durlinger.com- Logo - Beoordelingen

durlinger.com
Beoordelingen:

1.631 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.184 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
durlinger.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling verliep niet vlekkeloos. Ondanks dat ik mijn adres gewijzigd had, werd mijn bestelling toch naar mijn oude adres gestuurd, zag ik later op de bevestigingsmail. Eerst klantenservice aan de lijn gehad die me vertelde dat de bestelling geannuleerd zou worden omdat de schoenen die ik besteld had niet op voorraad zouden zijn. Vervolgens krijg ik 2 uur later een mail dat ze verzonden waren, naar het verkeerde adres. Nogmaals de klantenservice gebeld. Ik kreeg een andere dame aan de lijn die mij goed geholpen heeft. Ze kon de levering niet meer wijzigen, maar had wel waardevolle tips om de verzending op een afhaalpunt te laten bezorgen. Zo kreeg ik toch mijn schoenen nog in handen.

de meest kritische beoordeling

6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In de vakantie bij jullie schoenen gekocht,die zaten zo lekken en had geen pijn in mijn linker voet (dystrofie).bij thuiskomst dacht ik. Ik bestel nog eens de zelfde schoenen voor reserve,dus gedaan paar dagen later netjes thuis bezorgd,met het openen dacht ik al O verkeerde doos,schoenen eruit gehaald en ik schrok toch wel van de geel verkleurde linker schoen.jullie heb ik gelijk gebeld en geen probleem ik moest ze opsturen (gelijk) gedaan. Ik zou nieuwe toegestuurd krijgen.dus niet. Ik kreeg gewoon het geld terug gestort,en nu heb ik geen reserve erg jammer van de slechte service.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor durlinger.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn ervaring is dat levering altijd snel volgt op bestelling, tot nu toe geen slechte ervaringen bij Durlinger
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij Durlinger is alles klantvriendeljk. Ik was al lang klant bij Shoetime.Bij het samen gaan heb ik de gok genomen om ook mee te gaan.Dat is tot op heden goed bevallen. M.vr.gr.Wiel Reijnen
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie webshop,bestelling helaas na tien dagen nog niet ontvangen Mailtje gestuurd waarop ik direct antwoord gekregen heb Gingen het direct onderzoeken Hoop op snelle reactie J.M
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind er mijn schoenmaat 36, wat uitzonderlijk is. Ze hebben een goede en mooie collectie. Betaalbare prijzen. Makkelijk bestellen en betalen. Redelijk snelle levering.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Online sneakers besteld. Omdat ik twijfelde over de maat toch even langs de winkel gegaan ermee voor advies. Goed en eerlijk advies gekregen waar ik iets mee kon!
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op een nette website, die goed werkt eenvoudig uitzoeken wat je hebben wil, bestellen, betalen en laten bezorgen. Alles uitstekend verzorgd!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Helaas pasten de schoenen niet, maar de retourafhandeling was uitstekend
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct product. Levertermijn mag korter, aangezien er toch verzendkosten betaald worden.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd. Makkelijk Toen het teruggestuurd moest worden . Snel geld teruggestort! 👍
Beoordeling melden
WV
W. v.
Roermond
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verzendservice is prima , ze hebben het merk Ecco. Prima wandel en nette schoen.
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was netjes verzorgd en snel ter plaatse. Leuk kaartje in bij de schoenen.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en duidelijke levering. Ook waren de artikelen met zorg verpakt.
Beoordeling melden
CB
C. B.
Geldrop
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle reactie (dezelfde dag) op mijn mail over verwerking retourzending
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke schoenen en laatsjes!

Leuke schoenen en laarsjes besteld, snel geleverd. En met korting!
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering volgens afspraak. Klantenservice goed te bereiken.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg online korting op mijn merkschoenen en in de winkel niet.
Beoordeling melden
HR
Herma R.
Hoogeveen
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en goede service. Makkelijk te retourneren
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en perfect geleverd...De cervice…

Snel en perfect geleverd...De cervice is prima..Dankjewel.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne winkel, ook online

Goede schoenen voor een mooie prijs en heel snel geleverd!
Beoordeling melden
KM
K. M.
Workum
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooie schoenen voor een mooie prijs
Beoordeling melden