powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl
Beoordelingen:

354 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.844 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2014
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
powerplustools.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alle hulde hoe jullie mijn bestelling uiteindelijk hebben afgehandeld ik had een set van 2 bandenlichters besteld en toen ik mijn pakket open maakte was er maar een bandenlichter ingesloten na een mail van mij kreeg ik de toezegging dat er een werd nageleverd de volgende dag had ik de ontbrekende bandenlichter al in huis alle lof en hulde voor jullie vertrouwen en de zeer snelle oplossing super bedankt daar voor dirk van den bos delft
DV

de meest kritische beoordeling

10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Magnetische gereedschapshouders besteld. Ik geef 3 sterren omdat deze eerder retour leken en sommige magneten krom zaten en gebogen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
GV
Gert v.
Amsterdam
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn eerste kennismaking met PowerPlusTools en aangenaam verrast! De bestelde kliktegels voor de garagevloer zelf opgehaald in Marum. Wat een mooi bedrijf met fijne en behulpzame medewerkers. Rondgelopen in de prachtige showroom en gelijk een mooie gereedschapswagen besteld gevuld met een mooie set gereedschap. Dit alles werd twee dagen netjes zoals afgesproken bezorgd door hun eigen bezorgdienst waarbij de vriendelijke chauffeur dit alles afleverde. Kortom ik kan iedereen aanraden als je op zoek bent naar goed en mooi gereedschap om eens te kijken bij PowerPlusTools. Een tevreden klant … die zeker terug komt.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De lage prijs van het product, de stevige montage aan het frame en de breedte t.o.v. andere racefiets spatborden. Minpunt is dat de verzending alleen via DPD mogelijk was en niet via het goedkopere Post nl.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top,zelfs na meerdere bestellingen.

Steeds snelle reactie, gerespecteerde aangegeven levertijd en correcte omschrijving van het product. Nog niets moeten retourneren dus daar kan ik geen commentaar op geven.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima begeleiding in de levering / bezorging. Vervoerder liep in storing, waardoor niet op afgesproken tijd kon worden bezorgd. Helaas 24 uur vertraging daardoor.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde lade was niet compleet. Na dit gemeld te hebben werd onmiddellijk een nieuwe lade opgestuurd die ik inmiddels ontvangen heb. Ditmaal wel compleet.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal tevreden! We hebben al vaker spullen besteld. Altijd perfecte kwaliteit en snelle en correcte levering
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en degelijk gereedschap voor een prima prijs en uitstekende service. Ik ben groot, fan!!!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fiets werkstandaard was snel geleverd en ziet op het eerst gezicht goed en degelijk uit.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Uitstekende service,we waren niet thuis en pakket werd door naar ophaalpunt gebracht.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service en snelheid van levering.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Een goede en snelle service en levering.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top winkel met behulpzame medewerkers!!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
besteld snel gehandeld en bezorgt
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, perfecte omschrijving.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestel gemak en snelle verzending
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed verpakt.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goed materiaal
Beoordeling melden
PV
P V.
Waddinxveen
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct en snel geleverd.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct geleverd
Beoordeling melden