powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nlReviews

: 6.276Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor powerplustools.nl

378 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.276 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jan. 2022
Ik bestelde bij powertools omdat ik benieuwd was naar de kwaliteit van hun producten. Deze is op dit moment helemaal prima. Materiaal was degelijk verpakt bij verzending. Tijdige en snelle levering. Wat ik gebruikte is goed. Moet een deel nog bevestigen en dan bekijken of het kwalitatief genoeg is voor wat het moet dienen. Maar tot nu toe alleen maar lovende woorden. Scherp in prijs.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 jan. 2022
1. Betere product beschrijving. De verkochte zadeltas was een inimini model(zeer klein). De prijs was er ook naar maar toch voldeed het totaal niet aan de verwachting. Je kan er geen insteekketting of reparatieset in kwijt. Mijn suggestie is om een of meerdere foto's met gebruiksmogelijkheden te tonen. 2. Ik ben niet te spreken dat ik meer dan 7 euro zelf moet betalen om het pakket terug te sturen. Dat vind ik slechte service. Maak het product vooraf duurder inclusief verzendkosten dat voorkomt teleurstelling en een gevoel van misleiding.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Netjes en op tijd geleverd. De fietsstandaard is nu de tweede welke we via powerplustools besteld hebben.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Producten snel geleverd en in goede staat ontvangen. Kwaliteit van de producten als vanouds prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Duidelijke communicatie en snel verzonden . Prijs is meer dan goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Goed product, voldoed aan verwachting. En snel gepikt en verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
bestelling niet in een keer oke, werd meteen rechtgezet. toppie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Is degelijk materiaal .. en behulpzame medewerker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Op tijd en het juiste artikel. 100 punten dus!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Schappelijke prijs voor goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022 
Snelle levering van een prima product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Netjed verzorgt en op tijd bezorgtll
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Goede kwaliteit. Directe levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Keurig tijdig geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snel geleverd. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
snel geen poespas
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden