decoprof.nl

8.926 reviews in totaal   1.740 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.740 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 sep 2025

decoprof.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over de snelle en stipte levering, evenals over de vriendelijke, oplossingsgerichte en behulpzame klantenservice. Het ruime en gevarieerde assortiment aan producten wordt gewaardeerd, net als de scherpe prijzen en het deskundige, persoonlijke advies bij kleurkeuze en productselectie. Ook worden de heldere en snelle communicatie en de stevige, zorgvuldige verpakking als pluspunten genoemd. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als hoog en betrouwbaar ervaren. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst, een gebrek aan begrip of een trage reactie van de klantenservice, en merken op dat de prijzen soms hoger zijn dan bij lokale winkels. Daarnaast zijn er wensen voor een nog completer aanbod, klachten over beschadigde of lekkende producten, en missen enkele klanten tijdige updates over voorraad of bestellingen.

Reviewsdecoprof.nl

Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ik had eeb vraag mbt sikkens muurverf voor buiten en probeerde op een vrijdag einde middag contact op te nemen met de klantenservice. Helaas kreeg ik hen noet te pakken maar ik las bij review dat iemand in de winkel was geweest. Hierdoor had ik via Google brutaal het telefoonnummer opgezocht van de winkel. Totaal geen probleem dat ik rechtstreeks bij de winkel mijn vraag (vragen) stelde ze werden netjes en duidelijk beantwoord. Gelijk werdt nagekeken of de sikkens10 l op voorraad zou zijn. Helaas was dit niet het geval maar de medewerker gaf direct een alternatieve muurverf van sikkens ( vergelijkend maar deze was i ook ademend) . Aangezien deze duurder was werdt zonder dat ik er naar vroeg gelijk een kortingcode gegeven zodat ik het toch voor de zelfde prijs kon kopen als mijn eerste keuze. Na online besteld te hebben rond 17.00 uur op vrijdag kwam de verf op zaterdag rond 14.00 uur al binnen. Netjes ingepakt en goed dichtgetaped. Ook zat er een goed roerstokje bij. Het huis is ondertussen geverfd eb ziet er perfect uit. Zeker een aanrader dit bedrijf. Hopelijk volgende keer weerr een top ervaring.
Beste mensen, Wat mij beviel? De site was duidelijk,makkelijk te vinden wat ik zocht,bestellen ging zeer makkelijk en de prijs van het produkt vergeleken met de verfwiinkels verschilde nogal veel.De bestelliing binnen een dag en in goede orde kunnen ophalen zoals jullie mij lieten weten.Dit is voor herhaling vatbaar en bij deze zal ik jullie hier in Oisterwijk zeker aanbevelen.. Ga zo door,niets meer aan doen of veranderen,het kan niet beter. Beste mensen blijf gezond en nogmaals dank voor de uitstekende prijs en snelle levering. Kan niet beter. Mvg H van Kasteren

Deco-assistent gaf wat verwarrend antwoord

Ik had aan de Deco assistent gevraagd of mijn verf ook in bepaalde kleur beschikbaar was. De Deco-assistent zei dat de kleur 9585 niet specifiek in hun mengdatabase zat, maar dat Decoprof in principe nagenoeg alle kleuren kan mengen. De zin erna zei wat anders, bij de Keim product pagina vind je een kleurkiezer waar je handmatig deze kleurcode kunt invullen. Zo kun je de verf gewoon in deze kleur bestellen! Gelukkig dat ik dat nog even nakeek, want die verf is inderdaad in deze specifieke kleur te bestellen.

Snelle levering en prima service

Ik heb ‘s avonds een bestelling gedaan die de volgende middag al werd geleverd. Helaas bleek er bij het inpakken een vergissing te zijn gemaakt. Er zat een blik van 1 liter in de levering terwijl ik 2,5 liter had besteld. Klantenservice gebeld en die hebben excuses gemaakt en direct 2 blikken van 1 liter verzonden. Prima gegeerde wat mij betreft. Ik kan Decoprof daarom ook bij iedereen aanraden.

Superservice!

