Megaspullen.nl

170 reviews in totaal   38 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsMegaspullen.nl

Reageerd supersnel op email met vragen, daarna snelle levering. Prima producten.

Antwoord van Megaspullen.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Vervolgbestelling

3 RFID sleutels voor de Zaptec besteld. Goede prijs en netjes in de bus ontvangen.

Antwoord van Megaspullen.nl

Snel en wat ik besteld had voldoet aan de verwachting.

Antwoord van Megaspullen.nl

Korting prima opgelost en geregeld

Er zou op een eerste bestelling een korting gegeven worden van €10,- ging niet bij bestelling zoals ik had verwacht, daarna prima opgelost/geregeld

Antwoord van Megaspullen.nl

Kundig advies en goede service

Privéprofiel

was niet wat ik zocht.

De beschrijving van mijn product staat in alle talen maar helaas niet in Nederlands. na contact met de klantenservice heb ik dat wel gekregen. ik kon het apparaat kosteloos retourneren. voor de service zijn deze sterren.
Strakke communicatie en levering!

Antwoord van Megaspullen.nl

1 dag levering niet beloven op website. Doen meer websites maar vaak halen ze dat niet.
Privéprofiel
Goede service