Ledgroothandel.nl

9.641 reviews in totaal

9.641 reviews since 30 nov 2023

Gecertificeerd sinds: 8 dec 2023
ledgroothandel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen, die zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, en de website valt op door haar duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Ook de communicatie met het bedrijf verloopt meestal snel en efficiënt. Sommige klanten ervaren echter problemen met koeriersdiensten en melden schade of defecten bij enkele producten. Daarnaast wordt er soms gemist aan voldoende informatie of handleidingen bij producten, wat verwarring kan veroorzaken bij installatie of gebruik. Ook wensen sommige klanten meer uitgebreide communicatie of informatie van het bedrijf.

ReviewsLedgroothandel.nl

Tevreden klant

De levering van 2 ledpanelen was bliksemsnel. Bij het uitproberen beviel echter de kleur niet. Geen probleem voor Ledgroothandel. De helder witte panelen terugsturen en nieuwe warm witte bestellen. Wel zelf de terugstuurporto betalen, wat ik billijk vond. Ook de nieuwe panelen werden de volgende dag na bestelling geleverd. Maar nu bleek een van de twee panelen beschadigd. De achterkant was flink ingedeukt waardoor het paneel niet egaal licht gaf. Reclamatiemailtje met foto van het beschadigde paneel gestuurd. De volgende dag kreeg ik een onbeschadigd warm wit paneel geleverd. De beschadigde mocht ik zelf wegdoen. Vandaag het geld van de eerste bestelling geretourneerd gekregen, precies een week na deze bestelling. Tevreden klant.
Erg tevreden met het product én de service; Ik bestelde enkele LED panelen voor onze werkplaats. De levering was er erg snel, 1 werkdag na bestelling maar er ontbrak 1 colli. Ik kreeg direct een antwoord per mail en de dag erna was de ontbrekende colli geleverd. Top service, heel bereikbaar en reactief.

Zeer behulpzaam bij traceren van ons pakket dat door DPD werd verloren

Mijn pakket werd door DPD afgeleverd in een huis 2km verder. Op DPD moet men niet rekenen om het pakket alsnog te traceren, zij hebben het pakket afgeleverd en dus hun taak zit erop. Ledgroothandel daarentegen liet het daar niet bij en ging zelf op naar het adres waar het pakket foutief werd afgeleverd. 12u nadat wij rapporteerden dat ons pakket niet (bij ons) werd afgeleverd, mochten wij van Ledgroothandel vernemen waar het pakket wel werd afgeleverd. Nu 4 dagen later heb ik nog altijd geen antwoord gekregen op de email die ik naar DPD stuurde over het verloren pakket.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Dankjewel voor je bericht. We vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk te helpen en doen er alles aan om dit soort situaties snel op te lossen. We waarderen je vertrouwen in ons! Groetjes!

Wederom weer snel geleverd

Weer snel geleverd, dat is top, maar soms moet je ook eerder iets bestellen als je weet wanneer je het wilt hebben. Alles netjes en goed verpakt! Fijne site om iets te zoeken..

Bestelling vlot afgehandeld

Bestelling gedaan, snel geleverd maar helaas met schade. Na een whatsappgesprek is dit vrij snel afgehandeld en had ik snel een vervangend artikel die wel zonder schade is geleverd.
Hele fijne klantenservice. Er zat een productie foutje in 1 armatuur. Op de mail gezet. Het antwoord was dat er gelijk een nieuwe opgestuurd werd. De volgende dag in huis. Top
Super snelle service en de kwaliteit is perfect. We hebben de lampen in onze bouwkraan gemonteerd op +/- 20m hoogte en het resultaat was beter dan verwacht!
Heel fijne LED panels. Keurige opbouwranden. Mooi systeem. Snelle verzending. Zeer scherpe prijzen. Tot nog toe waren alle leveringen van goede kwaliteit.

Partner voor leveren goederen is onbetrouwbaar

De onderdelen van Ledgroothandel zijn perfect maar de koerierdienst die ze hiervoor gebruiken is niet betrouwbaar. Het zou beter zijn dat ze met een andere partner samenwerken. Zo werd mijn pakket op een geheel ander adres afgeleverd. Na contact met DPD mocht ik zelf mijn pakket gaan ophalen op het foutieve adres. Wat een service van DPD .... pfff. Voor mij dus liever geen DPD.
Snel geleverd. Goede communicatie en de geleverde artikelen zijn geheel volgens verwachting. Een volgende bestelling weer bij Ledgroothandel.

