Accudeal.nl

28.382 reviews in totaal   3.347 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de scherpe en concurrerende prijs, evenals de over het algemeen goede kwaliteit van de accu’s. Ook wordt de klantenservice door sommigen geprezen vanwege snelle en vriendelijke hulp, en waarderen klanten snelle en duidelijke antwoorden wanneer deze gegeven worden. Er zijn echter geregeld klachten over vertragingen in de levering, onduidelijkheid over bezorgtijden, en problemen met koeriers. De communicatie verloopt niet altijd vlekkeloos; klanten missen soms proactiviteit, duidelijke bevestigingen of tijdige updates. Daarnaast zijn er wisselende ervaringen met de klantenservice, waarbij slechte bereikbaarheid of trage reacties worden genoemd. Ook wordt er regelmatig geklaagd over onvoldoende of slechte verpakking, wat tot schade aan accu’s kan leiden, en het komt voor dat bestelde accu’s niet op voorraad zijn, wat tot verdere vertragingen en alternatieven leidt.

ReviewsAccudeal.nl

(2067)

Nieuwe accu en gelijk verschil

Al een tijdje de oude accu in de auto na opladen snel leeg deze was 5 a 6 jaar oud, dan na een korte speurtocht naar dezelfde accu kwam ik op accudeal terecht ( goede prijs en op voorraad). Na een whatsappje direct een bestelling geplaatst. Enkele dagen later was de nieuwe accu binnen. Het enige wat beter zou kunnen is de verpakking deze was niet een un gekeurde verpakking ( zo weet de koerier niet wat er in de verpakking zit opgeladen auto accus zijn als gevarengoed klasse 8 een bijtend product ) en dient voorzichtig worden behandeld tijdens transport.

Goede garantie en Top Service support & Retouren team!

Na garantieclaim met goede onderbouwing, 4 nieuwe Trojan accu's retour gekregen. Goede voorlichting gekregen over de vervangende accu's van een ander type. Heeft weliswaar vanwege drukte en personeelskrapte bij Accudeal wat lang geduurd, maar het goede resultaat telt! Hulde aan de dames van Service support & Retouren team die met veel energie, vriendelijkheid en nimmer aflatend geduld mij prima service hebben verleend. Mooi visitekaartje voor Accudeal!

MG GT12B-4 Landport (LP) 10Ah Gel motoraccu (12V, 150A)

Ik heb de MG GT12B-4 Landport (LP) 10Ah Gel motoraccu (12V, 150A) aangeschaft op 26-06-2021. In eerste instantie functioneerde de accu naar behoren en deed hij wat je ervan mag verwachten. Helaas is mijn ervaring op de langere termijn minder positief. In 2024 gaf de accu er namelijk volledig de brui aan. Zelfs na volledig opladen had de accu niet meer voldoende kracht om de motor te starten. Dit maakt hem in feite onbruikbaar geworden na ongeveer 3 jaar gebruik. Gezien de levensduur die je normaal van een gel-accu mag verwachten, vind ik dit teleurstellend. Ik had gehoopt dat de accu langer betrouwbaar zou blijven functioneren. Conclusie: prima werking in het begin, maar de levensduur valt tegen.

Goede service

Wij hadden wat vragen over het aantal te bestellen accu's en zijn hierin heel goed geholpen. een goed uitgelegd antwoord en waar je verwacht dat ze altijd zullen adviseren om 3 accu's te bestellen i.p.v. 2 was het eerlijke antwoord dat 2 genoeg was. Dus de accu's besteld maar ik vergat de express levering aan te zetten. 1 mailtje was genoeg om dit alsnog te regelen. Snelle reactie's, vriendelijk geholpen door Shenna en met de nieuwe accus weer klaar voor een mooi vaarseizoen.

Enige vertraging, netjes opgelost

Op de vrijdag van uiterste aflevering kwam er geen track and trace code, dus gemaild naar AccuDeal. Maandag meteen antwoord van Eva met uitleg en alternatief (waar ik geen belangstelling voor had). Na nog een vriendelijke mailwisseling werd de aflevering van de accu bevestigd met een track and trace code. Het werd nog even spannend (zeker nadat ik de slechte reviews had gelezen), omdat de accu alsnog twee dagen later werd geleverd dan dat AccuDeal hem had verzonden. Bij levering was de accu goed verpakt en na uitpakken bleek het een nieuw, volgeladen exemplaar te zijn. (ook dat was volgens andere reviews niet altijd het geval). Ik herken die ervaringen van andere klanten dus niet. AccuDeal zou proactiever kunnen zijn in de communicatie, maar verder ben ik heel tevreden
De communicatie was slop. Betaald voor een next day levering. Dag 1. U had net te laat besteld. Morgen is die mee. Dag 2. Oh er is wat fout gegaan. Morgen is die mee. Dag 3. Ja het is druk. Ze gaan de bestelling vergeten zijn. Dag 4. .... Uiteindelijk toch toegekomen. Van de beloofde terug betaling nog niets gezien maar goed. De compensatie van een paar euro VS de kosten dat de batterij zo laat was (je zoekt en betaald immers met een reden voor een next day delivery...) compenseren elkaar toch niet.
Na mijn kenteken ingevoerd te hebben een keuze gemaakt. Accu kwam met veel kleinere polen. Geen idee of dit op de accupagina stond maar was een kleine teleurstelling want ik moest weer op pad. Mijn auto is gewoon voorzien van de standaard Europeese maat. Wel positief was dat het snel en makkelijk was, want de auto(onderdelen) bedrijven rondom, grote namen, werken alleen op bestelling, toch was dit een heel gewone accu..
Goede klantenservice. De accu die door het transport beschadigd was, werd is na het zien van de foto's meteen vervangen. Binnen de kortste keren had ik een nieuwe accu die door eigen bezorgdienst in tiptop conditie werd afgeleverd. Jammer was alleen dat ik op de eerste accu langer moest wachten dan ik vooraf had kunnen bedenken.
Weet niet wat veel mensen hier negatief schrijven!.. Batterij was niet in stock onmiddellijk, ze hebben een voorstel gedaan om een andere met dezelfde capaciteit te leveren en nog iets goedkoper. Batterij netjes geleverd en verschil mooi terug betaald.. Dankjewel accudeal., jullie zijn top!

Prijs op de website niet correct.

Prijs op de website was 169 euro inclusief btw, bij afrekenen werd dit 204 euro! Dit was de reactie van Accudeal: Beste Frank, Fijn dat je contact met ons opneemt! Bedankt voor je bericht, en onze excuses voor de verwarring. Er zit op dit moment een bug in onze website waardoor sommige prijzen zonder de juiste 21% btw worden weergegeven. In het winkelwagentje wordt dit gelukkig wél goed gecorrigeerd en zie je de juiste prijs, inclusief btw. Die prijs is dan ook leidend. We snappen dat dit verwarrend is, op de productpagina lijkt het alsof de btw al is inbegrepen, maar in sommige gevallen gaat het daarbij per ongeluk om 0% btw. We zijn druk bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je begrip! Groetjes, Eva
Op de website gezien "voor 11:00 besteld, 's avonds bezorgd". Het zag er betrouwbaar uit, Dus motoraccu 's morgens besteld. Einde middag nog geen orderbevestiging ontvangen. Na een email toch een bevestiging gehad. Na 6 dagen verder niets meer gehoord en na het lezen van de reviews wel geschrokken. Weer een email (donderdag) gestuurd met de vraag wat hier mis ging en of ik de accu nog voor het paasweekend kon verwachten. Geen reactie, maar de dag erna kreeg ik bericht dat de accu verzonden was en inderdaad is de accu die avond bezorgd. Uiteindelijk is het toch goed gekomen maar het heeft wel een week geduurd.

