Beoordelingen voor Accudeal.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 798 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Accudeal.nl al 1.168 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-07-2019
Prima service; kon door rugproblemen moeilijk tillen.
Oude accu werd uit mijn kofferbak getild en de nieuwe caravan accu erin gezet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-07-2019
Prima, maar levering dezelfde dag lukte niet. jammer
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-07-2019
Snelle levering na goed telefonisch advies
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-07-2019
Prima op aangegeven tijdstip geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
19-07-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
19-07-2019
Netjes, goede prijs, goede producten. 's avonds bezorgd door vriendelijke bezorger.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
We zijn tevree over de gehele afwerking en zeer tevree over de bezorger die was zo vriendelik en netjes n 9
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
No nonsense, goede kwaliteit voor goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Zeer snelle levering.Prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Prima product en supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Prima bedrijf.Levering geheel vlgs afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Op zondag besteld en op maandagavond thuis geleverd. De chauffeur vroeg netjes of ik de accu wilde inspecteren en als het niet goed zou zijn zou hij de accu mee retour nemen. Natuurlijk was de accu in perfecte staat en heb ik deze aangenomen. Deze procedure wordt ook accudeal aangeraden.

Prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
gewoon aan de deur geleverd, zoals afgesproken. ook de klantenservice is was heel aardig enbehulpzaam... toppie en bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
Correcte afhandeling en zeer vlug geleverd dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Nog niks ontvangen we wachten al 3 dagen
1.00
Slecht

Accudeal.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste Niurka, Ik heb gelijk even je order opgezocht en ik zie dat je de accu op vrijdag besteld heb en de leverdatum zelf op maandagavond gezet hebt en dat het product maandag om 20:30 bij je afgeleverd is. Mocht je in de toekomst je afvragen waar je accu blijft neem gerust contact met ons op, wij zijn elke werkdag van 08:00-17:00u en op zaterdag van 10:00 tot 15:00u telefonisch bereikbaar

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Perfect product & perfecte dienstverlening: Varta accu Silverline 100Ah. Beter dan Varta of Bosch is niet te koop. Prijs van Accudeal is de allerlaagste in de markt. Ik heb de accu om 11:00 uur besteld. De accu werd rond 20:00 uur geleverd. Ongelooflijk (goed) :o)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Snel en eenvoudig geregeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
14-07-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
14-07-2019
Prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
14-07-2019
Goed 7
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Product voldoet aan omschrijving, volgende dag geleverd rond 19.30 u door vriendelijke bezorger, met bezorger gekeken naar eventuele gebreken m.b.t. Afwijzen/ accepteren. Ik zal hier als het nodig is weer een accu kopen. 5 . Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
14-07-2019
Super snelle en correcte levering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
14-07-2019
Alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
14-07-2019
Tevreden over de snelle levering en product. Goede sevice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
14-07-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Prima en snelle levering van mijn autoaccu.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Snel geleverd.
Goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Product ondanks belofte niet geleverd, ook de dagen erna niet.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Zeer snelle levering goede kwaliteit en goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
snel en Accuraat hahahahah.

GroetjesCarla
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Perfecte organisatie bestellen betalen en de zelfde dag geleverd TOP
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Klein foutje bij het picken maar werd dezelfde dag nog hersteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
s'ochtends bestellen, s'avonds in huis.
en ze doen het nog ook
fantastisch.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Kon echt niet sneller. Top.
5.00
Uitstekend

Accudeal.nl

Accudeal.nl Topkwaliteit accu's en toch voordelig

De online accu webwinkel van Nederland. Of u nu opzoek bent naar een auto accu, boot accu of accu voor uw zonnepaneel? Accudeal.nl heeft een uitgebreid assortiment aan accu's in diverse accu merken. Kwaliteit en toch voordelig dat is waar accudeal voor staat. Auto accu's; Onze auto accu lijn bestaat uit Varta auto accu, VMF auto accu en Autopart Auto accu. Hiermee hebben we 3 toplijnen tegen zeer scherpe prijzen in huis. Boot accu's: Zowel Semi-tractie (huishoud accu licht/accu) als start accu voor uw boot hebben we op voorraad van zowel VMF, Optima als Varta. Camper en Caravan accu's van Varta en VMF alsmede Optima en de bekende VDC31M voor de Mover. Allen zeer scherpgeprijst. Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag al geleverd. Mochten er vragen zijn zit onze helpdesk uiteraard gewoon voor u klaar!

Contact
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam
Nederland
info@accudeal.nl
Accudeal.nl
Winkel-exploitant
JBE Batteries B.V.
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Accudeal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.