decoprof.nl

8.317 reviews in totaal   1.131 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De klantenservice ontvangt veel lof vanwege hun behulpzaamheid, snelle reacties en het adequaat oplossen van problemen. De kwaliteit van de producten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en wordt als uitstekend ervaren. Ook de scherpe en concurrerende prijzen maken het een aantrekkelijk koopadres. De verpakking is in de meeste gevallen zorgvuldig en degelijk uitgevoerd. Daarnaast wordt het ruime en diverse assortiment gewaardeerd en de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk gezien. Enkele klanten hebben melding gemaakt van beschadigde verpakkingen. Soms wordt het assortiment als niet volledig genoeg ervaren en vinden sommige klanten bepaalde details op de website verwarrend.

Reviewsdecoprof.nl

Lucite gevelverf

Top: Lucite gevelverf is bij Decoprof verkrijgbaar per liter. Top: Zeer vlotte levering van literblikken op kleur gemengde gevelverf. Tip: Bubbeltjesplastic of een prop papier om.de blikken doen, om deuken in het blik te voorkomen
Bij ontvangst zag ik dat onderkant van de doos nat was. De fles met St Marc was ook nat en daar mist een dopje vol uit. Verder nooit problemen gehad met decoprof, het gaat mij niet om vergoeding, maar dit moet voorkomen worden. Binnen een paar uur kreeg ik reactie dat de st Marc toch wordt vergoed. Daarom toch weer vier sterren ingevuld.
Super, vandaag besteld morgen echt in huis 🏠 tenzij post nl anders besluit ,eerst krijg je we komen morgen langs ,op de dag zelf krijg je te horen ,we redden het vandaag niet je krijgt een nieuwe datum wanneer we weer langs komen maar deco prof super gedaan bedankt 👍🏾
goede service, Alleen de bezorging was minder de onderkant van de verf was kapot gegaan waar het helemaal heeft gelekt op straat en in de ingang van mijn huis. De bezorger had zelf ook verfsporen in zijn bus.
J V
Jan v.
Alles geleverd zoals besteld. Kan nog niet beoordelen of de kleur goed is,dat kan pas als ik werkelijk aan het schilderen ben. Van de Global Paint weet ik al wel dat het goed is ,gebruik het al meer dan 25 jaar. De rest is netjes geleverd.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden dat het product op moment van bestellen niet op voorraad was. Vriendelijke medewerker aan de telefoon heeft navraag gedaan wanneer het product weer geleverd kon worden, waarna ik het op de beloofde datum heb ontvangen. Super!
Het personeel is zeer vriendelijk en helpt mij graag verder. Heb nog nooit problemen gehad en binnen de 24 uur worden mijn vragen steeds beantwoordt. Ook de prijzen zijn zeer positief en een snelle verzending. Met andere woorden, ik beveel deze site ten zeerste aan

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Snelle levering, vriendelijke hulp en uitstekende ondersteuning. Ook met een speciale kleurmengeling werd er goed meegedacht en alles is netjes geregeld. Betrouwbaar bedrijf en zeker een aanrader!
Ongelooflijke snelheid aflevering. Wat met laptop wel lukte en niet met mob is het op kleur bestellen Kan ook mijn onkunde zijn, maar het lukte mij niet met de mob

Fijn bedrijf, ze denken met je mee!

We bestellen hier altijd alles voor de schilderklussen in ons bedrijf. Altijd netjes geleverd en ook als het op een andere locatie moet zijn, geen probleem. Super, we zijn tevreden!

Snel een alternatief voor een niet voorradig product.

De bestelling kon niet geheel worden geleverd. Door snelle heen en weer e-mails heeft deco prof een vervangend alternatief bedacht waar ik het mee eens was en de volgende dag de bestelling ontvangen. Verf reeds gebruikt en ben zeer tevreden met het resultaat.

