hitdakkoffers.nl

773 reviews in totaal   502 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame service, en de duidelijke, vlotte communicatie. Problemen worden snel en adequaat opgelost, wat bijdraagt aan een hoge klanttevredenheid. De prijsstelling wordt door velen als gunstig ervaren en de kwaliteit van de producten wordt regelmatig geprezen. Ook het gebruiksgemak van de website en het bestelproces wordt gewaardeerd, evenals de nette bezorging volgens afspraak. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten bij retouren en het updaten van de leverstatus. Daarnaast zijn er incidenteel klachten over hoge verzend- of productprijzen en negatieve ervaringen met externe vervoerders. Sommige klanten suggereren behoefte aan meer handleidingen of instructievideo's.

Reviewshitdakkoffers.nl

Snelle levering en TOP service!

De hapro traxer 8.6 dakkoffer besteld en was snel geleverd. Helaas was er iets mis gegaan met het slot waardoor het niet goed open ging. Savonds een mail gestuurd naar hit dakkoffers en de volgende ochtend vroeg werd ik al direct terug gebeld. Er was geregeld dat ik direct langs mocht komen bij de fabrikant! En hun hadden het probleem zo opgelost. Als service kreeg ik nog een extra set reservesleutels en een trekhaakdop cadeau voor het ongemak. Toen ik thuis kwam werd ik al weer terug gebeld door hit dakkoffers of alles goed gelukt was. Wat een top service! Zeer snel en zeer vriendelijk!

Prima service

Na bestellen van een dakkoffer komt de leverdatum door omstandigheden niet meer uit. Contact gehad om de datum een dag eerder te zetten. Helaas geen melding avond voor levering van transporteur ontvangen. Dag van levering met HITdakkoffers gebeld. Zij hebben bij de transporteur navraag gedaan waaruit blijkt dat de wijziging niet was verwerkt. Nieuwe afspraak gemaakt voor levering. Avond voor leverdatum bericht ontvangen van transporteur met levertijd. Ochtend van levering gebeld door HITdakkoffers dat de dakkoffer geleverd zou worden. Dakkoffer netjes geleverd.

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste heer John, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review en uw complimenten! Dat waarderen wij enorm! Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan doordat onze transporteur dit niet correct heeft verwerkt. Voor ons is het vanzelfsprekend om dit direct voor u op te pakken en u op de dag van levering nog persoonlijk te contacteren om u te informeren over het verwachte bezorgmoment. Dit doen wij uiteraard graag, omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht en service voor onze klanten. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Trivor 440 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team
Het bedrijf is heel klantvriendelijk! Was mijn sleutel van mijn dakkoffer kwijt en had een nieuwe besteld. De sleutel had ik inmiddels weer gevonden en de bestelling geannuleerd. Dit was geen probleem en ik kreeg mijn gehele betaling teruggestort op mijn bankrekening!

De verzendkosten waren hoger dan het…

na reactie van de webshop werk ik graag mijn beoordeling bij. nog steeds vind ik de verzendkosten (en handling kosten) te hoog voor zo'n klein item. echter is het item zelf naar behoren dus ik klaag niet. ze reageren wel netjes o peen beoordeling, daarom bijgewerkt naar 5 sterren.

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste heer Krijtenburg, Hartelijk dank voor uw reactie en dat u op eigen initiatief uw review heeft aangepast, dat kunnen we zeer waarderen. Wij hechten veel waarde aan aan persoonlijke aandacht en service voor onze klanten, dus voor ons geheel vanzelfsprekend om dit toe te lichten en te reageren op uw review. Dat doen wij altijd positief of negatief. We begrijpen dat de verzendkosten bij een klein onderdeel relatief hoog kunnen aanvoelen. Graag lichten we dit kort toe. De kosten die wij rekenen bestaan niet alleen uit de frankering (€2,80), maar omvatten ook de volledige verwerking van uw bestelling. Denk hierbij aan orderpicken, verpakking, materiaal, administratie en de tijd van onze medewerkers om uw bestelling zorgvuldig te verwerken en te verzenden. Op onze webshop vermelden wij daarom ook duidelijk dat het om verzend- en handelingskosten gaat, zodat dit vooraf inzichtelijk is. Wij verdienen hier niets aan; dit zijn de daadwerkelijke kosten die komen kijken bij het verzenden en verwerken van een losse bestelling. Wij vinden het belangrijk dat alle onderdelen los verkrijgbaar zijn, zodat u niet direct een compleet product hoeft aan te schaffen. Dit brengt echter wel logistieke kosten met zich mee, ook bij kleinere bestellingen. Uiteraard waarderen we uw feedback en nemen we dit mee in onze evaluatie. We hopen dat het bestelde onderdeel naar wens is en u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw product. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos dakdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team

Top ding fijne service

Top ding, hele fijne levering. Maakt onze vakantie een stuk overzichtelijker :-) Klantenservice was super vriendelijk, we hadden namelijk op het laatste moment besteld en ze hebben helemaal gezorgd dat alles goed kwam. Fijne start van de reis!