Een deel van onze bestelling was pas later leverbaar, maar we wilden wel graag al beginnen met onze klus. De mensen van Decoprof hebben fantastisch meegedacht en het eerste deel van onze bestelling vast opgestuurd zodat we alvast konden beginnen. Geweldige service!

Mooi en snel geleverd!

Het handgeschreven kaartje met een 10% kortingscode was verrassend en kwam op het juiste moment binnen. De mooie droge zomerweken worden goed benut om wat schilderwerk bij te werken. Ik kon mooi gelijk een bestelling voor wat verf plaatsen. In 2 dagen bezorgd, dus prima op tijd. Blij mee!

Heel fijn de consument op de hoogte te houden. Het geeft een tevreden gevoel voor de consument. Niets meer verbeteren. Geen foto bijvoegen. In tijden van Ai is de klant kwetsbaarder voor manipulatie met foto's.

Heel fijn de consument op de hoogte te houden. Het geeft een tevreden gevoel voor de consument. Niets meer verbeteren. Dank nee geen foto van de klant erbij voegen in tojden van ai, waarbij foto's worden gemanipuleerd. De consument wordt dan kwetsbaarder.
Verbeterpunten: - bestellingen op volgorde van binnenkomst afwerken - als de voorraad op is en jullie in backorder nieuwe voorraad moeten bestellen, de klant middels e-mail of telefoon dit doorgeven (in plaats van dagenlang niets laten horen totdat klant zelf belt) - als jullie roerstokjes beloven en afvinken op inpakformulier moet je ze ook echt meeleveren Overigens is er na het bellen van beide zijden goed met elkaar meegedacht en gecommuniceerd, waardoor de andere bestelling binnenkort naar wederzijdse tevredenheid wordt afgehandeld!

Antwoord van decoprof.nl

Bedankt voor het schrijven van je review. Uiteraard dien je van ons bericht te krijgen op het moment dat iets niet geleverd kan worden, helaas is dit in dit geval niet gebeurd, waarvoor onze excuses. Fijn te horen dat alles uiteindelijk wel goed opgelost is.
De bezorging was top, had 150 inzet vaatjes besteld en schuurpapier voor de schuurmachine. Was even zoeken maar zat onder in de doos . Dus was even zoeken, misschien handig om de vaatjes met de opening naar boven te doen zodat je het schuurpapier boven in de doos kan vinden. 🤣vond het wel komisch. Thanks

Onbetrouwbare bezorging.

Decoprof in 's Gravendeel is een prima zaak waar al je vragen keurig netjes beantwoord worden. Echter de bezorging door Post.nl was teleurstellend. Ik had verwacht de verf 1 dag na bestelling te ontvangen. Ook Post.nl beloofde de verf de volgende dag (donderdag) tussen 11.30 - 14.00 hr te bezorgen. Dat gebeurde dus niet, het zou donderdag later in de middag worden. Daarna vrijdagochtend, etc. Het werd uiteindelijk zaterdagmiddag. Te laat voor mij om het reeds kaal gemaakt houtwerk te verven. Het zal helaas een paar weken moeten wachten. Tip voor Decoprof: stop met deze onbetrouwbare koerier !

Antwoord van decoprof.nl

Bedankt voor het schrijven van je review. Allereerst excuses voor het feit dat je klus vertraging heeft opgelopen. Echter wil ik wel even ingaan op 'stop met deze onbetrouwbare koerier !'. Ik begrijp de frustratie, maar PostNL heeft de hoogste levergarantie van alle bezorgdiensten in Nederland, namelijk 97%. Helaas kan het dus in 3% van de gevallen voorkomen dat een pakket is vertraagd. Uiteraard wil ik het niet goed praten, maar helaas kan een vertraging met een pakket altijd optreden.
Een levering die incompleet aankwam bij het PostNL punt gemeld bij Decoprof. Na onderzoek door hen werd kosteloos de ontbrekende verfemmer nagezonden (+ 100€) . Verf op kleur gemengd is van constante kwaliteit, wel handig als je niet alles in één keer wilt bestellen. Topzaak.
Supersnelle levering mijn dank hiervoor.Voor het overschenken was het mooier geweest dat er een schenktuit of iets dergelijks op heeft gezeten.Zodat je hem daarna weer kan afsluiten .Maar daar kunnen jullie ook niks aan doen. Verder een Top product

Neo-klassieke gevel binnenkort terug opgefrist in de hooglanslak ditmaal in Sigma S2U Allure Gloss.…

Omdat is niet bepaald een ''website'' - specialist ben en naar betalingsmodaliteiten niet zo'n held , was men zo vriendelijk mij via een ''Eénvoudige mail'' voort te helpen waardoor ik de betaling via ''klassieke (?) weg kon overmaken.....

Goed en uitgebreid advies

Op mijn mail met vragen werd doorgevraagd. Na aanvullende informatie van mijn kant inclusief foto’s heb ik een goed en uitgebreid advies gekregen. Er is over nagedacht en moeite gedaan. Bestelling binnen aangegeven tijd ontvangen.
N V
Nynke V.
Snelle levering en goede klantenservice. Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld. Dit kon gelukkig nog snel worden opgelost door de klantenservice. De volgende dag had ik de verf in huis.

Late levering en slechte communicatie

Maandag ruim voor 21:00 bestelling geplaatst voor verzending diezelfde dag. Na 2 dagen zelf contact opgenomen omdat ik nog geen verzendbevestiging had ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar (na 10min geen gehoor opgehangen), dus per mail. Er was iets niet goed gegaan met communicatie vanuit magazijn en product stond in nalevering. Pruduct zou do en vr verstuurd worden. Wederom geen verzendbevestiging en zelf weer contact opgenomen de woensdag erna. Donderdag reactie gehad en vrijdag product ontvangen. Dit kan allemaal gebeuren maar goede communicatie is hierbij essentieel. Als ik verwacht door te kunnen met mijn klus maar 10 dagen moet wachten op een product dat de volgende dag geleverd zou worden is dat echt niet goed.

Antwoord van decoprof.nl

Bedankt voor het schrijven van je review en de feedback. Ik zie dat het bij deze bestelling inderdaad niet goed is gegaan aan onze kant. De bestelde losse Trae-Lyx verharder moest uit een ander filiaal komen en dit is alles behalve soepel verlopen. We begrijpen je frustratie en willen onze excuses aanbieden voor het oponthoud.

Prima!

Snelle levering. Keurig verpakt. Professionele producten en update via track and trace. Verzending via PostNL met keuze waar bezorgen vooraf bij bestelling. Geen minpunten dus 5 sterren
Privéprofiel

Meer medeleven tonen, open communicatie met de klant en vooral eerlijk zijn over de merkbelofte

Update 3 juli: Inmiddels zijn we meer dan 48 uur verder en heb ik nog steeds geen reactie ontvangen op mijn e-mail. Op mijn publieke review en update is wél uitgebreid gereageerd, wat bij mij de indruk wekt dat reputatiemanagement belangrijker is dan het daadwerkelijk helpen van een klant. track & trace June 23, 19:33 Shipment received by PostNL June 23, 4:15 Your shipment is (almost) with PostNL. June 22, 19:36 Shipment expected, but not yet arrived or processed at PostNL Ik schrijf zelden reviews. Juist omdat er na een bestelling meerdere keren om feedback wordt gevraagd, neem ik de moeite om die eerlijk te geven. Voor mij gaat het niet alleen om vertraging (of dat een blik gedeukt aankomt), vooral om het gebrek aan begrip of medeleven. Om kleurverschillen te voorkomen heb ik al meer dan 3/4 bestellingen gedaan bij Decoprof en heb ik er na mijn laatste bestelling een naar gevoel aan overgehouden. Voor mij is dit de reden dat ik hier niet opnieuw zal bestellen. Mocht je jouw bestelling op tijd willen hebben haal het in de winkel of bij een andere online verfwinkel. Origineel bericht: Bestellen op de dag van verzending betekent helaas niet dat je bestelling ook diezelfde dag daadwerkelijk door de vervoerder wordt verwerkt. In mijn geval leidde dat ertoe dat de levering meerdere dagen vertraging opliep, waardoor ik twee werkdagen misliep. Er zijn andere online verfwinkels die vergelijkbare of zelfs lagere prijzen hanteren en wél de volgende dag leveren. Heb je de verf snel nodig, dan raad ik aan deze gewoon bij een lokale verfwinkel te kopen. Je betaalt misschien iets meer, maar je hebt de juiste kleur direct in handen en bent niet afhankelijk van de bezorging. Wat mij vooral teleurstelt is de klantenservice. Mijn klacht werd grotendeels afgedaan met de mededeling dat na overdracht aan PostNL alle verantwoordelijkheid bij de vervoerder ligt. Er was weinig begrip voor de gevolgen van de vertraging en de aangeboden compensatie van 10% vond ik niet passend bij de overlast. Op het moment van schrijven is mijn laatste e-mail, waarin ik om een herbeoordeling van mijn klacht vraag, van twee dagen geleden nog steeds onbeantwoord. Dat bevestigt voor mij het gevoel dat klanttevredenheid hier niet de prioriteit heeft die ik had verwacht. Als ze een bericht online hadden gezet houd rekening met langere levertijden vanwege drukte bij PostNL, had het veel irritatie voorkomen en had ik het niet online besteld.

