Ractem

1.113 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van de producten. De stabiliteit en robuustheid van de rekken en werkbanken worden vaak geprezen. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht ervaren. De montage verloopt voor de meeste klanten eenvoudig en probleemloos. De levering is doorgaans snel, betrouwbaar en volgens afspraak. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed en eerlijk beschouwd, en valt de nette afwerking van de producten positief op. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en er zijn klachten over kleine beschadigingen aan de producten. Hoewel de montage meestal soepel verloopt, zijn er enkele uitzonderingen waarbij problemen ontstonden.

ReviewsRactem

Top product. 2 magazijnstellingen gekocht voor in een hobbymatig werkplaats. Werd snel geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten en heel solide.

Schade afhandeling geen probleem

Enkele rekken besteld bij Ractem Helaas waren er tijdens het transport enkele staanders beschadigd Dat was met het mailen van de foto's keurig opgelost Er zijn nieuwe staanders verzonden Daarmee heeft het wel 2 weken geduurd voor ik uiteindelijk de rekken kon opbouwen maar daarmee is alles ook naar wens Prima klantenservice
We gebruiken de Picking 500 dagelijks in de kelder. Het rek is degelijk en van hoge kwaliteit, stabiel, doordacht en praktisch. Alles wat je wenst! De levering was snel en alles was goed verpakt. Vooral de persoonlijke klantenservice, die echt de tijd neemt, viel positief op. Voor herhaling vatbaar!

Verchroomde stelling zijn TOP

Ik kocht een aantal verchroomde stellingen en ben erg tevreden. Degelijk materiaal en prettig contact!
Goede producten, goede levering. Er ontbrak wat bij de bestelling, na een belletje werd het alsnog direct toegestuurd!
De Picking 900 stelling heeft onze interne orderverwerkingsprocessen aanzienlijk verbeterd. Zeer robuuste constructie, netjes afgewerkt en gemakkelijk te monteren. Bij een vraag over de configuratie heeft de klantenservie snel en oplossingsgericht geholpen. Topproduct en topservice.
Wij hebben meerdere Picking 900-rekken besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en functionaliteit.
Robuust rekkensysteem met een goede afwerking. De Picking 500 voldoet volledig aan onze verwachtingen.
We hebben al meerdere producten van Ractem in gebruik en er zijn zeer tevreden over. De afwerking is hoogwaardig, alles voelt stabiel en duurzaam aan. Vooral de klantenservice is het vermelden waard: zeer deskundig, vriendelijk en snel bereikbaar. Duidelijke aanrader.
Wij gebruiken de Picking 500 in ons magazijn en zijn zeer tevreden over de draagkracht.
Een stevige stelling en makkelijk te monteren.
De Gaaslegbordstelling ziet er hoogwaardig uit en past perfect in onze magazijnruimte.
De levering vond op tijd plaats en de lockers voldoen precies aan onze verwachtingen.
Snelle levering, goede communicatie en een product dat aan de verwachtingen voldoet.
De montage van de Picking 500 was eenvoudig en de kwaliteit overtuigt volledig.
Het bestelproces was eenvoudig en de levering vond plaats zoals aangekondigd.
De C-Plus 400 werd op tijd geleverd en kon zonder problemen worden gemonteerd.
Wij gebruiken het MaxPlus dagelijks en zijn zeer tevreden over de kwaliteit.
Wij zijn zeer tevreden over het V-Max. Goede kwaliteit en snelle levering.
Het GalvaPro-rek overtuigt door zijn stabiliteit en hoogwaardige afwerking.