Toolnation Nederland

45.756 reviews in totaal   515 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de scherpe prijzen, het ruime en diverse assortiment, en waarderen de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de snelle levering vaak positief genoemd wanneer deze volgens planning verloopt. Daarnaast wordt de klantenservice soms als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Aan de andere kant melden klanten regelmatig vertragingen of onduidelijkheid over levertijden. De bereikbaarheid en afhandeling door de klantenservice worden vaak als traag en moeizaam ervaren. Het retourproces wordt omslachtig, traag of onduidelijk gevonden, wat tot frustratie leidt. Ook de afhandeling van klachten verloopt niet altijd soepel en wordt door sommige klanten als te traag of niet proactief genoeg gezien.

ReviewsToolnation Nederland

Verschillende artikelen samen leveren, als er 10 artikels besteld worden word dit geleverd in +- 5 keren. Misschien de mogelijkheid bieden van aan te duiden bij aankoop "asap leveren of gewoon leveren" Zo zou u eventueel meer kunnen samen bundelen om ritten te sparen. Asap is leveren zoals nu, vanaf mogelijk opsturen ofwel gewoon leveren vb +-binnen de 4weken ofzo Is maar een voorstel. Ik ben alvast super tevreden van jullie, alsook van de dienstverlening achteraf na aankoop en hersteldienst. Gr Andy Pauwels

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en constructieve feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dienstverlening. Wij begrijpen uw suggestie rondom het bundelen van leveringen en het kunnen kiezen tussen snelle verzending of gecombineerde levering. Bij bestellingen met meerdere artikelen kan het voorkomen dat deze in delen worden verzonden, afhankelijk van beschikbaarheid en verwerking per artikel. Wij waarderen uw voorstel en nemen dit mee in onze voortdurende aandacht voor het optimaliseren van onze verzendprocessen. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
R V
Richard v.
Bois

Kapot product ontvangen? Niet ons probleem!!! > Update 3 juni 2026

Update 3 juni 2026: Na plaatsen van deze beoordeling een mail van Toolnation ontvangen dat ze mijn melding wel serieus nemen, dat er ondertussen een vervangende ratel is besteld bij Stanley (waar geen levertermijn bij vermeld wordt) en dat mijn review dus niet waarheidsgetrouw is. Daarmee is voor Toolnation de kous dan blijkbaar af. Echter is er dus opnieuw niet naar de klant geluisterd en niet gedaan wat er beloofd wordt. Ik heb de afgelopen dagen meerdere malen DUIDELIJK in de conversatie aangegeven dat ik wil retourneren en gecrediteerd wil worden, mede omdat ik ondertussen een vervangende ratel heb gekocht om verder te kunnen. Marco van de Servicewerkplaats heeft dit bevestigd en hij zegt dit met Klantenservice gecommuniceerd te hebben en dat de Klantenservice het verder af zou handelen. Maar ondertussen wordt er dus een eigen plan gevaren en doen we er alles aan om de klant niet snel te helpen en alleen maar te frustreren. Een defect product ontvangen, dit melden en dan na ruim een week nog steeds geen oplossing in zicht is gewoon slecht. Een concurrent als Toolmax heeft dit duidelijk veel beter voor elkaar! Dit alles nog los van het feit dat je daardoor gedwongen wordt om maar ergens anders een ratel te kopen om met je project verder te kunnen. Dus als jullie dit lezen (ongetwijfeld): Retourlabel op jullie kosten wegens defect ontvangen product, aankoopbedrag inclusief verzendkosten gelijk crediteren en daarna mij als klant uitschrijven. Dan kunnen we allemaal weer verder met ons leven... Originele review: Kapot product ontvangen en na ruim een week nog geen oplossing. Klantenservice niet bereikbaar tijdens openingstijden en beloofde mail met retourinstructies ook nog steeds niet ontvangen. En al die ellende wegens een product van nog geen 35 euro... Nooit hier iets kopen dus en voor mij was dit ook de laatste keer! Dus als je je afvraagt hoe dat mooie pand op die mooie zichtlocatie langs de A2 betaald wordt...

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar iedere melding zorgvuldig te behandelen en betreuren dat u de afhandeling van uw dossier anders heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
De zaagmachine was snel verzonden. Maar vervolgens heeft het meer als een week geduurd voor ik hem thuis had. UPS heeft twee keer voor de deur gestaan toen ik er niet was. Toe heb ik aangegeven dat ik het pakket op kwam halen toen heeft het 4 dagen geduurd voor ik hem op kon halen

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel is verzonden. Jammer dat de uiteindelijke levering langer heeft geduurd dan verwacht. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Goede service

De verwachte levertijd op de website was ruim (levertijd februari). Na begin februari gebeld te hebben dat ik mijn aankoop voor een verbouwing nodig had en of het artikel met max 7 dagen verstuurd zou zijn, heeft een medewerker er voor gezorgd dat ik binnen 3 à 4 dagen het artikel al had. Dat vind ik top service

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Dank u voor uw uitgebreide beoordeling. Dat stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Snel geleverd, uitstekend product.

