Ibana.nl

999 reviews in totaal   230 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en nette levering van producten, evenals de mooie, goede en hoge kwaliteit ervan. De vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice wordt vaak gewaardeerd, waarbij problemen doorgaans goed worden opgelost. Ook de pasvorm van de producten krijgt over het algemeen positieve feedback. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheid over de levertijd en zouden graag meer keuze willen in bezorgopties. Daarnaast wordt het retourproces regelmatig als lastig of duur ervaren. Verder vallen de maten vaak groter uit dan verwacht, wat tot teleurstelling kan leiden.

ReviewsIbana.nl

Heel tevreden

Een super leuk jurkje, die ik al een tijdje in het vizier had maar niet meer in mijn maat te krijgen was. Was in de aanbieding, wel een maatje 34. Dus net zo blij als dat ik m voor mezelf had gekocht, nu voor mn dochter besteld. Kwaliteit is super. Een tevreden dochter en mama. Ps de levering was heel snel.
Mooi kwaliteit jasje! Pasvorm ook top, wel een maat groter besteld maar deze zit perfect. Snelle levering. Zeer tevreden.
Snelle levering bij online bestelling. Enige jammere is retour zending zelf betalen.
Privéprofiel
Mooie artikelen van goede kwaliteit en een uitgebreid assortiment. Bestelling werd netjes verzorgd afgeleverd.
Ik had verkeerde maat besteld,juiste maat werd gereserveerd en met 3 dagen weer binnen. Top service.

Retourproces is omslachtig maar nazorg is goed

Prachtige kleding, maar let op bij maat en retourproces De kleding is echt prachtig, maar de maatvoering valt groot: maat 34 viel bij mij meer als een maat 38. Het retourproces via de eigen website vraagt wat meer werk dan ik gewend ben en brengt kosten met zich mee, terwijl dat via andere verkoopkanalen niet het geval is. Positief is wel de goede en snelle nazorg bij vragen. Ik beveel het merk zeker aan, maar wel met deze aandachtspunten in het achterhoofd.
Beter doen;: echt het artikel sturen dat afgebeeld staat op de website, blouse op de afbeelding heeft knoopjes op de manchetten bij levering is dit gesmokt , wat ik persoonlijk erg jammer vind. Verder mooie soepele stof wat erg fijn draagt, levering prima en snel

Mooie kwaliteit

Heel snel bezorgd, waarbij alles mooi is ingepakt, in een stevige doos. Mooie kwaliteit artikelen!
Super snelle levering! Gratis retour aanbieden
Vlugge respons op vragen! Ik had een zachte leerkwaliteit gevraagd en heb die ook gekregen.
Heel erg prettig mailcontact gehad over een tegemoetkoming. Wordt erg gewaardeerd
Alles is vlot verlopen en kon mijn bestelling goed volgen.
Te duur aan het worden. Sorry voor een prachtige suede broek ga ik geen 400 euro neerleggen...en word ziek van de influencers die dit normale prijzen vinden
mooi zacht leder zoals gevraagd! Vlugge reactie ook bij vraag!
Top !
Keurig verpakt en snel geleverd