Gute Kommunikation

Ware kam später als erwartet. Die Kommunikation und das Verhalten von ACCUDEAL zu diesem Thema hat mir aber sehr gut gefallen. Aus diesem Grund konnten wir die Situation so handeln, dass wir trotzdem sehr gut klargekommen sind. Daher bin ich trotzdem ein zufriedener Kunde.
Prima accu voor een goede prijs. Je kunt tegen een relatief gering bedrag kiezen dat je bestelling de volgende dag bezorgd wordt, deze vervoerder levert alleen vanaf 17:00. In mijn geval had ik pech dat de vervoerder die dag niet kon leveren dus werd het automatisch een dag later in de avond geleverd.Achteraf gezien had ik dus beter kunnen kiezen voor 2- 3 dagen gratis bezorging.
Betaling lukte moeilijk. Eens betaald snelle levering, alhoewel het mailtje van GLS iets vroeger mocht verstuurd worden, slechts enkele ogenblikken na versturen stond de leverancier al aan de deur. Had het mailtje gemist, gelukkig thuis. Wat het product betreft, mooie prijs, uitstekend verpakt geleverd.
Alles wat maar fout kon gaan ging ook niet lekker, 1 e bleek achteraf.niet op tijd leverbaar, het aangeboden alternatief vergeten ondanks belofte op tijd te leveren was ook fout gegaan. Dus te laat. En als laatste werk de vervangende accu momenteel niet. Kan ook de eerste 3 weken ivm vakantie er geen werk van maken of het probleem de caravan mover of de accu is. Als de accu niet goed is krijgt u dat t.z.t. nog te weten. Wij zijn niet echt blij.
Kreeg op mijn vraag dat ik op de afgesproken tijd geen track en trace code had ontvangen een mail retour dat men op dit moment niet in de gelegenheid was het e.a. uit te zoeken. Hoorde daarna niets meer. Na herhaalde vraag werd de bestelling met excuses vlot en netjes afgehandeld en de volgende dag geleverd.
R S
Robbie S.

Positieve ervaring met accudeal

De levering was sneller dan verwacht: zondag besteld en woensdag al in huis, terwijl ik eigenlijk op donderdag of vrijdag rekende. Dat is gewoon netjes. Wat ik minder vind, is dat het pakket direct voor de deur is neergezet. Dat ligt niet aan AccuDeal zelf, maar aan de pakketdienst en de tijdsdruk waar bezorgers tegenwoordig onder werken (ik weet dit uit eerste hand). Al met al een goede ervaring met AccuDeal, vooral qua levertijd.
Na enige vertraging met de orderbevestiging en een klachtmail na dat gebleken was in de onderneming een reorganisatie plaatsvond hebben ze er alles aan gedaan om de bestelling nauwkeurig en correct uit te voeren zoals in het verleden.

Exactly What I needed

The batteries on my boat died and we needed a replacement quick. The batteries were delivered within 2 business days and at a savings more than 10% cheaper than anything else we could find online, and 20% cheaper than what we found at a local dealer. I'll buy from these guys again.

Meerdere succesvolle bestellingen/leveringen

Er gaan veel negatieve reacties rond, waardoor de positieve begraven lijken te worden. Al reeds meerdere accu's gekocht in de loop der jaren, en deze zijn steeds in goede conditie hier terecht gekomen op respectabele termijn. Laatste 3 of 4 leveringen waren met Trunkrs, dat is bij mij ook goed verlopen, zeer goede tracking en een SMS als de courier er bijna is. Bij de laatste bestelling duurde het iets langer dan ik gewend was, dus even een mailtje gedaan en binnen de halve dag beantwoord met een gepaste oplossing, dag erna de vervangende accu aan dezelfde prijs in huis. Ik ben en blijf tevreden, en zal in de toekomst allicht gewoon blijven bestellen vanuit België.