Op donderdag 9 april in de avond een kruiwagen besteld. Op vrijdag 10 april kreeg ik keurig de verzendbevestiging en op maandagochtend 13 april werd hij in uitmuntende nieuwstaat door koerier afgeleverd. Heel blij mee, hulde voor Toolnation!

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste en uitgebreide feedback. Fijn om te lezen dat uw bestelling zo vlot is verlopen en dat u tevreden bent over zowel het product als de verzending. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Betrouwbare website

Fijne website, ruim assortiment. Wederom op deze website besteld omdat ik weet dat ze betrouwbaar zijn. Het gekochte item was wel iets duurder, maar betrouwbaarheid vind ik belangrijker, zeker bij aankoop van een duur product. Snelle verzending. Fijn dat er met Klarna betaald kan worden!

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze website als betrouwbaar ervaart en opnieuw voor Toolnation heeft gekozen. Wij waarderen het zeer dat u uw ervaring met ons deelt. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Bij de levering ontbraken accessoires in de doos van het artikel wat ik besteld had. Kan altijd gebeuren. Na contact met verkoop foto's doorgestuurd. Reactie was dat het toch echt in de doos moest zitten. Na meerdere mails op en neer zijn uiteindelijk de ontbrekende accessoires nagestuurd. Na contact met de producent van het artikel bleek dat er een repack was geweest. De tijd die dit gekost heeft voor mij en de verkoopdienst kost denk ik meer geld dan het gewoon direct oplossen van het probleem. Na de eerste mail had bellen ook sneller duidelijkheid gegeven.

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Bedankt voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de afhandeling rondom de ontbrekende accessoires meer tijd en contactmomenten heeft gekost dan nodig was. Achteraf is inderdaad gebleken dat er sprake was van een repack-verpakking, waardoor verwarring is ontstaan over de inhoud van de set. Fijn dat de ontbrekende accessoires uiteindelijk nageleverd konden worden, maar wij begrijpen goed dat dit traject voor u onnodig omslachtig is geweest. Uw opmerking dat telefonisch contact in een eerder stadium sneller duidelijkheid had kunnen geven nemen wij zeker mee. Bedankt voor uw geduld, de duidelijke communicatie en het meedenken tijdens het oplossen van dit dossier. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Bij mijn recentste bestelling bleek er een item fout te zijn geleverd (1e keer na tal van bestellingen). Na een belletje met de klantendienst werd het juiste artikel daags nadien netjes bezorgd. Dat noem ik dienstverlening en klanten serieus nemen. Dit verdient iedere ster.

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Wij begrijpen dat een afwijking in een bestelling vervelend is en stellen het op prijs dat u onze snelle opvolging en service zo positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Goeie prijs en vlot geleverd. Niet alle machines zitten in elkaar, zoals mijn kettingzaag en geen kettingolie meegeleverd, ik zou liever 10 Euro meer betalen, maar dan alles aanwezig... UPS zou in het Nederlands moeten mailen

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de prijs en de vlotte verzending. Wij begrijpen dat het minder prettig kan zijn wanneer een product niet volledig gemonteerd wordt geleverd of wanneer bepaalde toebehoren niet inbegrepen zijn, evenals uw opmerking over de communicatie van de vervoerder. Wij nemen uw signaal mee in onze voortdurende aandacht voor het verbeteren van onze informatievoorziening en service. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Jammer dat de opgegeven moment van levering niet juist is. Het moet voor mijn niet de dag erna of zo, want ik blijf daar wel voor thuis zodanig dat ik het niet mis. Ik zet wel altijd een bord met aanwijzingen ( tekeningen) waar het pakket gedeponeerd kan worden, maar dan loopt het soms nog fout. Er was vroeger een pakjesdienst waarbij het bijna iedere keer fout liep, maar die hebben zich herpakt en het loopt nu ideaal. Daar kan je bij de bestelling nu opgeven waar het pakket kan achtergelaten worden, en je kan er zelfs een foto van de plaats bij doen. Mss kunnen jullie dat ook voorzien dat dit bij de bestelling kan opgegeven worden? Grtjs danny

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste Danny, Hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Wij begrijpen dat het prettig is om specifieke leveringsinstructies aan de bezorger mee te kunnen geven. Zodra een bestelling is verzonden, verloopt de aflevering rechtstreeks via de vervoerder, die via de trackinglink vaak extra bezorgopties aanbiedt. Wij blijven continu werken aan het optimaliseren van onze interne processen en de samenwerking met onze vervoerders. Uw suggestie nemen wij daarbij graag mee. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Toolnation .nl is correct en zeer betrouwbaar ook bij naleveringen en of problemen met materialen. Communicatie verloopt vlot en vriendelijk.