Antwoord van decoprof.nl

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de vertraging frustrerend was en nemen je review serieus. Toch willen we een aantal punten verduidelijken, omdat een deel van de beschrijving niet overeenkomt met de werkelijkheid. Je bestelling is op 22 juni om 17:33 bij ons binnengekomen, en diezelfde avond om 19:37 was je pakket al ingepakt en voorzien van een track & trace code. PostNL haalt dagelijks alle pakketten bij ons op, dus ook jouw pakket is direct meegenomen. Van een vertraging aan onze kant is dan ook geen sprake. Je pakket is bezorgd op 24 juni om 15:51 — dat is 1 dag later dan verwacht, en niet meerdere dagen zoals in de review wordt gesuggereerd. PostNL garandeert dat 97% van de pakketten de volgende dag wordt geleverd; in 3% van de gevallen treedt helaas vertraging op. Dit is een situatie waar wij als verzender geen directe invloed op hebben, maar waarvoor we uiteraard onze excuses aanbieden. Wat de gevraagde compensatie betreft: we begrijpen dat de vertraging ongelegen is gekomen, maar het pakket is 1 dag later geleverd, niet 2 werkdagen. Een compensatie voor 2 verloren werkdagen staat daarmee niet in verhouding tot de werkelijke vertraging. Update 3 juli: Bedankt voor je aanvulling, ook hierop willen we graag reageren. We hebben je een tegemoetkoming aangeboden, maar je hebt aangegeven hier niet mee akkoord te gaan. We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar we kunnen niet meegaan in een compensatievoorstel voor 2 verloren werkdagen terwijl het pakket aantoonbaar 1 dag vertraagd is bezorgd. PostNL vertraagt in 3% van de gevallen — dit is helaas een realiteit waar wij als verzender geen invloed op hebben. Je geeft aan ons niet te geloven dat de vertraging bij PostNL lag. We begrijpen dat dit frustrerend voelt, maar onze verzendinformatie, inclusief het inpaktijdstip en de track & trace activatie op 22 juni om 19:37, spreekt voor zich. Mocht je hier toch twijfels over hebben, dan nodigen we je vriendelijk uit om zelf contact op te nemen met PostNL, zodat zij kunnen bevestigen dat wij het pakket tijdig en correct hebben aangeleverd.
Snelle levering door post nl, misschien iets meer voorraad in huis hebben bestelling was eens niet volledig omdat jullie niet voldoende voorraad hadden is mij per mail bevestigd maar jullie hadden wel dezelfde dag op de mail geantwoord wat ook top is
Wij de firma BATIMA zeer tevreden over de service ,zeer snelle verzending waardoor wij onze klanten ook tevreden kunnen stellen top kwaliteit van verf zeker aan te raden

decoprof.nl

Decoprof – jouw betrouwbare behang- en verfspecialist. Met meer dan 115 jaar ervaring leveren wij hoogwaardige producten met altijd product- en kleurgarantie. Bij ons vind je merken als Sigma, Sikkens...