Beoordelingen voor Accudeal.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.247 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Accudeal.nl al 1.639 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
22-09-2019
Een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
22-09-2019
Makkelijk te bestellen, snelle levering, goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
22-09-2019
Bij twee maal geen bezorging heb ik de bestelling geannuleerd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
22-09-2019
Ophalen op locatie Rdam verliep soepel. Makkelijk bereikbaar en om t NOG makkelijker te maken misschien de naam Accudeal op de gevel aanbrengen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Levering zoals verwacht. Zo hoort het. Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
22-09-2019
Snelle en goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Snelle verzending en goede klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Snel en op de aangegeven datum geleverd. Lage prijs, geen extra bijdragen of afleverkosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Vlot alles geregeld super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Snelle levering
Product goed ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Goede service Prijzen scherp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Helaas was het mis gelopen met mijn bestelling bij de postbezorger.(pakket zoek geraakt) Gelukkig na snel en goed contact met accudeal een nieuwe accu toegestuurd gekregen. Welke voor 12:00 was verstuurd en Savonds op de deurmat stond. Uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
20-09-2019
Heb 11:00 bij Accudeal een accu besteld met gratis levering op dezelfde dag. Kreeg om 16:00 een bericht dat de bezorger tussen 18:30 en 19:00 langs komt. Ontving 5 minuten van te voren een SMS en het pakket is om 18:53 afgeleverd door vriendelijke bezorger. Goede service en goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
19-09-2019
Voor 12 uur besteld om 2000H geleverd en snelle reactie op chat/mail Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
19-09-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
19-09-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
19-09-2019
Goeie snelle service, chauffeur had geen tijd om te wachten tot profijt gecontroleerd is. Is uiteindelijk wel blijven wachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
19-09-2019
Zeer snelle levering. Product zoals geadverteerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
19-09-2019
Half 12 besteld, savonds in huis Netjes op de hoogte gehouden van levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
18-09-2019
het system van betaling en ontvanging van u is niet genoug effecient.
ik heb betaald en uw system wacht tot de volgende dag voor levering.
het alternative en parallel methode kan ook betaling bij de deur of by aflevering maakt levering sneller.
mvg
3.00
Redelijk

Accudeal.nl antwoordt: 19-09-2019
Beste Belhawi, Ik zie dat je hebt gekozen voor ''vooruitbetaling per overboeking'' in dat geval komt de order pas door als de bank het geld verwerkt heeft en het geld daadwerkelijk op onze rekening staat. Mocht je willen dat je order gelijk doorschiet dan zou ik volgende keer aanraden Ideal te gebruiken. Via Ideal komt de betaling gelijk binnen en word de order gelijk doorgezet :)

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
18-09-2019
Kon geen goedkopere vergelijkbare accu vinden. Levering was snel en zonder problemen. Zoeken op autotype leverde ook meteen de juiste accu's op.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
18-09-2019
De beste service die ik ooit heb ontmoet...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
18-09-2019
Zowel het product als de levering en de service perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
18-09-2019
Zeer scherpe prijs, snelle levering Ik had een 100AH accu nodig voor mijn X5, Accudeal is verreweg de goedkoopste Prima kwaliteit ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
18-09-2019
Snel en korrekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
18-09-2019
De levering was zoals jullie keurig aangaven.

Verder wordt ik dood gegooid met vragen om beoordeling.
Ik word daar een beetje doodziek van.

succes
Paul Kamstra
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
18-09-2019
Brachten een accu die was gaan lekken by transport andere dag gelyk een nieuwe gehad
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
17-09-2019
De gewenste accu was uit voorraad leverbaar tegen een zeer scherpe prijs.
De accu kon zeer snel verzonden worden en werd op mijn verzoek 's avonds
(zonder meerprijs) afgeleverd. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
17-09-2019
Prima service en snelle levering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
17-09-2019
Bezorging was goed alleen een min punt is voordat ik accu kon controleren was bezorger direct weg, gelukkig was accu in goede staat anders had ik een probleem denk ik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Ik kon voor een avond bestelling kiezen voor daags nadien. De dag erna mail ontvangen dat dit nog niet kon voor België. Wel dat de batterij de dag nadien zou geleverd worden en dat ik een track en trace code zou ontvangen. Deze ontving ik niet. Ik mailde hiervoor en toen ontving ik de track en trace code. De batterij werd diezelfde dag nog geleverd. Een goede raad website op to date houden.