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie feedback en het vertrouwen in Toolnation. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
DE TRANSPORTEUR UOIS IS GEEN GOEDE SERVICE OMDAT JE VRAAGT THUIS TE LEVEREN EN DEZE EXPLISIET NIET DOET DAT IS WEL EEN ZWAAR MINPUNTJE DE REST GOED VERLOPEN

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat het niet volgens verwachting thuis leveren als onprettig is ervaren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een vervoerder een zending naar een afhaalpunt brengt wanneer levering aan huis niet mogelijk blijkt. Wij nemen uw signaal mee in onze voortdurende aandacht voor de samenwerking met vervoerders. Fijn om te vernemen dat de rest van uw bestelling goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Prima prijs, artikel WEL op voorraad, en goede prijs!!, vandaag beseld morgen bezorgd!!

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat het artikel op voorraad was, snel is geleverd en dat u tevreden bent over de prijs. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Alles goed en snel geleverd alleen was de betonkuip beschadigd onderaanwaardoor we deze niet kunnen gebruiken . Weet niet of dit de moeite is om terug te sturen dan ? Mvg Laurens Serpieters

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een artikel niet in de gewenste staat wordt ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk dit via onze website bij onze klantenservice te melden, zodat wij uw melding zorgvuldig kunnen beoordelen en met u kunnen meedenken over een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
Supermooi en compleet assortiment, snelle levering. In mijn ogen toch wel mijn favoriet tussen alle andere aanbieders

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback en het vertrouwen in Toolnation. Fijn om te lezen dat u ons assortiment en de snelle levering zo waardeert. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Just on time ✅

Besteld , betaald en volgens geplande lever datum geleverd .

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat uw bestelling volgens planning is geleverd en dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Verwachte verzending 1-3 werkdagen, duurt ruim 2 weken

Verwachtte verzending 1-3 werkdagen en dan na ruim 2 weken bezorgd?? Er is totaal geen communicatie vanuit Toolnation over de vertraging, je krijgt alleen een bestelbevestiging en de nacht voor bezorgen, krijg je daar `ineens` bericht over. Ik heb gebeld en zou gemaild worden over de status van het artikel, maar ik hoorde niks. Ik had de bestelling na 15 dagen wachten dan maar geannuleerd, maar toen kwam het ineens toch. Gebeld dat ik het dan graag kosteloos wilde terugsturen. Na 1,5 uur in de wacht een zeer onvriendelijke klantenservicemedewerker aan de telefoon, geen excuus voor de vertraging en de slechte/geen communicatie en ook geen mogelijkheid om kosteloos terug te sturen. Dat ze niks laten weten en eerder beloofden te reageren, maar alsnog niks doen, is blijkbaar niet belangrijk. Jammer dat ik de reviews niet eerder heb gezien...

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat vertragingen bij een bestelling, beperkte aanvullende informatie tijdens het bestelproces en een langere wachttijd bij contact met onze klantenservice frustrerend kunnen zijn. Wij willen graag verduidelijken dat de levertijden en beschikbaarheidsstatussen op onze website indicatief zijn en in uitzonderlijke gevallen kunnen afwijken van de oorspronkelijke verwachting. Zoals uitgelegd op onze pagina "Levertijden" verwijzen de weergegeven statussen naar de verwachte tijd die nodig is om goederen van de fabrikant of leverancier in ons magazijn te ontvangen. De weergegeven statussen zijn daarom verwachte verzendstatussen en geen gegarandeerde leverdata. In sommige gevallen kunnen de verwachte aanlevertijden wijzigen nadat een bestelling is geplaatst. Zodra de goederen bij ons zijn ontvangen, wordt de bestelling verwerkt en verzonden. Na verzending ontvangt u automatisch een e-mail met Track & Trace-informatie. Totdat een bestelling is verzonden, is er doorgaans geen aanvullende verzendinformatie beschikbaar. Wij betreuren dat de uiteindelijke levertijd in uw geval langer was dan verwacht en nemen uw feedback mee in de verdere verbetering van onze communicatie en dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Toolnation
E S
Ed S.

De aftersail was uitmuntend

De levering was snel en correct. Dat er iets mankeerde aan het product kon men daar niets aan doen. De afwikkeling van hen was meer dan uitstekend. De zorg voor de klant staat hoog in het vaandel. Veel contact er over gehad. Altijd een hele positieve benadering. Nu nog afwachten wanneer ik mijn tafel zaag machine terug krijgt en of de klachten zijn verholpen.

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste Ed, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn dat u onze aftersales en communicatie als uitmuntend hebt ervaren. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er iets mankeert aan een product en waarderen uw geduld en vertrouwen terwijl wij dit voor u oplossen. Wij hopen dat u uw tafelzaagmachine spoedig en naar volle tevredenheid terug ontvangt, zodat u deze weer probleemloos in gebruik kunt nemen. Dank voor uw vertrouwen en uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Goede prijzen snelle levering

Goede prijzen, snelle levering, goed verpakt. Er wordt duidelijk aangegeven wat de acties zijn.

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen in Toolnation. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie rondom acties. Met vriendelijke groet, Team Toolnation

Heel vlotte behandeling van aankoop

Heel vlotte afwerking van de aankoop. Snelle levering met steeds nieuwe update. Top!!

Antwoord van Toolnation Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback en het vertrouwen in Toolnation. Met vriendelijke groet, Team Toolnation