De Boer Drachten- Logo - Beoordelingen

De Boer Drachten
Beoordelingen:

1.731 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.407 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling online gedaan en 2 uur later opgehaald. Ik heb mijn gemeld aan de balie in Drachten en werd vriendelijk en goed geholpen. Ik kreeg een pakbon mee van mijn bestelling en kon met mijn auto naar de overkant waar het grote magazijn van DeBoer zit. Helaas was het enorm druk en stonden er lange rijen voor het gebouw en moest je in de hete zon staan. Ook stond het terrein vol met auto's die her en der geparkeerd stonden en waren er geen echte parkeervakken aanwezig. Je kunt ook niet om het magazijn heen rijden om er bijvoorbeeld een afhaaldrive van te maken. De drie jongens die elk een bestelling afhandelden waren erg vriendelijk en behulpzaam. Misschien is het een idee om alle afhaal bestellingen een nummer te geven zodat de klanten een oproep van het magazijn personeel krijgen zodra hun nummer (bestelling) klaar staat. Of een ander systeem hiervoor bedenken.

de meest kritische beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
1 onderdeel van een besteld product was helaas al defect bij het uitpakken. Afhandeling van dit probleem moest perse via fabrikant zelf. Heel omslachtig en zeer langzame communicatie met de desbetreffende fabrikant. Via DeBoer zelf zou het makkelijker zijn als consument. Achteraf spijt dat ik het niet gewoon geretourneerd heb en een nieuwe besteld had. Zit nu al weken met een zandfilter die ik niet op een ''normale'' manier kan gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor De Boer Drachten

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, produkt is zoals men mag verwachten
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
10 mei 2024
We zijn blij dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Boer Drachten. We hopen u snel weer te mogen begroeten als klant.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
7 dagen geleden
Bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u tevreden over ons bent. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op onze webshop.
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de website stond dat het op voorraad was vervolgens heeft het 3 weken geduurd
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
13 mei 2024
Wat vervelend om te horen dat het product zo laat geleverd werd. Soms kan het helaas gebeuren dat een artikel toch niet op voorraad blijkt te zijn. Ons excuus hiervoor.
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
10 apr 2024
Wat fijn dat u zo tevreden bent over de Boer Drachten. Dat is goed om te horen.
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
23 apr 2024
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent!
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Met de Boer Drachten en Greenworks is het werk om huis stukken aangenamer 💥 En zoek niet verder want de Boer is de goedkoopste! Zie de foto.s van mijn collectie. Het volgende artikel staat alweer op mn verlanglijstje.... De heggenschaar 😃
Beoordeling melden
JW
Jan W.
Veendam
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Infrarood panelen.

Er was toevallig net een actieprijs voor de infraroodpanelen die wij nodig hadden. Leuk meegenomen en vlot besteld en afgerekend en dezelfde dag werd alles al verzonden en vandaag afgeleverd, perfect. Aanrader wat mij betreft, ook het contact was reuze vriendelijk en geen moeite teveel.
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
5 mrt 2024
Wij doen iedere dag ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verbeteren voor binnen band 200 x 50 De afbeelding of omschrijving van de ventiel stand/positie. 90°/90° of 90°/135° Was bij mij bestelling niet voldoende overtuigend. Maar is goed gekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
5 mrt 2024
Wat fijn dat u zo tevreden bent over de Boer Drachten. Dat is goed om te horen
YD
YM d.
BERGEN NH
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben telefonisch prettig geholpen bij mijn keuze Zodat ik snel kon bestellen. Ja ik raad de boer drachten zeker aan .
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
5 mrt 2024
Wij doen iedere dag ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie weed brusher tegen betaalbare prijs

goede beschrijving van het product tegen een betaalbare prijs. Ook kregen we €5 korting zodat de verzendkosten weg viel.
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
6 mrt 2024
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over een product wat u bij ons heeft gekocht. Wij hopen u snel weer eens te mogen begroeten als klant
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De zorgvuldigheid waarmee een probleempje verholpen werd. De goede communicatie. Beter? niks.. alles ging goed
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
6 mrt 2024
Wij doen iedere dag ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, prima product. De bezorging door Post.nl was ronduit slecht, maar deBoer ging erachteraan👍🏼
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Telefonisch en per mail zeer goed bereikbaar! Bestelling snel verstuurd

Bestelling snel verstuurd. Daar ging iets mis. Telefonisch meteen bereikbaar en directe reactie per mail.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Veel vak ervaring . - puntje weekend website toegang verschaffen
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wanneer je vraagt onder de overkapping dan bedoel ik niet achter het hek in de regen! Verder prima.
Beoordeling melden
Antwoord van De Boer Drachten
8 mrt 2024
Bedankt voor uw review. We zullen de klacht doorgeven aan onze vervoerder.