Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsKOBRA BIKES (NL)
Ik ben fan!
Na bijna een jaar nog steeds ontzettend blij met mijn fatbike! Je merkt echt dat de kwaliteit van de fiets heel goed is en raad Kobra bikes bij iedereen aan.
Ook is het personeel supervriendelijk, kundig en heel erg behulpzaam. Voor vragen staan ze direct voor je klaar. Webshop wordt ook steeds uitgebreider, heel fijn. Vandaag 2 producten besteld en deze komen morgen al binnen, wat een snelle service!
De bestelling bij Kobrabikes is vlot en overzichtelijk verlopen. De levering was keurig geregeld en de fatbike werd goed verpakt ontvangen. Het product voelt stevig aan en straalt kwaliteit uit. Tijdens het gebruik presteert de fiets uitstekend en rijdt hij comfortabel. De algehele afhandeling is professioneel en betrouwbaar. Een webshop die doet wat hij belooft. Aanrader!
Geïmporteerde review
Alles is altijd super bij KOBRA. De fiets is van zeer hoge kwaliteit, ziet er super uit, functioneert erg goed en ook de vriendelijke service is erg aangenaam. Met de KOBRA is het heel makkelijk om de auto te vermijden voor het woon-werkverkeer en in mijn vrije tijd fiets ik overal heen. De Dry-Legs houdt me droog tijdens de regen en d.m.v. een grote mand en telefoonhouder word ik met veel spullen en onbekende route ook ontzorgd. Met terugkerende servicebeurten bij een x-aantal kilometers blijft de kwaliteit van de fiets hoog en kan hij jaren mee. Ik kan het iedereen aanbevelen een KOBRA aan te schaffen. Dank aan het team voor de professionaliteit en goede zorgen.
Antwoord van KOBRA BIKES (NL)
Wat fijn dat je een review achterlaat—dank je wel! Leuk dat je zoveel gemak hebt van de mand en telefoonhouder—fijn om te horen! Geniet van je KOBRA en veilige kilometers!
Geweldige ervaring!
Antwoord van KOBRA BIKES (NL)
Dank je wel voor je review! We wensen je veel plezier van je KOBRA Bike. Veel rijplezier met je KOBRA en graag tot ziens!
Geïmporteerde review
Snel en goed geholpen. Bedankt!!
Antwoord van KOBRA BIKES (NL)
Super dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen—dank je wel! Goed om te lezen dat je onze service als vriendelijk en kundig hebt ervaren. Heel veel rijplezier en veilige kilometers gewenst!