PlantBezorgd.nl- Logo - Beoordelingen

PlantBezorgd.nl
Beoordelingen:

443 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden443 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 feb 2024
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
PlantBezorgd.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima verpakt, plant is wel kleiner dan gevraagd. Gekozen voor 50 a 60 cm, die hoogte haalt de Rodohdendron lang niet. Wat het verzenden via DHL betreft, slechte zaak. Zoals reeds beschreven, prima verpakt, (alleen wel met plastic, dus anders dan in begeleidend folder wordt vermeld), maar de doos is op de kop bij ons huis geplaatst op afgesproken plek. Dit terwijl pijlen op de doos duidelijk aangeven welke zijde boven. Gevolg, 5 afgebroken knoppen en afgebroken takjes. Ik heb dan ook bij DHL een klacht ingediend.

de meest kritische beoordeling

6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De planten waren in leven en zijn dat vooralsnog Nogsteeds. De verpakking bestond echter uit een doos met platen met een pijl op de doos in welke richting ze moesten worden gedragen die vervolgens op zijn kop in een doos met nog meer planten werd gedaan diende pijl In de andere richting waren . Dus bij het openmaken kwamen Me De planten maar vooral de potgrond en de lege potjes tegemoet . Kleinigheidje . Maar Iets om Op te letten denk Ik. De planten zijn nogmaals prima in orde
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PlantBezorgd.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima verpakt, plant is wel kleiner dan gevraagd. Gekozen voor 50 a 60 cm, die hoogte haalt de Rodohdendron lang niet. Wat het verzenden via DHL betreft, slechte zaak. Zoals reeds beschreven, prima verpakt, (alleen wel met plastic, dus anders dan in begeleidend folder wordt vermeld), maar de doos is op de kop bij ons huis geplaatst op afgesproken plek. Dit terwijl pijlen op de doos duidelijk aangeven welke zijde boven. Gevolg, 5 afgebroken knoppen en afgebroken takjes. Ik heb dan ook bij DHL een klacht ingediend.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde plantjes en de verrassend snelle bezorging van netjes verpakte producten. Helaas bleek na uitpakken dat er een zak potgrond te weinig was geleverd, maar ook de service is meer dan goed want mail hierover werd prompt beantwoord en dag later is de ontbrekende zak alsnog geleverd. Zal hier zeker in de toekomst nog meer producten bestellen.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle reacties op mijn vragen.

De klantenservice is zeer snel en behulpzaam! Ik had vragen nadat de plant door PostNL was kwijtgeraakt. Uiteindelijk terecht. De plant zelf was gezond, zeer goed verpakt, een paar bladeren waren door slakken aangevreten. Het spreekt voor plantbezorgd dat ze geen bestrijdingsmiddelen gebruiken.
Beoordeling melden
LD
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed bedrijf!

Grote keuze, goede planten, vriendelijk en snel antwoord op vragen. Op de eerste foto staan ook planten die ik anderhalf jaar geleden bij PlantBezorgd heb gekocht. Door tuinwijziging nu meer planten nodig en weer naar volle tevredenheid gekocht. De laatste is vandaag de grond ingegaan!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Planten zeer verzorgd verpakt

Planten werden niet bezorgd volgens de afgesproken avondlevering, daar kon Plantbezorgd niets aan doen. Kreeg meteen de verzendkosten retour. Heel attent. na verblijf van drie dagen in een kartonnen doos waren de planten nog steeds vochtig. Ze hebben weinig te lijden gehad.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten zijn ok. Alleen wat rommelig verpakt. Ik heb eerder bij plantenwinkel.nl besteld en ik vond de verpakking beter geregeld en ook de planten mooier. Maar deze winkel is ook wat duurder. Het assortiment bij plantbezorgd.nl is volgens mij ook groter.
Beoordeling melden
Antwoord van PlantBezorgd.nl
25 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling Lydia, wellicht zit hem het verschil in de natuurvriendelijke verpakkingsmaterialen die we gebruiken ipv plastic verpakkingen? Mocht je nog tips hebben dan horen we het graag op info@plantbezorgd.nl. Veel tuinplezier van je bestelling!
BV
Betty V.
Eastermar
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De verpakking prima, planten niet allemaal goed.

De verpakking, verzending en communicatie betreffende de verzending was goed. De meeste planten waren van prima kwaliteit, een aantal iets minder. Ik hoop dat deze toch aanslaan.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel netjes

Duidelijke bestelsite. Snelle levering, netjes verpakt, nette plantjes. Een plantje was beschimmeld en we krijgen direct een nieuwe bezorgd met een attent berichtje erbij!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service. Ontving bericht dat de bestelde plant niet tijdig op voorraad was en kwamen met een prima alternatief dat heel snel werd geleverd.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van de planten is prima. Fijne website, duidelijke communicatie. Het assortiment mag wat mij betreft nog wel wat uitgebreider.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk besteld en snel bezorgd. Echter 1 plantje beschadigd tijdens transport maar daarvan is inmiddels een nieuw exemplaar onderweg.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend en snel

Bestelling was snel verwerkt en bezorgd. Keurig verpakt. Plantjes zijn klein, maar zien er goed uit. Staan inmiddels in de volle grond
Beoordeling melden
SV
Sonia V.
Geluveld- Belgie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering zoals aangegeven, alles netjes in de pot, met telkens stro er tussen om niet om te vallen, niet uitgedroogd, gewoon perfect
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De budlea was zeer goed verpakt voor de verzending en zoals afgesproken. Of de plant het goed gaat doen is nog afwachten
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten, snel geleverd en duidelijke communicatie toen bleek dat iets niet leverbaar was. Is prima opgelost.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De Pennisetum Rubrum, staan in de volle grond, stuur jullie over een tijdje wel foto's van hoe zij erbij staan
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima nazorg na ongelukje bij verzenden! Vriendelijk te woord gestaan en zaak netjes afgehandeld!
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima bedrijf

Snel geleverd en goed verpakt zodat de plantjes mooi en heel gebleven zijn gedurende het vervoer.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Erg snelle levering, de plantjes zagen er fris uit en waren zelfs groter dan ik had verwacht.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Planten waren heel goed verpakt. De aarde in de potten was nog vochtig. Planten zijn prima.
Beoordeling melden