velonity.nl Reviews:
Reviews voor velonity.nl
Snel en goed bezorgt!
Op de website even goed rondgekeken wat ik wou hebben, snel al iets gevonden. Nadat ik mijn bestelling heb gedaan had ik een aantal vragen en die werden ook gauw en duidelijk beantwoord.
Al en al ben ik zeer tevreden over mijn aankoop en service die mij is verleend!
Antwoord van velonity.nl
Hallo Jeffrey, bedankt voor je geweldige feedback! Het doet ons goed te horen dat je op onze website snel kon vinden wat je zocht en dat ons team je vragen zo vlot en duidelijk kon beantwoorden. Dat ook de levering soepel en snel is verlopen, is precies waar we voor gaan bij velonity.nl. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!
Goede klantenservice en snelle reactie op vragen per email. Het verzenden duurde iets langer dan gehoopt en dat is een nadeel als je oude wielen stuk zijn. Verder super tevreden over de bestelling.
Antwoord van velonity.nl
Hey! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice en snelle e-mailreacties goed voor je hebben gewerkt. Jammer dat de verzending iets langer duurde zeker vervelend als je oude velgen stuk zijn; daar werken we aan zodat het sneller gaat. Super dat je verder zo tevreden bent met je bestelling, kom gerust nog eens terug naar velonity.nl of mail ons bij vragen via service@velonity.nl.
Top service
Mail word snel beantwoord ik heb alleen nog een vraag over de originele centercaps die passen namelijk niet terwijl dat wel vermeld stond.
Antwoord van velonity.nl
Hoi Jean Pierre, super bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat onze snelle reacties in de smaak vielen. Het spijt ons te horen dat de originele centercaps niet passen, dat is inderdaad erg spijtig. Bedankt voor het delen van je ervaring en we wensen je veel veilige kilometers toe! Hartelijke groeten, je team van Velonity.nl
Ben zeer goed op de hoogte gehouden en foto's van de bestelling en zeer goed geleverd
Antwoord van velonity.nl
Hoi Richard, fijn dat je zo goed op de hoogte bent gehouden en de foto's waardeerde - je nieuwe setup ziet er vast mega uit!
Bij verdere projecten bereik je ons via service@velonity.nl. 🏎️✨🤝
Product en levering is goed. Levertijd is langer dan afgesproken.
Antwoord van velonity.nl
Hallo Rutger, bedankt voor je feedback! Wat fijn dat het product en de levering op zich goed waren. Dat het wat langer heeft geduurd dan gepland, is natuurlijk niet de bedoeling - we willen eigenlijk altijd dat onze pakketjes sneller bij de klant zijn. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je bestelling en zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, je team.
Goede en snelle levering.
Antwoord van velonity.nl
Hoi Vincent, super bedankt voor je 5-sterren review! ⭐ We zijn erg blij dat je tevreden bent met de goede en snelle levering. 🚀 Dit is precies wat we voor al onze klanten en kundinnen willen bereiken. ✨ We weten zeker dat je nieuwe aankoop er mega uitziet op je auto! 🔥🚗 We wensen je een veilige reis en hopen je snel weer te zien in onze shop! 😊✨🏎️
Veel ruimte voor verbetering in de aflevering
De velgen zijn in prima staat ontvangen, er is veel ruimte voor verbetering aangaande de verzending ervan. Op nadrukkelijk (ook vastgelegd) verzoek is de afleverdatum uitgesteld tot week 47. Desondanks heeft de levering toch in week 46 plaatsgevonden!!! Aangezien we zelf in het buitenland verbleven heeft onze werkster de zware wielen moeten verplaatsen.
Goede service
Antwoord van velonity.nl
Hoi Marc, super bedankt voor je 5-sterren review! ⭐ We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service. Dit is precies het resultaat dat we voor al onze klanten en kundinnen willen bereiken.
We moeten ook zeggen: de ALUTEC ADX.02 velgen in diamant-zwart zien er echt mega uit op je Volvo V70 - bedankt voor de mooie foto! 🔥🚗 We wensen je een veilige reis en hopen je snel weer te zien in onze shop!
Mooie site. Bijalleen wielen bestellen kun je geen bouten bestellen. Raar. Bouten wel als je ook weer banden besteld.
En ik krijg verzend en bestel bevestiging van heel ander bedrijf, heel vreemd? Automotive.de
Antwoord van velonity.nl
Hallo, bedankt voor je feedback en het compliment over onze site! Het spijt ons dat er onduidelijkheid is ontstaan bij je bestelling. Passende accessoires zoals wielbouten of moeren leveren wij indien nodig natuurlijk gewoon mee met onze velgen – mocht je deze niet hebben ontvangen of als je originele bouten niet passen, neem dan direct contact met ons op zodat we je snel kunnen helpen. Ook de naam Automotive klopt inderdaad, aangezien wij, de DF Automotive GmbH, de beheerder zijn van velonity.nl. Met vriendelijke groet, je team.
Persoonlijke begeleiding
Antwoord van velonity.nl
Hoi! Bedankt voor je review en de 4 sterren.
Wat fijn om te horen dat je onze persoonlijke begeleiding zo hebt gewaardeerd.
Dat is precies waar we voor staan: we helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor je auto.
Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!
Hele goeie service en snelle levering
Antwoord van velonity.nl
Natuurlijk! Hier is de passende reactie in het Nederlands, volledig volgens de richtlijnen van de gids:
Hoi! Bedankt voor je feedback. We hebben de status van je bestelling direct nagekeken: je wielset is na de verzending op 04.02 inmiddels bij je aangekomen. We hopen dat je tevreden bent met de nieuwe look van je auto en wensen je veel plezier met je nieuwe wielen! Omdat een concrete en oplossingsgerichte reactie voor ons erg belangrijk is, zijn we blij dat alles nu goed is afgerond.
Jak mogę dodać opinię, jak po prawie dwóch tygodniach, zamówienie nie zostało nawet wysłane, co mogę sprawdzić na stronie (przygotowane do wysyłki)!?