De Boer Drachten- Logo - Beoordelingen

De Boer Drachten

2.124 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden21.829 beoordelingen in totaal

30 nov 2023
Meedenken met de klant. Ik heb flame heaters besteld en per heater een gasdrukregelaarset erbij besteld, Echter deze zitten er standaard bij. Na melding heeft De Boer gezegd dat het jammer is dat het niet geconstateerd is. De sets komen retour. Verder had ik bij de bestelling gevraagd of er ook hoezen bij te verkrijgen zijn. Ik kon ze niet vinden op de site, maar daar geen antwoord op gekregen. Ik ben wel blij met de snelle aanmelding als klant om te betalen per factuur achteraf en de snelle levering.

Aan de service en de communicatie van de firma deBoer heb ik geen opmerkingen. Maar zij versturen de bij hun geplaatste bestellingen met PostNL naar België. Hier in de regio Mechelen (Belgie) is PostNL al een hele tijd een zeer onbetrouwbare transporteur/bezorger. Bij mijn bestelling is dit weer het geval, nu beweren ze dat het geleverd is, maar ze zijn zelfs niet aan de deur geweest. Gelieve ook ander verzendingspartners aan te bieden ipv PostNL. N.B.: De jaren daarvoor hebben we wel altijd een goede samenwerking gehad met PostNL, maar dat is blijkbaar verleden tijd.

Beoordelingen voor De Boer Drachten

Echt persoonlijke aandacht

Ik ben n dummie qua klussen en had veel vragen. Ik werd keer op keer zo leuk en vriendelijk te woord gestaan en voelde me nooit gedwongen te kopen. Op n gegeven moment leken ze dat wat ik volgens hen t beste kon kopen niet op voorraad te hebben. Dat voelde na al dat gevraag toch rot. Nergens voor nodig zei de Boer. Je kent ons nu. Er komt heus wel n volgende keer. Later bleek n uitgebreidere uitvoering wel leverbaar. Hadden ze niet geadviseerd omdat ze rekening hielden met mijn situatie. Gaat te ver voor hier om uit te leggen, maar t voelde zo fijn en betrokken dat ik t toch gekocht heb. Wat n lieve, betrokken mensen. En vergeleken met de grote winkelketens was de advisering ook zo meer afgestemd op de situatie hier. Waarbij niet alleen gekeken werd naar wat er misschien meer nodig is vanwege de situatie, maar ook naar wat er misschien minder nodig is. Echt jammer dat de situatie hier ervoor zorgt dat er niet vaak iets nodig zal zijn, maar juist daarom schrijf ik deze review. Ik gun deze winkel veel klanten en ik gun veel klanten deze winkel

Zo hoort het.

Wat persoonlijk tintje? Deze dienstverlening is eigenlijk zoals die hoort te zijn. Betrouwbaar en snel. De schoenen zijn bovendien ook heel schappelijk qua prijs. Waarom nog om een beoordeling vragen, laat staan een foto? Gewoon , zaken goed en met persoonlijke aandacht afhandelen, dan weet je, zonder een ‘moderne’ beoordeling, hier móeten mensen tevreden over zijn!
JR
Jn R.
TINTE
2 okt 2024

Incl of excl btw.

Bij Marktplaats kreeg ik de advertentie en daar stond de prijs excl. btw. Daar heb ik later over gebeld en ik had een schuifje moeten verzetten om incl btw te zien. Vind ik erg verwarrend en niet goed zichtbaar. Daarom de vier sterren. Verder alles prima geregeld.
Antwoord van De Boer Drachten
Bedankt voor uw review. Fijn dat u verder te vreden bent. Inderdaad hebben wij een schuifje op onze site om de prijs van de artikelen zowel inclusief als exclusief b.t.w. te kunnen zien. De site is zowel voor de zakelijke als de particuliere klant ingericht. Vervelend dat dit verwarring gaf over de prijs van het artikel.
Gewelidig kacheltje, eurom alutherm baseboard 2500, verwarmt supernel je kamer, handige duidelijke website, snel bezorgd Liever een andere vervoerder volgende keer, want postnl heeft t pakket voor de deur gezet en is weggereden...
EH
Erik H.
Den Bosch
19 sep 2024

Altijd goed bij de Boer

Alweer een mooie electrische kachel besteld om bij te verwarmen in de koude maanden. Geluidloos en met afstandsbediening en display en dat voor een prikkie.Zoals altijd probleemlose verzending en afhandeling. Top bedrijf.
De chauffeur was erg behulpzaam bij het leveren van hout voor mijn houtkachel. De grote pellet kon niet over de oprit met grind en de chauffeur heeft geholpen met het verplaatsen van het hout met behulp van kruiwagens!
27 sep 2024

Helemaal top

Keurig verpakt en mooi speelgoed onze kleinzoon zal er erg blij mee .hectisch 2 in 1 zowel voor zijn verjaardag als voor de kerst Als er geen johndeer trekker was dan mocht het ook een Fend zijn🤣🤣
Klasse Petroleum via "deBoer". Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk bestellen op duidelijke site en snel geleverd. Wij komen met z'n alle de winter wel door met "deBoer".
19 sep 2024

Vooral complimenten voor de bezorger!!

Snelle levering, maar vooral complimenten voor de bezorger. Ik was niet thuis, maar werd gebeld met de vraag of hij het achter ons huis mocht neerzetten. Prima service!!
20 sep 2024
Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent.!
De snelle en correcte afhandeling en een gratis extra flacon olie en brandstof. Levering zoals beschreven. 2 a 3 dage vanaf bestelling. Top! Hier kom ik zeker terug.
Stihl kettingzaag besteld voor een super lage prijs! Hele mooie aanbieding en zelfs 1 Liter Aspen en 1 Liter stihl kettingolie bij gekregen. Top! En snel geleverd!

Goede koopervaring

Mooie aanbieding, snelle levering en behulpzame klantenservice. Het was erg makkelijk om samen met de klantenservice de bezorging een dag te verplaatsen.
Kettingzaag snel geleverd met als extra olie en aspen waar ik niet op gerekend had. Ook was de prijs erg aantrekkelijk in vergelijk met anderen.
24 sep 2024
Mooie kettingzaag, veel info op klantvriendelijke site met filter, snelle bezorging, gewoon zoals je het verwacht! Top shop!
25 sep 2024
Bedankt voor uw positieve review.
22 sep 2024
Goede snelle service. En ook handig dat jullie mijn licentie bewaren zodat ik hem niet iedere keer opnieuw hoef te sturen
22 sep 2024
Ruime keuze in de webshop maar wordt niet geleverd de volgende dag. Laatst bijna week gewacht. Verder prima winkel
25 sep 2024
Bedankt voor uw review. Producten die op voorraad zijn kunnen wij over het algemeen dezelde dag versturen. Dit staat ook bij het betreffende product aangegeven. Echter is het niet op voorraad, dan vermelden wij dat ook bij het artikel, dan zult u inderdaad af en toe iets langer moeten wachten.
Soepel bestelproces, zeer nette mail communicatie en documentatie bij bestelling. Voorbeeld voor anderen.
RB
16 sep 2024

Goede originele producten met snelle en betrouwbare levering

Goede originele producten, snelle en betrouwbare levering. Gemakkelijk bestellen, uitstekend.
GC
Gerben C.
's-Hertogenbosch
16 sep 2024

Snelle levering. En de goedkoopste op internet.

Snelle levering, goed product, veel goedkoper dan bij anderen, goedkoopste op het internet.
29 sep 2024
Mijn Ecco schoenen waren hier het voordeligst, bestellen en ontvangen geen enkel probleem.