Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De meeste klanten waarderen de scherpe prijzen en goede aanbiedingen. Ook de communicatie wordt als duidelijk en prettig ervaren. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van de klantenservice worden over het algemeen erg gewaardeerd. Problemen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Daarnaast vinden de meeste klanten de verpakking netjes en veilig en verloopt de bezorging meestal soepel. Sommige klanten ervaren de verzendkosten als hoog. Er zijn klanten die verbetering wensen bij het geven van updates en de bereikbaarheid van de klantenservice. Bij uitzondering verloopt het oplossen van problemen moeizamer. Een enkeling vindt de verpakking te groot of onhandig en sommige klanten ervaren de bezorgdiensten als onbetrouwbaar of onhandig.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDe Boer Drachten
De juiste v snaar.
Prima keuze
Heerlijke producten bie de boer
After sales beroerd
Snelle service
Antwoord van De Boer Drachten
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
De Boer Drachten
Bezoek websiteOver
De Boer Drachten
De Boer is er voor iedereen die het beste advies zoekt voor buiten. Met ons zeer ruime assortiment verlaat u onze online- en fysieke winkels altijd met de betere keuze voor buiten. De Boer is de beter...