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste mevrouw Oord, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review en uw complimenten! Dat waarderen wij enorm! Uiteraard graag gedaan! Wij hebben altijd alles ruim voldoende op voorraad en maken onze beloftes waar. Bestellingen voor 15.00 uur besteld worden de volgende dag geleverd. Wij begrijpen als geen ander dat u voor uw vakantie geen stress wilt. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u met een gerust gevoel kunt bestellen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Brilliant Black dakkoffer Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team

Levering op afspraak, nette verpakking, prima dakkoffer

Levering op afspraak. Chauffeur neemt half uur van tevoren contact op voor levering. Product netjes verpakt. Model en type dakkoffer was elders niet meer te koop.
Prima service. Nadat 1 onderdeel niet lekker werkte heb ik telefonisch contact gehad, hebben ze erg snel voor vooral alles netjes afgehandeld. Erg tevreden!!
Hele goede service.Post NL had het eerste pakket niet geleverd en nergens te vinden. Hitdakkoffers is gelijk opzoek gegaan naar het probleem en gelijk nieuwe pakket verstuurd. En die is wederom door Post NL weer niet geleverd en een dag later kwam het pakketje binnen met een herstel sticker van Post NL bijna weer kwijt geraakt. Post NL schaam je voor. Hitdakkoffers heeft het weer opgelost. Bedankt Hitdakkoffers en tot de volgende x ik geef ze meer als 5sterren voor hun service

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste heer Özkan, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review en uw complimenten! Dat waarderen wij enorm! Fijn dat u onze service zo waardeert! Daar doen we het voor! Ons team staat voor, tijdens en na uw aankoop altijd voor u klaar. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 dakkoffer Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team
Ik heb reserve sleutels besteld, deze kreeg ik binnen twee dagen binnen (terwijl aangegeven was dat het een week zou dure). Ze werken overigens prima.
Privéprofiel

Hapro achterlicht glaasjes.

Hapro achterlicht glaasjes besteld, via de website, goede makkelijke site om te bestellen,prima gelukt, maar word niet vermeld hoe lang het duurt met backorder, dus we wachten gewoon nog even af, :-(, ondertussen de glaasjes ontvangen, ben erover zeer goed geïnformeerd, met een goede uitleg, waarom en waardoor het wat langer duurde, dus ben nu dik tevreden met deze webshop, ik zeg top!!

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste heer de Jong, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review en uw complimenten! Dat waarderen wij enorm! Fijn dat u onze service zo waardeert! Daar doen we het voor! Ons team staat voor, tijdens en na uw aankoop altijd voor u klaar. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team

Accessoires voor fietsendragers

Snel en hebben accessoires voor dakkoffers/fietsendragers die je niet snel ergens anders vind. Een nieuwe speciale bout die kapot was heb ik hier gevonden.

Goede aftersales

Fijn dat ze onderdelen op voorraad hebben van oudere dakkoffers. Een paar items voor mijn dakkoffer besteld. Helaas ontbraken er bij de levering een paar items, maar na 1 mailtje werd dit direct verholpen en de volgende dag lag het in de brievenbus. Goede aftersales dus

Kan beter, maar product is prima.

De communicatie en de mogelijk om te bestelling te volgen kunnen een stuk beter. De levertijd was ook langer dan vermeld. De dakkoffer is echter goed bezorgd en voldoet aan de verwachting. Daarnaast een goede prijs.

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste heer van Rijn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review, uw complimenten en feedback! Dat waarderen wij enorm! Wij vinden het jammer te lezen dat u de communicatie en de mogelijkheid om uw bestelling te volgen als minder prettig heeft ervaren. Wij begrijpen heel goed dat duidelijke informatie over de levering belangrijk is. Graag willen wij hierbij wel toelichten dat u tijdens het bestelproces heeft gekozen voor levering op afspraak. Bij deze verzendmethode wordt de leverdag in overleg ingepland. Een snellere levering was eventueel ook mogelijk geweest wanneer gekozen was voor levering op de volgende werkdag bij bestelling vóór 15.00 uur. In uw geval is de levering ingepland op de door u gekozen datum. Daarnaast zien wij in ons systeem dat onze transporteur u een e-mail met een indicatie van 3 uur heeft gestuurd en dat mijn collega u op de dag van levering ook nog telefonisch heeft geïnformeerd over het verwachte tijdstip van levering van uw dakkoffer. Wij horen uiteraard graag van u wat u eventueel nog verbeterd zou willen zien met betrekking tot deze tijdsindicatie van 3 uur. Feedback van onze klanten helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Trevor 440 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team

Snelle site, snelle levering

Het zoeken naar de juiste sleutel was super makkelijk op deze site. Net als de levering. De 20ste besteld en 2 dagen later in huis. En niet met de spoedbestelling.

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste mevrouw Minkman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review en uw complimenten! Dat waarderen wij enorm! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team
Produkt zeer vlug ontvangen volgens opgegeven data. Via mail contact gehad en ook hier zeer vlug en duidelijke uitleg gekregen. Klemmen nog niet kunnen gebruiken, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Antwoord van hitdakkoffers.nl

Beste heer Simons, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw positieve review en uw complimenten! Dat waarderen wij enorm! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Hapro team

dakdragers onderdeel

heb mijn pakket ruim optijd binnen gekregen dan de aangegeven datum. was een foutje denk ik met 1ster jullie krijgen 5sterren altijd van mijn.

Hapro 6.5

Goede prijs en een super goede service! De bezorging ging ook perfect! Zeker een aanrader..
Ik heb geen opmerkingen. Alles ging zoals verwacht. Ik was blij verrast dat er reserve onderdelen vd dakkoffer waren. Ik hield er al rekening mee om een nieuwe te moeten kopen! Besteld! Betaald en bjnnen 2 dagen geleverd.perfect
Mooi dat de onderdelen nog te krijgen en van giede kwaliteit zijn. Top
Snelle levering en snel contact over een misverstand van mijn kant. Helemaal top voor elkaar daar