ledgroothandel.nl- Logo - Beoordelingen

ledgroothandel.nl
Beoordelingen:

376 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.102 beoordelingen in totaal  

4,32
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Binnen de bestelprocedure van wolkenpanelen kan men alleen aantallen opgeven en geen vormen zoals 2x2 vierkant, of 2x3 rechthoekig. Het is de bedoeling dat het aantal panelen wordt opgegeven en besteld, waarna een medewerker via de e-mail zal vragen in welke vorm dit geleverd moet worden. Misschien is het een idee om de webwinkel hierop uit te breiden, dat klanten dit gelijk zelf kunnen aangeven. Dit scheelt in de extra communicatie met de medewerkers, die niet altijd even snel is.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leveringsproces was gewoon goed, maar retourproces kan echt een heel stuk beter. Door deze ervaring kiezen wij toch in de toekomst voor een andere leverancier en dat is jammer. Retourproces was heel erg traag bij het terugsturen van defecte onderdelen, hier was namelijk eerst 'bewijs' voor nodig, wij zijn een installatiebedrijf waarbij het niet de eerste keer is dat wij deze panelen plaatsen. Als iets dan ook echt stuk is, dan mogen jullie ervanuit gaan dat alles getest is, daarnaast kunnen jullie altijd in de voorwaarden opnemen dat er extra kosten ingehouden worden mocht het artikel niet defect zijn. Nu hebben wij erg veel tijd nodig gehad om 1 simpel paneel gecrediteerd te krijgen, deze tijd berekenen wij niet door aan onze klant en is dus verloren tijd/geld. Misschien kunnen jullie dit proces eens optimaliseren. Retourproces +- 1 maand
WV
Wouter V.
Den Helder
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ledgroothandel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
WV
Wim V.
Vorselaar
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze. Snelle levering van de voorradige zaken. Correcte en snelle nalevering van niet voorradige zaken zonder meerprijs.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, makkelijk bestellingen te plaatsen en snelle levering!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde, van bestelling tot betaling tot levering Dank je
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn contact, adviserend en mooie producten!

Fijn bedrijf, goed contact, meedenkend en zeer goed advies!
Beoordeling melden
Antwoord van ledgroothandel.nl
2 jul 2024
Beste Gijs, Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring met ons bedrijf hebt gehad en waarderen uw vriendelijke woorden over onze communicatie en adviezen. Ons team streeft naar een uitstekende service en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst een uitstekende service te kunnen blijven bieden.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

uitstekende ervaring

producten goed te vinden op de webshop, snel verzonden.
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle service en doen wat extra's voor hun klanten
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de lampen branden perfect
Beoordeling melden
Antwoord van ledgroothandel.nl
2 jul 2024
Beste Bert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de levering en functionaliteit van onze lampen. Het is onze topprioriteit om efficiënte service en kwaliteitsproducten aan onze klanten te leveren. Wij waarderen uw feedback en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
doen wat ze zeggen dat ze gaan doen
Beoordeling melden
WV
Willy V.
Borsbeek (België)
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcten uitvoering

info - opvolging - timing - prijs
Beoordeling melden
Antwoord van ledgroothandel.nl
13 dagen geleden
Beste Willy, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over uw recente ervaring met ons bedrijf. Wij zijn dankbaar voor uw positieve opmerkingen over onze informatie, follow-up en prijzen zoals timing.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, snel geleverd
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en prima levering
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en goede service
Beoordeling melden
PV
Peter v.
Den Haag
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
..
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden