn account...
Daarnaast zie ik in mijn account überhaupt niets terug van de retour.
Maar ook van aangekochte schoenen in de winkel staat niets in het account. Raar? Jammer? Je zou denken dat in de digitale wereld van tegenwoordig toch alles gekoppeld zou kunnen zijn.
Antwoord van durlinger.com
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Wat jammer dat u niet helemaal tevreden was! Als we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen we het heel graag veel liefs Durlinger.com
De schoenen zijn voor vaderdag, qua sandaal ziet het er mooi en stevig uit iig, hoop dat de maat prima is.
Sandalen keurig ontvangen in goede orde met een mooie korting. Snel geleverd en duidelijke communicatie.
Snelle levering en mooi sandalen. Onze kinderen lopen er heel goed op en ze zitten goed op de maat
Kwaliteit
Wel een ruime keuze, goede kwaliteit, levertijd iets te lang
Goed geholpen vriendelijke verkoopster en voor mijn een grotere maat besteld.
Goed geholpen vriendelijke verkoopster
Met mijn slechte voeten is het spannend om schoenen online te bestellen, vooral als het bedrijf nieuw voor mij is.
Ik heb laarzen ontvangen die zelden zó een goede pasvorm hebben. Prachtig verpakt, snel binnen en ev een goed retourbeleid. Echt heel goed bedrijf, voor mij voor herhaling vatbaar. Dank!
Goed verlopen. Bestelling netjes op tijd binnen
Alles overzichtelijk,.snel geleverd en correct afgehandeld