Gecertificeerd sinds: 29 sep 2023
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en prijzen de hoge kwaliteit van de producten. Ook wordt de service als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Het retourproces en de bijbehorende kosten worden regelmatig als negatief punt benoemd. Daarnaast vinden sommige klanten de prijsstelling aan de hoge kant. Er zijn klachten over externe bezorgdiensten, ondanks de goede eigen service, en er wordt opgemerkt dat de maatvoering van producten soms verschilt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsIbana.nl
Ervaring met IBANA was goed maar bezorging via DPD dramatisch.
Ervaring met IBANA was goed. Helaas was de bezorging via DPD een drama. Ik kreeg de melding dat het pakket bezorgd was en dat ik neerzet toestemming gegeven had! Via de camera’s die we hebben kon ik zien dat dit niet het geval was.Contact gehad met de klantenservice van DPD waar me medegedeeld werd dat het pakket op 35 meter van ons huis bezorgd was op een ander adres. Hier aangebeld maar bleek dat de mensen die er woonde op vakantie waren. De volgende dag was er op dat adres iemand de planten aan het water geven en deze heeft voor mij gekeken of er een pakket in de tuin bezorgd was wat niet het geval was. De dag erna belde iemand van weer een ander adres aan met het pakket dat bij hun over een hoge poort gegooid was en in de regen gelegen had. Doorweekte doos met tevens natte inhoud. Gelukkig waren het geen kleren maar een zonnebril die dankzij de hoes eromheen niet beschadigd was!
Heel tevreden
Een super leuk jurkje, die ik al een tijdje in het vizier had maar niet meer in mijn maat te krijgen was. Was in de aanbieding, wel een maatje 34. Dus net zo blij als dat ik m voor mezelf had gekocht, nu voor mn dochter besteld. Kwaliteit is super. Een tevreden dochter en mama.
Ps de levering was heel snel.
Pakket iedere keer door dos teruggestuurd omdat de pakketautomaat geen bericht? Kon geven. E-mail en telefoonnummer bekend.
Bezorgadres veranderen werkt niet met DPD, service Ibana top. Dankjewel
Ik heb heel recent een zonnebril gekocht, prachtig! Wat niet leuk is, is dat er een paar dagen later een mail volgt met 30 % korting- en daar staat de zonnebril bij voor ong. 30 euro minder :( dat is zuur zeg! Te snel gekocht? Tjah..
De ongelooflijk snelle levering.
Jurk zit keurig verpakt.
Ik werd goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de bestelling én levering.
Super kwaliteit, zit heerlijk! Snelle bezorging en mooi verpakt. Het enige wat ik mis zijn zakken in de jurk. Verder top.
Altijd leuke kleding, telefonisch contact altijd vriendelijk en behulpzaam.
Alleen de vervoerder wordt vaak laat bezorgd.
Snelle service en product komt overheen met het plaatje. Verder geen opmerkingen
Mooie kwaliteit kleding!!
Retourkosten wat te hoog, maar het is de bedoeling dat het goed is!
Hele mooie kimono mooi model en kleur combinatie helemaal blij mee ! Heb maat S gekocht ik ben 1.80cm.
snelle en vlotte bestelling en levering.
Heel aangenaam
alles op tijd voor het feestje ontvangen
Klacht heel netjes behandeld en een nieuw item gekregen. Liefs Maaike
Snelle levering en geweldige kwaliteit van mooie creaties.
Goede kwaliteit, maar retour kosten veel te hoog
De verzending ging snel en kwaliteit is goed. Helaas stond het me niet. Retourkosten zijn niet normaal hoog. Als ik zelf pakket verzend ben ik minder kosten kwijt, maar omdat het via portal moet ben je zeker 4 euro extra kwijt. Dit moet beter kunnen.
Prachtige collectie, goede service, snelle levering!
!
Prachtige blouse! Fijne kwaliteit.
Snelle levering.
Snelle levering en past goed bij elke outfit
Duidelijke webshop en snelle verzending !
Geweldige ervaring met de klantenservice
Ik belde met een klacht, direct opgepakt en opgelost. Heel prettig!
Alles snelle levering mooie kwaliteit
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Ibana.nl
- +31202404228