15 jun. 2023
Mijn bestelling online gedaan en 2 uur later opgehaald. Ik heb mijn gemeld aan de balie in Drachten en werd vriendelijk en goed geholpen. Ik kreeg een pakbon mee van mijn bestelling en kon met mijn auto naar de overkant waar het grote magazijn van DeBoer zit. Helaas was het enorm druk en stonden er lange rijen voor het gebouw en moest je in de hete zon staan. Ook stond het terrein vol met auto's die her en der geparkeerd stonden en waren er geen echte parkeervakken aanwezig. Je kunt ook niet om het magazijn heen rijden om er bijvoorbeeld een afhaaldrive van te maken. De drie jongens die elk een bestelling afhandelden waren erg vriendelijk en behulpzaam. Misschien is het een idee om alle afhaal bestellingen een nummer te geven zodat de klanten een oproep van het magazijn personeel krijgen zodra hun nummer (bestelling) klaar staat. Of een ander systeem hiervoor bedenken.
1 onderdeel van een besteld product was helaas al defect bij het uitpakken. Afhandeling van dit probleem moest perse via fabrikant zelf. Heel omslachtig en zeer langzame communicatie met de desbetreffende fabrikant.
Via DeBoer zelf zou het makkelijker zijn als consument. Achteraf spijt dat ik het niet gewoon geretourneerd heb en een nieuwe besteld had. Zit nu al weken met een zandfilter die ik niet op een ''normale'' manier kan gebruiken.
Beoordelingen voor De Boer Drachten
Meedenken met de klant.
Ik heb flame heaters besteld en per heater een gasdrukregelaarset erbij besteld, Echter deze zitten er standaard bij. Na melding heeft De Boer gezegd dat het jammer is dat het niet geconstateerd is. De sets komen retour.
Verder had ik bij de bestelling gevraagd of er ook hoezen bij te verkrijgen zijn. Ik kon ze niet vinden op de site, maar daar geen antwoord op gekregen.
Ik ben wel blij met de snelle aanmelding als klant om te betalen per factuur achteraf en de snelle levering.
Snel en betrouwbaar
Bestellingen worden altijd snel verstuurd en zijn altijd in orde. Overzichtelijk. Nadeel vind ik dat jullie website niet benaderbaar is op zondag. Dat jullie dan niets willen verkopen snap ik, maar dat de website helemaal niet toegankelijk is ervaar ik als een nadeel. Voor mij is de zondag juist een werkdag, een rustdag heb ik op een ander moment in de week.
Antwoord van De Boer Drachten
Bedankt voor uw review. Op zondag zijn wij inderdaad gesloten. Op alle andere dagen van de week helpen wij u graag!
Ik doe morgen een nieuwe bestelling. Dat zegt toch alles?
Meteen een vraag: ik vind dat het paneel (400w) weinig warmte uitstraalt. Nu wil ik ook zo’n kachel kopen voor mijn kleindochter . Zij studeert op een kleine kamer. Maakt het een groot verschil als ik kies voor 650 watt? Ook bij de revieuw lees ik vaker dat de warmte tegenvalt .
Uitstekende service. De site ziet er overzichtelijk uit en het bestelproces was eenvoudig. Men kan zelf een voorkeur uitbrengen voor de leverdatum. De bestelling werd op tijd geleverd en de producten waren goed aangekomen.
Antwoord van De Boer Drachten
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over een product wat u bij ons heeft gekocht. Wij hopen u snel weer eens te mogen begroeten als klant!
10 nov. 2023
Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Ze doen wat ze beloven en bezorgen inderdaad de volgende dag.
De factuur heel snel er achteraan en dat is dus top geregeld.
De Boer heeft verrassend veel artikelen voor zowel particulieren als bedrijven. En ruim assortiment aan werk gerelateerde maar ook huiselijke producten.
15 nov. 2023
Stiga accu tegen scherpe prijs supersnel geleverd.
Ik kijk altijd bij de Boer, ook voor onderdelen van mijn Viking en Stihl tuinmachines.
2 nov. 2023
Goede en snelle service.
Vriendelijk aan de telefoon. Vragen worden direct beantwoord. Tevreden over compressor en accu bladblazer
3 nov. 2023
We zijn blij dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Boer Drachten. We hopen u snel weer te mogen begroeten als klant.
Altijd goede ervaringen met de boer.
De bezorging van post NL was op zondag. Dat maakt mij niet uit maar ik denk De Boer zelf wel.
Antwoord van De Boer Drachten
Het is inderdaad niet de bedoeling dat het pakket op zondag geleverd wordt. Dit is al opgepakt met de bezorgdienst. Bedankt voor uw melding. Fijn om te horen dat u alsnog zo tevreden bent over de Boer Drachten. Dat is goed om te horen.
4 nov. 2023
Deze was met zout voor waterontharder 1 van de goedkoopste en enige zonder verzendkosten. Keurig op tijd geleverd ook! 👌🏻
Prima communicatie
Zijn op de hoogte gehouden dat de levertijd iets langer werd. Zeer prettig
Alles goed verpakt in een stevige doos
Antwoord van De Boer Drachten
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We proberen altijd met onze klanten mee te denken.
Goeie prijs en vlotte levering, verpakking wel een beetje groot voor een looplamp
Zaterdag besteld, echter niet maandag bezorgd. Meende dat dit wel genoemd werd.
Antwoord van De Boer Drachten
Goedendag, u heeft zaterdag om 17.00 uur besteld. En zoals onze website vermeld wordt het artikel dan op maandag verzonden. Dat is bij u zo ook gegaan. Uw bestelling is maandag naar u verzonden. Bedankt voor uw review! Wij hopen u snel terug te zien.
Geïmporteerde beoordelingen