easyklima.nl

811 reviews in totaal   180 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. Ook wordt het product als makkelijk in gebruik ervaren dankzij de eenvoudige installatie en duidelijke instructies. De kwaliteit van het product en het resultaat na gebruik worden geprezen. Daarnaast waarderen klanten de betaalbaarheid; het product wordt als goedkoper ervaren dan alternatieven zoals de dealer of garage. Ook wordt de service meestal als klantvriendelijk ervaren. Enkele klanten hebben echter minder positieve ervaringen genoemd met betrekking tot de klachtenafhandeling. Daarnaast geven sommige klanten aan dat zij behoefte hebben aan meer duidelijke instructies, met name in het Nederlands.

Reviewseasyklima.nl

Het bestellen gaat makkelijk, betaling ging via Paypal was ff omschakelen omdat we in Nederland gewend zijn om met iDEAL te betalen maar was verder geen probleem. Bezorgen was redelijk snel, binnen een week in huis. Heb het al gebruikt en tot nu toe blijft mijn airco gevuld, dus hoop dat het lek dicht is. Maar tot nu alles goed.
Alles, behalve dat DPD het pakketje op het balkon van de benedenburen had gegooid en pas de volgende dag werd ontdekt. Dacht eerst dat ik opgelicht was.
snel verzonden, en goed verpakt.Ik ben tevreden
Goed product snelle levering
Snelle levering top gewoon en goede prijs

Antwoord van easyklima.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de goede prijs en onze EasyKlima oplossing voor het vullen van de auto-airconditioning. Meer informatie op easyklima.com.
Uitstekend product
Product werkt goed en snelle levering

Antwoord van easyklima.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima. Fijn om te horen dat het product goed werkt en dat de levering snel was. Meer informatie op easyklima.com

Antwoord van easyklima.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima. Fijn om te horen dat beide varianten goed en eenvoudig werken en dat de EasyKlima oplossing voor het bijvullen van de airco aan uw verwachtingen voldoet. Meer informatie op easyklima.com
Levering eerder dan gepland en direct de LeakStop in het systeem geïnjecteerd met draaiende motor en airco aan met de vulslang met manometer. Na half uur gaan rijden en de airco gaf koude lucht. Daarvoor warmelucht. Nu heb ik nog navulling van R134A voor als dat nodig is. Prima service en veel geld bespaard.Toppie!

Antwoord van easyklima.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima. Fijn om te horen dat de LeakStop en het bijvullen met EasyKlima goed hebben gewerkt en dat de airco weer koude lucht geeft. Mooi dat u ook kosten heeft kunnen besparen. Meer informatie op easyklima.com.
Don´t understand why you are sending me a feedback request. I didnt recieve my shipment yet!!! also sending you 2 emails with the question if you could track my order. Unfortunately no answer on both mails. So yes no good feedback
Hieveelheid koelmiddel is niet genoeg om de airco can de auto te vullen, airco werd iets kouder maar heb m nu bij de dealer laten afvullen en is ie eindelijk koud.werkelihk zonde van mn geld ,dealer was ietsjes duurder bij dan de set van easyklima... maar ja nu heb ik het dubbel betaald.

Lekdicht maken.....

Voor mij,eerste keer dat ik het koudemiddel met lekdicht gebruikte. Zou mooi zijn als er een A4 tje bij zit voor de juiste gebruiks aanwijzing in het Nederlands(staat geen Nederlands op flesje)mijn kennis is voldoende maar voor veel andere niet!

Antwoord van easyklima.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima. Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het product goed heeft gewerkt. We nemen uw opmerking over gebruiksinstructies in het Nederlands mee, zodat we onze uitleg voor het gebruik van de airconditioning recharge verder kunnen verbeteren. Meer informatie op easyklima.com.