Ractem

1.121 reviews in totaal   169 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 sep 2024

Ractem.nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de hoogwaardige, stabiele en duurzame kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt gewaardeerd vanwege deskundigheid, vriendelijkheid en snelle, oplossingsgerichte ondersteuning. Ook de snelle, stipte en correcte levering valt in de smaak, evenals de eenvoudige montage van de producten. Daarnaast wordt de duidelijke, vriendelijke en proactieve communicatie op prijs gesteld. De prijs-kwaliteitverhouding wordt door de meeste klanten als goed tot zeer goed ervaren. Er zijn enkele klachten over vertragingen en onvolledige leveringen. Soms wordt de montage als complex ervaren of ontbreken er onderdelen. Daarnaast is er af en toe onduidelijkheid over levertijden.

ReviewsRactem

One part was missing, so it was a bit unfortunate. However, it was solved quickly and I am happy with the customer service.

Antwoord van Ractem

We are happy we´ve been able to provide a quick solution to the one missing piece of your order :) Thank you for your feedback. This is important to us! Kind regards
Top product. 2 magazijnstellingen gekocht voor in een hobbymatig werkplaats. Werd snel geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten en heel solide.

Antwoord van Ractem

Dank voor uw positieve beoordeling. We stellen die enorm op prijs en zijn blij dat u tevreden bent met de bestelde rekken, de makkelijke montage en de snelle levering van de rekken.
Redelijk goed in elkaar te zetten met de boutjes en moertjes als je de juiste sleutels heb en pijpsleutel ,anders zeer moeilijke

Antwoord van Ractem

In de montagehandleiding op de productpagina van de (schroef)stelling en die bij de levering meegeleverd dient te zijn staat aangegeven van staat aangegeven dat voor de opbouw een vaste sleutel maat 13 nodig is. Dank voor uw terugkoppeling. Die is belangrijk voor ons.

Schade afhandeling geen probleem

Enkele rekken besteld bij Ractem Helaas waren er tijdens het transport enkele staanders beschadigd Dat was met het mailen van de foto's keurig opgelost Er zijn nieuwe staanders verzonden Daarmee heeft het wel 2 weken geduurd voor ik uiteindelijk de rekken kon opbouwen maar daarmee is alles ook naar wens Prima klantenservice
We gebruiken de Picking 500 dagelijks in de kelder. Het rek is degelijk en van hoge kwaliteit, stabiel, doordacht en praktisch. Alles wat je wenst! De levering was snel en alles was goed verpakt. Vooral de persoonlijke klantenservice, die echt de tijd neemt, viel positief op. Voor herhaling vatbaar!

Verchroomde stelling zijn TOP

Ik kocht een aantal verchroomde stellingen en ben erg tevreden. Degelijk materiaal en prettig contact!

Antwoord van Ractem

Wat fijn te lezen dat u erg tevreden bent; niet alleen met de verchroomde stellingen, maar ook met het contact dat we met elkaar gehad hebben. We hopen u in de toekomst meer materiaal te mogen leveren.
Goede producten, goede levering. Er ontbrak wat bij de bestelling, na een belletje werd het alsnog direct toegestuurd!
De Picking 900 stelling heeft onze interne orderverwerkingsprocessen aanzienlijk verbeterd. Zeer robuuste constructie, netjes afgewerkt en gemakkelijk te monteren. Bij een vraag over de configuratie heeft de klantenservie snel en oplossingsgericht geholpen. Topproduct en topservice.
Wij hebben meerdere Picking 900-rekken besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en functionaliteit.
Robuust rekkensysteem met een goede afwerking. De Picking 500 voldoet volledig aan onze verwachtingen.
We hebben al meerdere producten van Ractem in gebruik en er zijn zeer tevreden over. De afwerking is hoogwaardig, alles voelt stabiel en duurzaam aan. Vooral de klantenservice is het vermelden waard: zeer deskundig, vriendelijk en snel bereikbaar. Duidelijke aanrader.
Wij gebruiken de Picking 500 in ons magazijn en zijn zeer tevreden over de draagkracht.

Antwoord van Ractem

Dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent met de order en levering. We staan tot uw beschikking als u aanvullende informatie ontvangen wilt. Uw Ractem team
De Gaaslegbordstelling ziet er hoogwaardig uit en past perfect in onze magazijnruimte.
Een stevige stelling en makkelijk te monteren.

Antwoord van Ractem

Fijn te lezen dat de bestelde C-Plus 400 rekken aan uw verwachtingen doen: stevig en makkelijk te monteren. Mocht u later extra materiaal nodig hebben, dan leveren we dat wederom met alle plezier.
De levering vond op tijd plaats en de lockers voldoen precies aan onze verwachtingen.
Snelle levering, goede communicatie en een product dat aan de verwachtingen voldoet.

Verbogen frame en geen reactie op email

Een Onderdeel was gebogen waardoor in elkaar zetten niet makkelijk was. Hier over gemaild en nooit reactie gehad.

Antwoord van Ractem

Het spijt ons dat een deel van het materiaal moeizaam te monteren was als gevolg van een lichte beschadiging. Het spijt ons ook dat we u niet eerder geantwoord hebben; dat was niet correct en zoals het hoort. Daarom onze oprechte excuses voor onze vertraagde reactie. We hebben een oplossing aangeboden en wachten uw reactie af. We staan tot uw beschikking voor aanvullende hulp en of informatie.
De montage van de Picking 500 was eenvoudig en de kwaliteit overtuigt volledig.
Het bestelproces was eenvoudig en de levering vond plaats zoals aangekondigd.

Ractem

Ractem is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van rekken, stellingen en industrieel materiaal, dat danzij zijn ervaring en de kwaliteit van de producten een referent...