Snel & goede voorbeelden op website

Maandagavond bestelling geplaatst en woensdag al foutloos geleverd in België. Na 3-4 foutieve kleuren groen te hebben besteld in een ANDERE winkel, kwam ik toevallig op jullie website uit. Doordat je de kleuren kan bestellen van andere merken in “sigma perfect matt” en ook nog eens kan zien hoe het eruit ziet bij voorbeelden, koos ik twee prachtige kleuren bij jullie. Ik ben fan en ga ongetwijfeld nog bestellen bij jullie.
Ik had nog een beetje verf nodig van een bepaald merk dat je niet bij de reguliere dhz zaken vindt. Bestelling 's avonds geplaatst, en nog diezelfde avond werd mij al een track&trace-code doorgestuurd. De volgende dag zou postnl leveren, maar dat is hun niet gelukt. Uiteindelijk is de verf mij nog steeds 2 dagen na bestelling toegekomen, maar dat is te wijten aan postnl. Decoprof is razendsnel in actie gekomen. Top!
Na mislukte bestelling door een fout van PostNL een nieuwe beoordeling. Heel fijn door Decoprof mijn bestelling opnieuw verkregen super netjes afgehandeld! Mijn vorige beoordeling (van 1 ster) hiermee hopelijk iets bijgesteld. Echt netjes afgehandeld, dank!

5 sterren, zonder twijfel.

Ik raad iedereen ten zeerste aan om bij deze winkel te bestellen. Ik heb er al meerdere keren besteld en ze werken altijd snel en eerlijk. Ook de communicatie is uitstekend. 5 sterren, zonder twijfel.
Niets aan te merken, je ziet een mooie aanbieding, besteld, en krijgt de spullen binnen zoals het hoort. Misschien fijn als het assortiment iets completer was. Het moederbedrijf zit bv ook in de verven maar die moet ik op een andere dochtersite bestellen, dat zorgt voor ondernemersrisico want als ik het ergens anders goedkoper kan krijgen ga ik daar naartoe. Terwijl als ik alles in 1 bestelling kan krijgen dan neem ik een paar euro op de koop toe.
Zeer goede service en het probleem dat ik had was de dag er na al opgelost. Ik raad deze site ten zeerste aan, fijn om zaken mee te doen. Vandaag bestellen en morgen geleverd is ook een pluspunt. Ik ben een zeer tevreden klant

Goed advies en snelle levering

Ik heb onlangs verf en overige benodigdheden besteld bij Decoprof, en mijn ervaring was zeer positief. De webshop is overzichtelijk en het aanbod is groot, met veel A-merken tegen scherpe prijzen. Het bestellen ging eenvoudig, en ik kreeg direct duidelijke informatie over levertijd en verzending. De levering was supersnel: ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Alles was netjes en stevig verpakt, waardoor de verfblikken onbeschadigd aankwamen. Ook de kleur die ik had laten mengen kwam perfect overeen met de kleurstaal die ik had uitgezocht. Wat ik vooral prettig vond, is de klantenservice. Ik had vooraf een vraag over welke verf het meest geschikt was voor mijn project, en ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. Het advies klopte helemaal; de verf dekte uitstekend en was prettig verwerkbaar.
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Decoprof en elke keer ben ik erg tevreden. De website is duidelijk en het aanbod is groot, met merken van goede kwaliteit. De prijzen zijn scherp en wat ik vooral prettig vind: bestellingen worden snel geleverd en netjes verpakt. De klantenservice reageert vlot en denkt mee als je vragen hebt over producten of kleurkeuze. Kortom, een betrouwbare webshop voor verf en benodigdheden. Ik bestel hier zeker vaker — veel makkelijker dan naar de bouwmarkt rijden, en de kwaliteit is gewoon top.

Weggelekte verf vergoed door Decoprof

Bestelde 10 liter verf was helaas door zorgzame post.nl medewerker hardhandig in afleverautomaat gezet waardoor de bodem van de emmer verf gebroken was en er 5 liter uitgelekt was. Decoprof heeft mij kostenloos een nieuwe emmer gestuurd terwijl de schuld niet bij hun lag.