Radical Design

143 reviews in totaal   45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die als stevig, duurzaam en hoogwaardig worden ervaren. Ook de service wordt gewaardeerd vanwege het persoonlijke en klantvriendelijke karakter, waarbij het meedenken en snelle handelen positief opvallen. Daarnaast wordt de snelle en vlotte levering, waarbij bestellingen vaak de volgende dag al in huis zijn, als groot pluspunt genoemd. De prijs wordt echter geregeld als aan de hoge kant ervaren, waarbij vooral de verzendkosten als storend worden genoemd.

ReviewsRadical Design

Veel positiefs (mooi gemaakt, fijn materiaal, doordachte functionaliteit), maar de info aangaande de maatvoering op de site mag een stuk duidelijker en gedetailleerder.
Adequaat reageren en precies wat ik nodig had snel verzonden, fijn om zaken mee te doen ! !
Bestellen en levering prima. Alleen de verzendkosten van 10 euro vind ik absurd en belachelijk hoog

Antwoord van Radical Design

Dank voor uw beoordeling! Verzenkosten berekenen wij apart (gratis verzending bestaat helaas niet!) en als klein bedrijf hebben wij helaas niet veel keus/onderhandeling met grote spelers op de pakketjes-markt. Daarnaast kijken wij elke order handmatig na voor verzending. Daar komt boven op de verpakking en het label. Wie weet lukt het ons in de toekomst om afhankelijk van de grote van het pakket aparte verzendkosten aan te bieden, dat is helaas op dit moment nog geen mogelijkheid.

reserve onderdelen

Reserve onderdelen kiezen en bestellen ging zeer eenvoudig. Al jaren plezier van onze fietskar.
Fijn contact, goede service en snelle verzending.
Goede stevige spullen ,goede kwaliteit. Wel aan de dure kant maar dan heb je wel wat

Antwoord van Radical Design

Dank voor de review! We zijn inderdaad niet de goedkoopste in aanschaf, maar wel een van de duurzaamste. Geregeld repareren wij tassen die al 25 jaar oud zijn. Als je dan de kosten per jaar uitrekent, kom je heel veel goedkoper uit ;) groet, Kyra
Prima service, mooi atelier!
Persoonlijk, servicegericht
heerlijk dat onderdelen nog te verkrijgen zijn

Perfecte pasvorm, stevig!

Kwaliteit, betrouwbaar, snelle levering

Goede producten

Ik vindt de producten van Radical Design echt goed (in het bijzondere het “Chubby” fietskarretje voor de Brompton). De service is ook goed.
Snelle service maar stevige verzendkosten!