ROADLOISIRS

383 reviews in totaal   67 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle, tijdige en correcte levering van bestellingen. De algemene service en afhandeling worden als prettig ervaren. De communicatie over levering, voorraad en retourzendingen wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten tevreden over de kwaliteit en de beschrijvingen van de ontvangen producten. Ook het bestelproces via de website wordt als eenvoudig en duidelijk beschreven. Enkele klanten ervaren echter een gebrek aan duidelijke communicatie over levering, voorraad of retourzendingen.

ReviewsROADLOISIRS

Goed produkt

Ik kreeg eerst bericht over niet op voorraad dus wat latere levering, maar het werd toch opeens bezorgd. Kwalitatief prima spullen en mooi verpakt in zak. Past uitstekend in de auto, mooi op maat. Door de goede uitleg over de maarvoering dorst ik het online te bestellen. Pluim!
Snelle en correcte levering van een prima product
Accurate track en tracé en daarna punctuele levering
bestelling heel snel geleverd , kwaliteit zoals afgebeeld . dank u
Artikel en levering snel en correct.
snelle service
Super product en quick shipment
Tijdens de vakantie in Frankrijk ging de gasregelaar stuk. Besteld via de site en de regelaar werd heel snel bij de receptie van de camping afgegeven. Tevens was de regelaar 20 euro goedkoper dan in Ned.
Snelle levering en contact kan ook in het Nederlands of Engels. Erg klantvriendelijk. Helaas had ik het verkeerde besteld maar zonder probleem mocht ik het terugsturen en krijg ik mijn geld terug.
snelle levering ondanks vooraf aangekondigde/gemelde langere levertijd
Snel volgens afspraak verzonden naar Nederland

G T
Gerda T.