durlinger.com- Logo - Beoordelingen

durlinger.comReviews

: 12.746Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
durlinger.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij durlinger.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
durlinger.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij durlinger.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor durlinger.com

1.814 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

12.746 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 mei 2022 
van M C.
De sandalen werden netjes verpakt en snel geleverd. Jammer genoeg bleken de hakken voor een groot gedeelte uit een goudkleurig gedeelte te bestaan. Het zag er goedkoop uit en glom enorm. Op de site vind ik dit niet duidelijk te zien. Jammer want verder zagen ze er mooi uit en zaten lekker. De service van durlinger is prima. Nadat ik de sandalen teruggestuurd had stond het aankoopbedrag binnen een aantal dagen op mijn rekening.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 mei 2022
Schoenen nakijken voor verzending, op 1 schoen krasje in leer bovenaan. Heb ze gehouden omdat ik ze nergens anders meer vond in mijn maat, want je betaald al verzenkosten voor levering en dan nog eens voor retour , surplus het risico dat ze er niet meer zijn en je hebt niets voor het geld van de verzendkosten en het is niet onze fout dat er een kras op staat. Ben op kantoor kan spijtig geen foto sturen nu maar nadien wel indien u wenst ze staan thuis in de kast;
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor durlinger.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Jullie doen wat je zegt, helaas lukt het Post.nl nog steeds niet ons te vinden. We wonen een eind van de weg af en dan wordt het pakket regelmatig neergezet bij een vakantiewoning! Dat is een groot nadeel. Maar goed, daar kunnen jullie al weinig aan doen. De schoenen zijn echt top!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
De klantenservice is zeer behulpzaam. Ik had nog tegoedbonnen staan maar kon die niet online inwisselen. De klantenservice legde me uit dat dat achteraf kon als je de bestelling behoudt en dat hebben ze na een telefoontje prima en snel afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Mooie Ara laarsjes waarmee ik zonder problemen lekker kan lopen en ook nog voor een redelijke prijs, ben hier erg blij mee 😊
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Vlotte zending. Teruggestuurd voor ruilen andere maat. Retoursticker zit al in pakket. Super handig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Goede communicatie snelle verzending goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Alles prima afgehandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Prima! Zeer tevreden. Alles volgens afspraak. Snel geleverd en alles volgens verwachtingen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
alles is goed, alleen met ruilen van de producten duurt het lang als je het nel nodig hebt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De schoenen vallen wel royaal maar ze zijn prachtig van kwaliteit en kleur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Levering niet correct, uiteindelijk wel gekregen. Helaas geen goede pasvorm
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
Snellen levering volgens afspraak en 1 retoertje prima afgewikkeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Helaas terug moeten sturen. De afhandeling was perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Gemakkelijke site, snelle levering, uitstekende service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering en bij ruilen snelle terugbetaling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Hoeft niet beter, mooie schoenen en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
Super vriendelijk personeel bij Durlinger in Best
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Alles goed gegaan. Snel geleverd, fijne schoenen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Duidelijke en snelle afhandeling van bestelling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Ik had mijn slippers snel binnen. Zitten fijn!
Beoordeling melden