Goed product, geen aansluitschema bij dimbare led bak trafo

Product werkt maar zowel het product bevat geen aansluitschema en bij ledgroothandel heb ik ook geen aansluitschema kunnen vinden. Ook geen advies welke dimmer je moet gebruiken.
Snelle levering en mooie producten, Hellas ging er een ledriver kapot na een maand, maar die werd keuring omgeruild. Fijne partij om zaken mee te doen
Super LED spots gekocht op maat van mijn oude keuken verlichting. Aansluiting was erg eenvoudig en kwam precies overeen met de omschrijving.
Ik ben blij met de LED paneel, mooie licht en dimbaar ook met een App, dus afstandbediening is niet nodig. De reden dat ik 4 uit 5 geef is dat LED groothandel stuurt geen informatie/handleiding mee over het aansluiten en ook benodigde onderdelen (aansluikabel en stekker) ter aansluiting van LED. Het is wel belangrijk dat de klant geïnformeerd is welke andere assortimenten er nodig zijn, omdat als je de LED lamp thuis ontvang kan het nog niet aangesloten worden. En je moet zelf uitzoeken hoe je het kan dimmen zonder afstand bediening. De QR code op een van de onderdelen wijst je naar de app die je moet downloaden om de dim functie van de LED te kunnen bedienen.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hey, bedankt voor je uitgebreide feedback! Leuk om te horen dat je tevreden bent over het mooie licht en de dimfunctie via de app. We nemen je tip over extra info en handleiding zeker mee. Veel plezier ermee!

Een gebruikersvriendelijke website met mooie producten.

Het is een gebruikersvriendelijke website met duidelijke productomschrijvingen en algemene voorwaarden. Producten worden snel verzonden die te volgen zijn via je account.
H S
Henk S.
Led paneel was beschadigd door het transport bedrijf. Aangemeld en kreeg de bolgende dag een nieuwe. Hele goede klantvriendelijke service.
Goede en duidelijke website en communicatie. Snelle levering en materialen voldoen volledig aan de verwachting.

Tevreden

Nette bezorging binnen de data die genoemd was. Wij hadden een bijgeleverde afstandsbediening die afweek van de standaard. Was even uitvogelen (hooguit 5 minuten) wat hierop de zogenaamde "i" knop was om te synchroniseren met de lamp. Zeer tevreden, ligt bij ons bovenop een kledingkast die als roomdivider fungeert op de slaapkamer. Verlicht de gehele 5 meter hoge kap met 1 paneel, mooi spreidingslicht en kan ook gedimd worden. Goed product voor nu, net pas geïnstalleerd dus weet niet hoe de levensduur zal verlopen.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super bedankt voor je uitgebreide bericht. Fijn dat de levering vlot ging en dat het lichtpaneel zo’n mooie, brede verlichting geeft. We vinden het top dat je tevreden bent met het product en hopen dat het lang meegaat. Groetjes!

Mail wat duidelijker uitleg bijvoorbeeld wat wel meteen werkt

Eerst via mail na 2 dagen antwoord . Wel goed antwoord, alleen erg kort geantwoord. Had een bestelling gedaan. Maar toen was er nog een vraag en werd ook duidelijk beantwoord maar weer erg kort. Als.ze mijn vraag wat uitgebreider hadden beantwoord, dan had de 2e niet nodig geweest.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hallo! Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk om je snel te helpen en zullen eraan werken om onze antwoorden voortaan wat uitgebreider te maken. Fijne dag verder!

Groot aanbod, schappelijke prijzen, niet de beste pakketdienst.

Groot aanbod, schappelijke prijzen. Verzending met DPD en DPD "is druk" dus het duurde allemaal wat langer dan gedacht. De producten (2x 120x60cm LEDbak) zijn licht beschadigd (deukjes) maar werken verder prima. De beschadiging vormt voor mij geen probleem.

Ledgroothandel is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige LED producten, met een sterke focus op B2B-klanten en grootschalige projecten. Onze ervaring stelt ons in staat om...