Mvg
4.33
Goed

Accudeal.nl antwoordt: 18-09-2019
Beste Christophe, we hebben je zo veel mogelijk van bestelling tot bezorging op de hoogte proberen te houden. Bij onze bezorgopties kan je zien dat voor België de levertijd een dag langer kan bedragen. Je hebt jou accu op 11 september rond 19:00 uur 's avonds besteld de 12e hebben wij hem verzonden en de 13de om 12:00 uur had je hem in huis, sneller(met een gratis levering)kan helaas niet naar B

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
17-09-2019
Duidelijke site, vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
17-09-2019
product werd 2dagen te laat geleverd.ik wilde bij levering de accu na kijken zoals het moet bij jullie,dat werd geweigerd door chauffeur,hij wilde de acccu mee terug nemen.ik zei hem neem hem dan maar mee terug . toen mocht ik hem alsnog nakijken. transporteur is superslecht. t janssen beek ubbergen.
bestelling 26066 .09-13-2019
3.67
Goed

Accudeal.nl antwoordt: 19-09-2019
Beste Theo, Wat vervelend Ik zie dat de accu vrijdag besteld is en met een expresslevering vrijdag de deur uit gegaan is en dan moet hij inderdaad zaterdag geleverd worden, ik ga dit zeker opnemen met de vervoerder. Excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
savonds besteld volgende avond geleverd... top service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
17-09-2019
vrijdag besteld (vóór 13.30 uur) maandag pas geleverd.
2.00
Matig

Accudeal.nl antwoordt: 19-09-2019
Beste Johannes, Wat vervelend Ik zie hier dat het pakket vrijdag is verstuurd met een expresslevering en dat hij inderdaad zaterdag geleverd had moeten worden dan. Ik ga dit zeker opnemen met de vervoerder, excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
16-09-2019
Ik wacht en wacht
2.00
Matig

Accudeal.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste Tom, Wij hebben gelijk uitgezocht waar het pakket gebleven is en door de onoplettendheid van de chauffeur is het pakket helaas niet bezorgd, vanavond word het pakket opnieuw aangeboden! Excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
16-09-2019
Prijs was zeer goed, vriend van mij zit zelf in de accu’s en kon m mij niet leveren voor de prijs van Accudeal. Enige minpunt is dat ik m vrijdag had besteld en deze zaterdag geleverd zou worden tussen 9 en 17.00 uur....Echter werd de accu pas maandag geleverd. Ondanks dat zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
16-09-2019
Goede accu, goed verpakt, nette prijs, zonder extra bezorgkosten. Levering zou zaterdagavond plaatsvinden maar werd dinsdagavond.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
16-09-2019
Zeer snelle levering en goede prijs
5.00
Uitstekend

Accudeal.nl

Accudeal.nl Topkwaliteit accu's en toch voordelig

De online accu webwinkel van Nederland. Of u nu opzoek bent naar een auto accu, boot accu of accu voor uw zonnepaneel? Accudeal.nl heeft een uitgebreid assortiment aan accu's in diverse accu merken. Kwaliteit en toch voordelig dat is waar accudeal voor staat. Auto accu's; Onze auto accu lijn bestaat uit Varta auto accu, VMF auto accu en Autopart Auto accu. Hiermee hebben we 3 toplijnen tegen zeer scherpe prijzen in huis. Boot accu's: Zowel Semi-tractie (huishoud accu licht/accu) als start accu voor uw boot hebben we op voorraad van zowel VMF, Optima als Varta. Camper en Caravan accu's van Varta en VMF alsmede Optima en de bekende VDC31M voor de Mover. Allen zeer scherpgeprijst. Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag al geleverd. Mochten er vragen zijn zit onze helpdesk uiteraard gewoon voor u klaar!

Contact
Innsbruckweg 198
3047 AH Rotterdam
Nederland
info@accudeal.nl
Accudeal.nl
Winkel-exploitant
JBE Batteries B.V.
Innsbruckweg 198
3047 AH Rotterdam
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Accudeal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.